首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
More and more young people realize that entrepreneurship can give them opportunities unlike any other career path.With colleges
More and more young people realize that entrepreneurship can give them opportunities unlike any other career path.With colleges
admin
2021-01-22
64
问题
More and more young people realize that entrepreneurship can give them opportunities unlike any other career path.With colleges and universities offering classes and majors in entrepreneurship, and unemployment high in most countries of the world, the number of people who plan to work for themselves is growing.If you’ re planning to launch a start-up, here are four things everyone should do from the beginning:
Be confident and keep your focus
Proper confidence can help you recognize obvious problems and develop your abilities.You may have hundreds of exciting ideas, but successful entrepreneurs stick with a single super idea.Learn to delegate Once you have a good team, hand off responsibilities.Your staff will gain experience and you can continue to develop your business.
Network
You’ve heard this a thousand times: join groups, volunteer, use social media, ask everyone for referrals (转送), never turn down a meeting.No matter how long you’ve been in business, this never goes away.
Dress the part
You may feel most comfortable in your jeans and T-shirt, just like Steve Jobs.But you can’t assume that your clients—real or potential—will understand.A universal rule in business is to wear the clothes for your ideal position.You don’t need to rush to an Italian tailor, but please invest in professional clothing.
What does the phrase "hand off" mean?
选项
A、Be in charge of.
B、Transfer.
C、Take control of.
D、Hold on to.
答案
B
解析
第二点注意事项为Learn to delegate“学会下放权力”,具体来说就是,一旦你有了一个好的团队,就要hand off responsibilities,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/054K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Thechargesarereasonable.B、Anyonecanfindit.C、Thegoodrepairandreasonablecharges.D、Noonecanfindit.C题目询问男士为什么推荐
WhydidJim’sparentshaveaserioustalkwithhimoneyearago?BecauseJimhadspentalotoftimeon______.
TheAmericanRedCrossisoneofthevolunteerorganizations______purposeistohelpthesickandtheneedy.
Inordertowritebetterbusinessreports,youshouldbearinmindsomeimportantfactors.Firstofall,althoughthereisu
Thusfar,thereislittleevidencetosuggestthattechnologywillreduceinequality;indeeditmayonlyintensifyinequality.
LawrencewilldoanythingforLilyexcept______hermoney.
Whata(self)______girlyouare;lettheotherchildrenshareyourtoys.
A、Good.B、Terrible.C、Worse.D、Wet.A原文中有一句提到“我认为我们不应该抱怨。毕竟三月份天气不错。”故选A。
Thefruit______nice,but______terrible.
A、Shethoughtitwasterrible.B、Shethoughttheactorswereenthusiastic.C、Shelikeditagreatdeal.D、Shethoughtitwasver
随机试题
下列哪项因素能刺激心房钠尿肽的释放
流行性脑脊髓膜炎的病原体是
较早反映肾小球滤过功能减退的检查项目是( )。【历年考试真题】
()是指房屋承租人将承租的房屋再出租的行为。
以下不属于第一人称代词的是()。
互联网电商平台已成为知产权犯罪的高发区域,针对这一现象,阿里巴巴首次聘请10位“特邀知识产权保护监督员”,包括人大代表、政协委员和商家代表,参与电商平台的知识产权保护工作。除了开放电子邮箱统一收集处理监督员反映的情况外,电商平台还制定了监督员履职规则,监督
关于教育的功能,正确的是
Howbeautifullyshesings!Ihaveneverheard______.
From:CorporateRelations-LondonTo:CorporateEmployeesSent:Friday,08April20-12:22:07P.M.Subject:RevisedCodeofEt
FrenchCultureFrenchculturehasbeenknownfortheresilienceofitspeopleandaestheticsenseincinema,cuisineandfashion
最新回复
(
0
)