首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Last year, Sean Martinovich, from Whitianga, had life-saving surgery when a golf-sized tumor was removed from his brain stem. Bu
Last year, Sean Martinovich, from Whitianga, had life-saving surgery when a golf-sized tumor was removed from his brain stem. Bu
admin
2013-01-20
48
问题
Last year, Sean Martinovich, from Whitianga, had life-saving surgery when a golf-sized tumor was removed from his brain stem. But the operation left half his face paralysed. He talked with a slur, sometimes dribbled out of the side of his mouth and could. not close his eye properly. Although he could run around with the other boys in the playground, when they laughed he could not laugh with them. Without a smile, he would suffer psychologically and emotionally.
Last week, 6-year-old Sean had seven hours of microsurgery that should give him back his smile. Doctor Bartlett removed a nerve from the back of one of Sean’s legs and transplanted it into his face, On the normal side of his face the nerve divides into lots of little branches. "We’ll cut those nerve branches and then we’ll take a nerve graft from one leg and tunnel it across his face from one side to the other end join that on to the nerve that’s been cut on the good side of his face," Doctor Bartlett said, before the operation. "If this was not fixed, he could face physical and emotional problems as he got older," Doctor Bartlett said. "Socially, people can become quite withdrawn because of face paralysis. It’s easy for people, especially children, to become rather emotionless because they prefer the flatness of no movement on either side to the weirdness of an asymmetry of smiling off one side and having this twisted face."
Sean is not smiling yet. Over the next six months the nerves will grow across the face to the damaged side and after that movement will hopefully come back. Sean’s parents, Steve and Wendy Martinovich, said they had been through a year of hell. But their son was a determined boy who just got on with it, said Mrs. Marfinovich. They are amazed at the technology that they hope will restore the cheeky smile they love so much. For Doctor Bartlett the microsurgery is almost routine. For Sean’s parents, it is a miracle.
Doctor Bartlett transplanted a nerve into Sean Martinovich’s face which was removed from his ______.
选项
A、leg
B、back
C、the normal side of his face
D、brain
答案
A
解析
该题询问的是Doctor Barrier从哪儿取了一根神经,将此神经移植到Sean Martinovich的脸上,文中第二段第一句提到“Doctor Bartlett removed a nerve from the back of one of Sean’s legs and transplanted it into his face.”据此可以判断正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/7M2O777K
0
考博英语
相关试题推荐
TestshaveconfirmedthatfourpeopleinWisconsincontractedthemonkeypoxvirusaftercomingintoclosecontactwithpetprair
TestshaveconfirmedthatfourpeopleinWisconsincontractedthemonkeypoxvirusaftercomingintoclosecontactwithpetprair
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsurvivalintheopen.Theyhadneitherthepowerfult
Tousitseemssonaturaltoputupanumbrellatokeepthewateroffwhenitrains.Butactuallytheumbrellawasnotinvented
Futuristshaveidentifiedtwochangesthatseemtobecentraltocontemporarysociallife.First,theUnitedStatesisbeingres
Theleadersofthetwocountriesareplanningtheirsummitmeetingwitha_____tomaintainanddevelopgoodties.
Amajorreasonforconflictintheanimalworldisterritory.Themaleanimalestablishesanarea.Thesizeoftheareaissuffi
Evenplantscanrunafever,especiallywhenthey’reunderattackbyinsectsordisease.Butunlikehumans,plantscanhavethei
Althoughhehaddonemanygreatthings,heneverfeltitnecessaryto_____hisachievements.
Dr.JeremyJosephvolunteeredtoperformcataractsurgeryonpatientsinZimbabwein1995,andparticipatedinhisfirstexpedit
随机试题
阅读下列案例,并回答问题。年轻的黄老师每次教完生字后,总是让学生回去把每个生字抄10遍,准备第二天听写,但学生的生字听写成绩总是不理想。黄老师想,肯定是抄写不够,又让学生每个生字抄20遍甚至30遍,但学生的听写成绩仍没有明显提高。黄老师逐渐意识到,学生学习
下列哪项属于子宫内膜的周期性变化
可确诊慢性淋巴细胞白血病的方法是
(抗高血压药物)A、缬沙坦B、吲达帕胺C、美托洛尔D、尼卡地平E、赖诺普利属于血管紧张素转换酶抑制剂的是
2014年下半年,实行标准工时制的甲公司在劳动用工方面发生下列事实:(1)9月5日已累计工作6年且本年度从未请假的杨某向公司提出年休假申请。(2)因工作需要,公司安排范某在国庆期间加班4天,其中占用法定休假日3天,占用周末休息日1天。范某日工资为200
在小学教学评价中,衡量学校办学水平的关键指标是()。
货币制度(浙江财经大学2012真题;东南大学2012真题;华南理工大学2011真题)
Ifyouweretoexaminethebirthcertificatesofeverysoccerplayerin2006’sWorldCuptournament,youwouldmostlikelyfind
Readfivestudents’talksabouttravelingaroundEuropeusinganInter-Railticket.Theticketallowspeopleundertheageoft
Thefactthattheworld’scitiesaregettingmoreandmorecrowdedisawell-documenteddemographicfact.CitiessuchasTokyo
最新回复
(
0
)