首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read the article below about receiving and sending email. For each question(23-28)on the opposite page, choose the correct answe
Read the article below about receiving and sending email. For each question(23-28)on the opposite page, choose the correct answe
admin
2013-11-18
31
问题
Read the article below about receiving and sending email.
For each question(23-28)on the opposite page, choose the correct answer.
Mark one letter(A, B or C)on your Answer Sheet.
Do you send and receive more phones calls or e-mail? If your answer is e-mail, or you wish it were, then a new breed of telecommunications devices called an e-mail phone or Internet phone may soon find its way into your kitchen or living room. Essentially, an e-mail phone, or ephone for short, is the merger of telephone and computer. With most of these new screen phones, that means being able to read and reply to electronic mail directly from the phone, without starting up(or even owning)a PC. With some, it also means being able to search through the Web to make vacation plans or research homework assignments though at slow speeds and on a rather small screen. And you can still make phone calls, too.
No computer experience is required to use an e-phone. Most let you sign up with Internet service provider(ISP), which typically charges about $ 20 per month. Once you’re past this tedious work and enter the account information into the phone, you can check your e-mail from either your computer or phone.
To assess your e-mail account from one of these phones, you typically have to select e-mail service from a menu. Phones with touch screens have an icon for that on the opening screen. For other phones, you press one of the buttons lining the bottom or sides of the display, much as with an ATM machine. The phone then calls your ISP. When the ISP picks up, the phone automatically transfers your account name and password. Once accepted, the ISP will start sending the phone your messages. By touching the item you want to read or hitting a button next to it, the message will be displayed. Once you’ve read it, you can reply to the message, move onto the next one, or, with most phones, delete the message from your account. You can check your e-mail manually, but most ephones can also be set to check several times a day automatically. In automatic mode, the phone flashes to tell you mail is waiting. If you happen to be using the phone when it is scheduled to check for e-mail, the phone will automatically try again when the line is free.
One serious drawback to e-mail by phone is that it cannot receive(or send)attached files, whether they contain documents or graphics. Some phones will attempt to display simple text files as part of the message, but other types of files will appear as gibberish(乱码), or not at all. If you use the e-mail account on a PC and don’t delete the message, however, you can usually retrieve the message and file on your computer.
An e-mail phone is an improved device of telecommunication in that
选项
A、it can record a message in the form of e-mails.
B、it can be used to receive and send e-mails.
C、it can be connected with computers.
答案
B
解析
第一段第四句解释了e—mail phone的功能,即用电话代替电脑处理电子邮件。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EebO777K
本试题收录于:
BEC初级阅读题库BEC商务英语分类
0
BEC初级阅读
BEC商务英语
相关试题推荐
Readthearticlebelowaboutfamilybusinessesandthequestions.Foreachquestion(13-18),markoneletter(A,B,C,orD)on
ReadthearticlebelowaboutanItaliancarcompany.ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,CorD.Foreachquestion
ReadthearticlebelowaboutanItaliancarcompany.ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,CorD.Foreachquestion
ReadthearticlebelowaboutanItaliancarcompany.ChoosethebestwordtofilleachgapfromA,B,CorD.Foreachquestion
A.Toronto&NiagaraTheidealholidayhastobeonethatcombinesplentyofsight-seeingwithexcellentshoppingopportunit
ABangkokrose2percentonthedayand3.4percentovertheweekasbuyersmovedintolargemarketcapitalizationstocks.T
•Readthearticlebelowaboutchangesinworkinghours.•Choosethebestsentencefromtheoppositepagetofillineachofthe
Readthearticlebelowabouthowtoavoidworkinglonghoursandthequestionsontheoppositepage.Foreachquestion(13-18),m
Whichisthefastestphotocopier?
Thoseoldbuildingswere______tomakeroomforanewshoppingcenter.
随机试题
行政复议不用()原则。
《明夷待访录》的作者是()
心理定势
现金购买式兼并分为以现金购买______和______两种情况。
一家3人,早餐食品是剩饭和鲜沙丁鱼,后出现皮肤潮红、头晕、头痛、心悸、胸闷及血压下降等症状,其最有可能的原因是
期货公司董事、监事和高级管理人员收受商业贿赂或利用职务之便牟取其他非法利益的,()。
下面是个单句,与例句的语法结构相同的是()。例:她的脸上透出一丝笑意。
在地区发展模式中,某社会工作者利用自己熟悉的网络技术为居民进行网络技术培训并鼓励他们参与到社区网站的建设和发展中。该社会工作者扮演的角色有()。
在三棵树上栖息着15只黄鹂和14只白鹭,每棵树上至少有4只黄鹂和2只白鹭,如果每棵树上的白鹭都不比黄鹂多,那么一棵树上最多有多少只鸟?
在我国,社会主义初级阶段与新民主主义社会在社会性质上有着明显的区别。从经济基础方面看,它们之间的根本区别在于()
最新回复
(
0
)