首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Until the invention of the modern washing machine, most people washed their clothes by hand. In the 20th century, however, washi
Until the invention of the modern washing machine, most people washed their clothes by hand. In the 20th century, however, washi
admin
2015-01-31
53
问题
Until the invention of the modern washing machine, most people washed their clothes by hand. In the 20th century, however, washing machine became common, and washing clothes became much easier. Washing machines, though, have some serious disadvantages. One is that they need a great deal of clean water. Another is that, in many countries, hot water is used in the machines. This consumes a lot of energy. In the United Kingdom, for example, about one-third of household energy is used for heating water, including that used to wash clothes.
Now, a British company has invented a washing machine that solves these problems by using small plastic beads to absorb dirt and clean the clothes. First, a little water is added to the clothes to get them wet. Then, the beads are mixed with the clothes until they have taken away all the dirt and stains. When the process is over, the little beads are removed by the machine, and the clothes are left almost dry. Because the beads can be used over and over, the machine costs very little to operate.
The new machine is based on the research of Stephen Burkinshaw, a chemist at the University of Leeds in the U.K. For a long time, Burkinshaw has been studying ways to make plastic materials a different color. A few years ago, he noticed that many kinds of plastic, especially nylon, attract dirt in warm and wet conditions, the surface of the nylon remains clean. For this reason, beads made of nylon can be used repeatedly until they are completely full of dirt.
The new washing machine can save households a great deal of the money they spend on water and energy. At the same time, the machines are very good for the environment. The United States, for example, uses 1.25 billion metric tons of water on washing clothes every year. If the new machines were adopted there, 90 percent of this water could be saved. The saving of electricity, meanwhile, would help decrease the amount of carbon dioxide produced by power plants. For these reasons, the company is hoping that its new "waterless" washing machines will be widely used in the future.
What did Stephen Burkinshaw learn about nylon?
选项
A、It absorbs dirt from other objects in certain conditions.
B、It causes other plastic objects to stick to wet clothes.
C、It can be made into clothes that can be washed very easily.
D、It changes color when it comes into contact with dirty clothes.
答案
A
解析
细节题。文章第三段指出…nylon,attract dirt in warm and wet conditions…故答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/45q7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
ToHelptheKids,ParentsGoBacktoSchoolA)Forafewyearsnow,everyparentofanewbornbabyintheSouthFloridadistrict
Peoplewhosejobsrequirethemtositforlongperiodsoftimesufferasmuchfrombackpainaspeoplewholiftalldaylong.
A、Atabookstore.B、Atalibrary.C、Onthetelephone.D、Atthestudentcenter.B对话开头女士就说,想知道怎样才能拿到借书证。故选B。
BarackandMichelleObamaunderstandtheheavyburdenofstudentloandebt.TheObamasdidnotpayofftheirstudentloansuntil
Duringthenineteenthcentury,whenlittlewasknownaboutenvironmentalismandconservation,itwascommontohearpeopleinEu
Whenwasthelasttimeyouflashedafakesmileattheoffice?Forsome,itmaybejustanothermundane(乏味的)aspectofworklife—
Isitcheapertobeawoman—oraman?A)Tocelebratethelaunchofgenderequalityinfinancialservices,Moneyexploredothera
A、Itisindispensibleforbuildingcellwalls.B、Itmakespeople’sbodycellsflexible.C、Itmakespeople’sbodycellsrigidand
Wouldn’titbegreatifyoucouldjustlookupattheskyandreadtheweatherforecastrightaway?Well,youcan.Theforecast
随机试题
论述我国海洋污染防治的监督管理体制。
患者,女,16岁。枕部着地,昏迷10分钟后清醒,并自己回到家中,其后出现头痛,并呈逐渐加重伴呕吐,半小时后不省人事,急送医院。查体:BP130/90mmHg,P65次/分,R15次/分。浅昏迷,右枕部头皮挫伤,左侧瞳孔5mm,对光反应消失,右侧
待有足够的资料后,可进行规划方案的制定,不属其步骤的是()。
人程监理的工作性质有()的特点。
Thecostofround-tripairtransportationisincluded________thenine-daycruisepackage.
在某堂植物课教学中.王老师讲授“果实”概念时即选用可食用的(如橘子),又选用不可食用的(如棉籽),这样有利于学生准确掌握果实概念。运用了()。
Itusedtobesostraightforward(直接的).Ateamofresearchersworkingtogetherinthelaboratorywouldsubmittheresultsofthe
OneafternoonIwassittingatmyfavoritetableinarestaurant,waitingforthefoodIhadordered.SuddenlyI【36】thatamansit
Withthepicturesand______.
Foxesandfarmershavenevergotonwell.Thesesmalldog-likeanimalshavelongbeenaccusedofkillingfarmanimals.Theyare
最新回复
(
0
)