Coca-Cola, the world’s largest producer of sugary beverages, is backing a new "science-based" solution to the obesity crisis: To

admin2017-01-12  1

问题     Coca-Cola, the world’s largest producer of sugary beverages, is backing a new "science-based" solution to the obesity crisis: To maintain a healthy weight, get more exercise and worry less about cutting calories.
    The beverage giant has teamed up with influential scientists who are advancing this message in medical journals, at conferences and through social media. To help the scientists get the word out, Coke has provided financial and logistical support to a new nonprofit organization called the Global Energy Balance Network, which promotes the argument that weight-conscious Americans are overly fixated on how much they eat and drink while not paying enough attention to exercise.
    "Most of the focus in the popular media and in the scientific press is, ’Oh they’re eating too much, eating too much, eating too much’—blaming fast food, blaming sugary drinks and so on," the group’s vice president, Steven N. Blair, an exercise scientist, says in a recent video announcing the new organization. "And there’s really virtually no compelling evidence that that, in fact, is the cause."
    Health experts say this message is misleading and part of an effort by Coke to deflect criticism about the role sugary drinks have played in the spread of obesity and Type 2 diabetes. They contend that the company is using the new group to convince the public that physical activity can offset a bad diet despite evidence that exercise has only minimal impact on weight compared with what people consume. "Coca-Cola’s sales are slipping, and there’s this huge political and public backlash against soda, with every major city trying to do something to curb consumption," said Michele Simon, a public health lawyer. "This is a direct response to the ways that the company is losing. They’re desperate to stop the bleeding."
    Coke has made a substantial investment in the new nonprofit. In response to requests based on state open-records laws, two universities that employ leaders of the Global Energy Balance Network disclosed that Coke had donated $1.5 million last year to start the organization. Since 2008, the company has also provided close to $4 million in funding for various projects to two of the organization’s founding members. One is Gregory A. Hand, dean of the West Virginia University School of Public Health.
    Records show that the network’s website, gebn.org, is registered to Coca-Cola headquarters in Atlanta, and the company is also listed as the site’s administrator. The group’s president, James O. Hill, a professor at the University of Colorado School of Medicine, said Coke had registered the website only because the network’s members did not know how.
    Coca-Cola’s public relations department repeatedly declined requests for an interview with its chief scientific officer, Rhona Applebaum, who has called attention to the new group on Twitter. In a statement, the company said it had a long history of supporting scientific research related to its beverages and topics such as energy balance.
[A] received a very significant investment for different projects from Coke.
[B] said that Coca-Cola found a direct solution to solve the sales problems
[C] believed that sales decline of Coca-Cola was the most direct evidence of Coke’ s regression.
[D] went to Twitter to promote the new organization Global Energy Balance Network.
[E] held that members of Global Energy Balance Network did not know how to operate a network so Coke came.
[F] said that there wasn’t enough evidence to show that eating too much led to obesity.
[G] was not allowed to be interviewed for she has called attention to the new group on Twitter.
Steven N.Blair

选项

答案F

解析 根据题干关键词Steven N.Blair定位在文章第三段。该段提到“全球能量平衡网络”组织副主席、运动学专家史蒂夫·N.布莱尔的观点,他说主流媒体认为吃太多是肥胖的原因,但他并不认同。所以F项中的there wasn’t enough evidence和led to obesity是文中there’s really virtually no compelling evidence和is the cause的同义复现,其中原文中第二个that指代的是段首句的eating too much。故F项“说没有足够的证据表明吃得太多会导致肥胖”为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hIEZ777K
0

随机试题
最新回复(0)