首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They realized some companies exploited the movement. B、They didn’t know what to do. C、They didn’t realize some companies made
A、They realized some companies exploited the movement. B、They didn’t know what to do. C、They didn’t realize some companies made
admin
2013-06-15
35
问题
Over the past decade, the environmental movement has exploded onto the minds of mainstream consumers, a fact not lost on marketers and advertisers. Green advertising started in the mid-1980s when issues of the environment muscled their way to the forefront of marketing. Advertisers saw the consumer desire for environmentally safe products and tried to meet the demand as quickly as possible. Not surprisingly, this first wave suffered from rough and poorly conceived marketing efforts. Many advertisers embraced a genuine concern for the environment. But consumers realized that some companies made false claims and exploited the movement using such nebulous terms as "environmentally friendly" and "green". Consumers grew wary of environmental appeals, and advertisers reacted by reducing its emphasis. [31]Two legal guidelines paved the road to a second wave. In 1992 the Federal Trade Commission established guidelines for green marketing, followed shortly by state governments. California passed particularly stringent laws, setting definitions for terms like "ozone friendly," "biodegradable," and "recycled." According to the state’s court, "California seeks to guard against... potentially specious claims or ecological puffery about products with minimal environmental attributes." Texas, Massachusetts, Minnesota, Tennessee, Connecticut, and Washington soon followed the Golden State’s lead. The rigid regulations have left a number of advertisers confused and frustrated, although some feel that environmental claims have already peaked and are on their way out. Some believe that we’ve now entered green advertising’s third wave, where environmental concerns are now part of the mainstream.
29. What were some early problems with the first wave of Green advertisements?
30. What do we know about consumers from the passage?
31. How did Green advertisements change after the first wave?
选项
A、They realized some companies exploited the movement.
B、They didn’t know what to do.
C、They didn’t realize some companies made false claims.
D、They didn’t like green advertisement.
答案
A
解析
文章提到,消费者意识到有些公司在讲假话并且滥用绿色革命运动,故选A。A与C意思相反,答案常在两者间选。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RGn7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、ProfessorsB、Reporters.C、Students.D、Policemen.B细节题。文中第一句说法国电视公司把他们的记者派到法国地铁里去研究人们看到打架时候的反应。
A、Becauseshecouldgraspthecustomers’feeling.B、Becauseshehasestablishedsuccessfulbrands.C、Becausesheisaskillfulw
A、AgricultureintheindustrializedworldB、Cultivatedcrops.C、Theassociationbetweenrosesandhumans.D、Thediscoveriesofc
A、Judgingpeople’sbehavior.B、Commoncausesofanger.C、Changingpeople’sattitudes.D、Theeffectsofnegativebehavior.A本题问“讨
Directions:Forthispart,youaresupposedtowriteashortessayentitledInternetaccordingtothefollowingoutlinegivenbe
A、Aliteratureprofessor.B、Anacademicadvisor.C、DeanoftheEnglishDepartment.D、ADoctorofAppliedLinguistics.B对话开头,女士说
A、Forhunting.B、Forprotectinghimself.C、Forstimulation.D、Forprotectingthecountry.B文中提到“largeforserf-protection”,可知B为答
ImprovingthebalancebetweentheworkingpartofthedayandtherestofitisagoalofagrowingnumberofworkersinrichWe
A、ShelikesMexicanfoodverymuch.B、Shelikestogooutdancing.C、Shewillcelebratehisbirthday.D、Sheacceptstheman’sin
A、Datacollection.B、Trainingconsultancy.C、Corporatemanagement.D、Informationprocessing.BWhatistheman’slineofbusiness
随机试题
营养不良性钙化可见于
根据刑法的基本理论,罪刑相当原则要求()。
下列资产负债项目中,不影响速动比率计算的是()。
2018年1月15日,甲公司以银行存款30万元购入一台生产A产品的设备,另支付相关运输费1.5万元,员工培训费2万元。该设备预计能够生产1000件A产品,预计净残值率为1%,采用工作量法计提折旧。2018年该设备共生产A产品10件,假定不考虑其他因素,则
社会政策资金的分配和使用方式有( )。
A、姓王B、爱吃鸡蛋C、忘带手机了C
•Readthearticlebelowaboutgolfandbusiness.•Foreachquestion23-28ontheoppositepage,choosethecorrectanswer.•
Asalways,IampleasedtobehereattheNationalPressClubformy【L1】______Speech.ThisistheseventhtimeIhavehadthe【L2
Thestudyoftherulesgoverningthewayswordsarecombinedtoformsentencesis_____.
Ausefuldefinitionofanairpollutantisacompoundaddeddirectlyorindirectlybyhumanstotheatmosphereinsuchquantitie
最新回复
(
0
)