首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
While drunken driving may be decreasing, traffic safety experts remain troubled over how to cope with another alcohol-related pr
While drunken driving may be decreasing, traffic safety experts remain troubled over how to cope with another alcohol-related pr
admin
2018-05-22
51
问题
While drunken driving may be decreasing, traffic safety experts remain troubled over how to cope with another alcohol-related problem: drunken pedestrian(行人). Studies have shown that pedestrians injured and killed by cars are often extremely drunk.
Some types of pedestrian accidents have been decreasing in the U. S. , especially those involving children, but the number of drunken adult pedestrians killed in traffic has remained relatively constant at 2500 a year. The total number of pedestrians killed annually in traffic accidents is at least 7000 or one of every seven highway deaths.
Studies have revealed some of the causes, including a lack of adult supervision(监督)for children, long delays in traffic signals that encourage jaywalking(无视交通规则任意行走), less attention paid to pedestrian accidents in the past, and few methods to regulate walking habits. However, the most challenging problem, according to some experts, is alcohol-related, although pulled, researchers are making great efforts to find ways against the drunken pedestrian accidents.
The coming paragraph will probably discuss how to cope with______.
选项
A、drunken driving
B、drunken jaywalking
C、alcohol-related pedestrian accidents
D、traffic accidents involving children
答案
C
解析
推理判断题。由文章最后一句“…researchers are making great efforts to find ways against the drunken pedestrian accidents.”可知,接下来有可能会详细介绍应对醉酒行人事故的方法,故选项C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/6hPC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Normallyastudentmustattendacertainnumberofcoursesinordertograduate,andeachcoursewhichheattendsgiveshimacr
Overthepastdecade,theenvironmentalmovementhasexplodedontothemindofmainstreamconsumers,afactnotlostonmarketer
Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults,21%saidtheybelievedthesunrevolved(旋转)aroundtheearth.An【C1】______7%di
Inatelephonesurveyofmorethan2,000adults,21%saidtheybelievedthesunrevolved(旋转)aroundtheearth.An【C1】______7%di
Anyonewhohasriddenonarailroadtrainknowshowrapidlyanothertrain【C1】______bywhenitistravellinginthe【C2】______dire
Nuclearscienceshouldbedevelopedtobenefitthepeople______harmthem.
Didyoueverhavesomeone’snameonthetipofyourtongueandyetyouwereunabletorecallit?【C1】______thishappensagain,do
Yourhairwants______.You’dbetterhaveitdonetomorrow.
Thewaypeopleholdtothebeliefthatafun-filled,pain-freelifeequalshappinessactuallyreducestheirchancesofeveratta
Whendrinkingfromawell,onemustn’tforget()whodugit.
随机试题
导致弥散性血管内凝血患者出血的主要原因是
有机磷农药中毒时,出现烟碱样症状的表现是()。
A.心脏毒性B.出血性膀胱炎C.肝损伤D.肺纤维化E.腹泻米托蒽醌可引起的主要不良反应()。
建设工程项目进度控制的管理措施涉及( )。
某汽车企业2004年第一季度汽车完成周转量200万吨公里,挂车完成周转量80万吨公里,拖运率为()。[2005年真题]
紧张、焦虑、恐惧等消极情绪出现,对身心健康都是有害无益的,应该尽量压抑这类情绪。()
商洽性文件的主要文种是()
Whereistheman?
Wherehavethefamilydecidedtogoforavacationthissummer?
如果你是一个中等水平的读者,你能够以每分钟300字的速度阅读一本中等水平的书。不过,你必须每天这样坚持下去,否则就无法保持这种水平。【T1】你也不可能以这个速度阅读科学、数学、农业、商业方面的书,或是对你来说内容生疏的书。(Nor…or…)你绝不会以这种速
最新回复
(
0
)