首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Airline alliances have travellers scratching their heads over what’s going on in the skies. Some folks view alliances as a bless
Airline alliances have travellers scratching their heads over what’s going on in the skies. Some folks view alliances as a bless
admin
2021-02-21
73
问题
Airline alliances have travellers scratching their heads over what’s going on in the skies. Some folks view alliances as a blessing to travellers, offering seamless travel, reduced fares and enhanced frequent-flyer benefits. Others see a conspiracy of big businesses, causing decreased competition, increased fares and fewer choices. Whatever your opinion, there’s no escaping airline alliances: the marketing propaganda is unrelenting, with each of the two mega-groupings, Oneworld and Star Alliance, promoting itself as the best choice for all travellers.
Are alliances good for the passenger? Absolutely, say the airlines: think of the lounges, the joint FFP (frequent flyer programme) benefits, the round-the-world fares, and the global service networks. Then there’s the promise of "seamless" travel: the ability to, say, travel from Singapore to Rome to New York to Rio de Janiero, all on one ticket, without having to wait hours for connections or worry about your bags. Peter Buecking, Cathay Pacific’s director of sales and marketing, thinks that seamless travel is still evolving. "It’s fair to say that these links are only in their infancy. The key to seamlessness rests in infrastructure and information sharing. We’re working on this." Henry Ma, spokesperson for Star Alliance in Hong Kong, lists some of the other benefits for consumers, "Global travellers have an easier time making connections and planning their journeys." Ma claims alliances also assure passengers consistent service standards.
Critics of alliances say the much-touted benefits to the consumer are mostly pie in the sky, that alliances are all about reducing costs for the airlines, rationalizing services and running joint marketing programmes. Jeff Blyskal, associate editor of Consumer Reports magazine, says the promotional advertising over alliances, loud and insistent, is much busy activity about nothing. "I don’t see much of a gain for consumers: alliances are just a marketing trick. And as far as seamless travel goes, I’ll believe it when I see it. Most airlines can’t even get their own connections under control, let alone coordinate with another airline."
Blyskal believes alliances will ultimately result in decreased flight choices and increased costs for consumers. Instead of two airlines competing and each operating a flight on the same route at 70% capacity, the allied pair will share the route and run one full flight. Since fewer seats will be available, passengers will be obliged to pay more for tickets.
Those who’ve already made the elite grade in the FFP of a major airline stand to benefit the most when it joins an alliance: then they enjoy the FFP perks and advantages on any and all of the member carriers. For example, if you’re a Marco Polo Club "gold" member of Cathay Pacific’s Asia Miles FFP, you will automatically be treated as a valuable customer by all members of Oneworld, of which Cathay Pacific is a member—even if you’ve never flown with them before.
For those who haven’t made the top grade in any FFP, alliances might be a way of simplifying the earning of frequent flyer miles. And for infrequent flyers, the only real benefit drawn from an alliance is an inexpensive round-the-world fare.
[A] believes that eventually passengers will pay more for fares due to airline alliances.
[B] points out that seamless travel is evolving far away from its early stage.
[C] emphasizes that basic systems and services are crucial to seamlessness rests.
[D] values Marco Polo Club "gold" member of its Asia Miles Free Flyer Programme.
[E] claims that airline alliances help travellers arrange their journeys easier.
[F] propagates that the service it offers is the best one for all travellers.
[G] holds that passengers get no benefit from airline alliances.
Peter Buecking
选项
答案
C
解析
Peter Buecking出现在第二段第四至第五句,此处讲到Peter Buecking对seamless travel(无旅游)的看法,他认为基础设施和信息共享是提供无缝旅游服务的关键。C中的basic systems and services是对原文infrastructure的解释,crucial是文中key的同义转换,seamlessness rests是文章的原词复现,故确定C为本题答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/01Y4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Theword"this"(Paragraph1)probablyrefersto______.Accordingtothetext,geneticengineeringcanbeusedto______.
ThemajordifferencebetweennarrativesalesandsuggestivesalesisthatAccordingtoAlan,creativityinsalespeople______.
Theauthorthinksthatpullfactors______.People’sdecisionstomigratemightbeinfluencedbyallthefollowingEXCEPT____
Excitement,fatigue,andanxietycanallbedetectedfromsomeone’sblinks,accordingtopsychologistJohnStern(21)Washington
Mosthumanbeingsactuallydecidebeforetheythink.Whenanyhumanbeing—executive,specializedexpert,orpersoninthestreet
HenricIbsen,authoroftheplay"ADoll’sHouse",inwhichapretty,helplesshousewifeabandonsherhusbandandchildrentose
KimiyukiSudashouldbeaperfectcustomerforJapan’scar-makers.He’sayoung,successfulexecutiveatanInternet-servicesco
Brothersandsistersfight,butwhenthebickeringevolvesintophysicaloremotionalabuse,it’sbullying.Ordinaryargumentso
Whenitcomestosuingdoctors,Philadelphiaishardlythecityofbrotherlylove.Acombinationofsprightlylawyersandsympat
随机试题
下列有关现代科技的说法中,正确的是()。
动物体内无机盐以钙、磷含量最多,它们约占机体总灰分的70%以上。它们主要分布在
《建设项目环境影响评价资质管理办法》规定的环境影响报告书业务范围11个小类包括( )。
当民用建筑顶棚或墙面局部采用多孔或泡沫状塑料时,其厚度不应大于( )。
根据《合同法》规定,当事人对合同变更的内容约定不明确的,推定为()
水利工程概、预算定额适用于海拔高程小于或等于()地区的工程项目。
计算机账务处理系统中,记账后的凭证不能()。
促进发展是维护和平的基本前提,而世界和平是世界各国的共同发展与繁荣的重要基础。()
以下叙述中正确的是
Whendidthefilmstart?
最新回复
(
0
)