首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
One day in 1848 a carpenter named Marshall, who worked in a saw mill on the American River in California, made a remarkable disc
One day in 1848 a carpenter named Marshall, who worked in a saw mill on the American River in California, made a remarkable disc
admin
2012-07-17
37
问题
One day in 1848 a carpenter named Marshall, who worked in a saw mill on the American River in California, made a remarkable discovery. He noticed some bright yellow particles in the water, bent down to pick them up and took them to his partner, a Mr. Sutter. This was the beginning of the Californian Gold Rush. Sutter was a Swiss who had come to America some years earlier to make his fortune. The governor of California had given him permission to found a settlement in the Sacramento Valley and his determination and energy had made him rich. He had built the mill in partnership with Marshall in order to make use of the abundant natural resources of his land.
Sutter realized the importance of the discovery and decided to file a claim so that his right to the gold would be established. So he sent a man named Bennet to San Francisco to see the governor. He warned Bennet not to tell anyone in case people came to the valley before his claim was recognized. Bennet could not keep the secret but the people of San Francisco did not believe him at first. Then the editor of a weekly newspaper there, San Brannan, went to Sutter’s mill to make a report. When he came back he ran through the streets of the town shouting "Gold! Gold!" Within a month almost the entire population, then only 800 people, had gone to look for the precious metal. Soldiers deserted the army, sailors left their ships and men gave up their jobs so as not to miss the chance of becoming rich.
The news spread across America to Europe and thousands of people joined in the search. Those who went by ship had to sail round Cape Horn to reach California but some chose the overland route across America and wagon trains were formed for travelers to make the journey. Even then there were some who were prepared to cross the terrible desert of Death Valley in order to reach the gold a few days before the rest.
The Gold Rush proved a disaster for Sutter himself. For years he tried to evict (逐出) the prospectors (探矿者, 勘探者) from his property so that his family might enjoy the wealth of his land, but his business was ruined. The prospectors did a great deal of damage and killed one of his sons, and at the end of his life he was a poor man who continually stopped people in the street to tell them that Gold is the devil.
Sutter was finally ruined because the prospectors______.
选项
A、drove him out of his farmland
B、killed one of his sons
C、took all the gold and money from him
D、prevented him from using his property
答案
D
解析
本题仍是一道具体细节题。问萨特最后家业被毁了是因为那些探矿者做了什么。根据文章第四段,这场淘金热对萨特本人而言是一场灾难。好多年来他试图把淘金者驱赶走,以便于他一家人享有自己土地上的财富,但他的家业却被毁掉了。淘金者给他的居留地造成了极大的破坏,还杀死了他的一个儿子。在他生命将结束的日子里,他变成了穷人,不停地在街上拦住过路人,告诉他们金子是魔鬼。因此,本题的正确答案应是D“萨特的家业被毁了,因为淘金者不让他享有自己土地上的财富”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6LXO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
TheordinaryfamilycolonialNorthAmericawasprimarilyconcernedwithsheerphysicalsurvivalandbeyondthat,itsowneconomi
TheordinaryfamilycolonialNorthAmericawasprimarilyconcernedwithsheerphysicalsurvivalandbeyondthat,itsowneconomi
TheordinaryfamilycolonialNorthAmericawasprimarilyconcernedwithsheerphysicalsurvivalandbeyondthat,itsowneconomi
TheordinaryfamilycolonialNorthAmericawasprimarilyconcernedwithsheerphysicalsurvivalandbeyondthat,itsowneconomi
Manyforeignstudentshavethe______beliefthatBritishEnglishissomehowmorepureandperfectthanAmericanEnglish.
EveryoneknowsthatEnglishdepartmentsareintrouble,butitisdifficulttoappreciatejusthowmuchtroubleuntilyoureadt
Ithappenseverysemester.AstudenttriumphantlypointsoutthatJean-JacquesRousseauisundermininghimselfwhenheclaims"
Womencouldincreasetheirretirementbenefitsby30percentiftheyworkasmanyyearsasmen,expertsays.LatinAmerican
Collegepaysoff.Financially,sure,butalsoinwaysthatareimpossibletomeasure.【T1】Fromtheearliestdaysofourcount
Thelanguagebarriermadecommunicationdifficult,butfinally,partofmymessage______.
随机试题
与冲洗技术没有实际效果的管理方法是
患者,男,60岁。患"乳糜尿"病史。近日见小便浑浊如米泔样,小便不畅,舌质淡红苔薄白,脉滑。用药首选
对β-内酰胺酶较稳定的药物
胎盘早剥隐性出血可靠的辅助检查是
下列各项中,应计入其他业务成本的有()。
某村要选举村主任,有一村民对候选人不满,大闹选举大会,你作为工作人员,该怎么处理?
A、 B、 C、 D、 C前一个图形内部的阴影顺时针移动2格,外部的阴影逆时针移动1格得到后一个图形,由此选择C。
根据香港特别行政区基本法的规定,香港特别行政区境内的土地和自然资源属于()。
A.条件(1)充分,但条件(2)不充分。B.条件(2)充分,但条件(1)不充分。C.条件(1)和(2)单独都不充分,但条件(1)和条件(2)联合起来充分。D.条件(1)充分,条件(2)也充分。E.条件(1)和(2)单独都不充分,条件(1)和条件(2
Readthefollowingarticleaboutcultureinbusinessnegotiationandthequestions.Foreachquestion(15-20),markoneletter(
最新回复
(
0
)