首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、College degrees do not count much to them. B、They have little interest in academic work. C、Schools do not deem it a serious pr
A、College degrees do not count much to them. B、They have little interest in academic work. C、Schools do not deem it a serious pr
admin
2017-08-25
55
问题
W: [5]According to a study of Race and Equity in Education, black athletes are dropping out of college across the country at alarming rates. With us to talk about the findings in this study is Washington Post columnist Kevin Blackistone. Good morning.
M: Good morning, how are you?
W: Fine, thank you. What is new that you found in this study?
M: Well, this is Shaun Harper’s study, and he points out that on major college campuses across the country, black males make up less than 3 percent of undergraduate enrollments. Yet, when you look at their numbers or percentages on the revenue-generating sports teams of football and basketball, they make up well into 50 to 60 percent of those teams. [6]So the idea is that they are really there to be part of the revenue-generating working class of athletes on campus and not necessarily there to be part of the educating class as most students in other groups are.
W: [6]/[7] Compared with other groups, I think the numbers in this group, at those 65 schools, are something like just barely more than half of the black male athletes graduate at all.
M: Exactly. And what’s really bad about this is these athletes are supposedly promised at least one thing as reward for all their blood and sweat. And that is a college degree, which can be a transformative tool in our society when you talk about upward mobility. And that’s really the troubling part about this.
W: Well, this has been talked about so much, really, in recent years. Why hasn’t it changed?
M: Well, I think one of the reasons it hasn’t changed is because there’s really no economic pressure to change this. All of the incentive is really on winning and not losing on the field or on the court. [8] Coaches do not necessarily have the incentive to graduate players.
5. What are the speakers talking about?
6. What is the new finding about black male athletes in this study?
7. What is the graduation rate of black male athletes?
8. What accounts for black athletes’ failure to obtain a college degree according to the man?
选项
A、College degrees do not count much to them.
B、They have little interest in academic work.
C、Schools do not deem it a serious problem.
D、Coaches lack the incentive to graduate them.
答案
D
解析
录音最后,男士指出他认为导致黑人运动员难以获得大学毕业文凭的原因是没有经济压力去改变这个现状。所有的激励措施都用于鼓励运动员在赛场上获得胜利,因此教练也没有能够鼓励运动员毕业的激励措施,D项表达的意思与此相符,其中lack the incentive to graduate them与录音原文do not…graduate players意思一致,因此D项为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/A0U7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Corporationsasagroupofferavarietyofjobs.Mostlargecompaniessendpeopletocollegestointerviewgraduatingstudentsw
A、Morerunningclubsandmorebooksaboutrunningappear.B、Interestinimprovingthefitnessofhumanbodyisdropping.C、Then
A、Theeruptedlava.B、Thedestructiveash.C、Theunbearableheat.D、Thepoisonousgas.BB是反复明确听到的信息。A先被女士提及,但随即被男士否定。原文出现了最高级the
A、Thetwelfth.B、Thethirteenth.C、Thefourteenth.D、Thefifteenth.A男士说,根据记录,女士预订的房间是13号,但女士马上纠正,订的是今晚,不是明晚。由此可以推断今天是12号,是女士预订的
A、Arrogant.B、Weird.C、Genuine.D、Outgoing.B根据男士的描述,那个男子总是盯着他,当他转身的时候,那个人已经悄然无声地站在了他身旁,可以推断出那个人行为古怪。故答案是B。选项是四个形容词,猜测题目与某人的性格有关
A、Theyarefast-growing.B、Theyarenottrust-worthy.C、Theyareprofitable.D、Theyaresetupbydepartmentstores.B女士说阅读了一篇关于
A、Anopendoor.B、Anopendiscussion.C、Aprivateroom.D、Acloseddoor.D男士问女士希望门开着还是关着,女士说自己希望保留一些隐私,即希望门关着,故选D。注意抓听关键词,privac
A、Growingindifferenceofcollegestudentstootherpeople.B、Ever-increasingInternetaddictiononcollegecampuses.C、Sharpdr
TheValueofWritingWell[A]It’sthattimeofyearagain.No,not"theholidayseason".Imean,itisholidaytime,butfor
随机试题
妊娠期卵巢的变化下列哪项是正确的( )
应存放在有色密盖瓶内的一类药物是()
关于附随义务,下列说法错误的是()。
A、 B、 C、 D、 B
投资组合超额收益的来源是()
下列有关甲公司长期股权投资处理的表述中,不正确的是()。20×8年12月6日甲公司处置乙公司股权,应确认的投资收益为()。
什么是地址重定位?怎样区分静态重定位和动态重定位?各有什么优缺点?
设向量组(Ⅰ):α1(a11,a12,a13),α2=(a21,a22,a23),α3=(a31,a32,a33);向量组(Ⅱ):β1=(a11,a12,a13,a14),β2=(a21,a22,a23,a24),β3=(a31,a32,a33,a34,)
今天公司早下班,我给他打电话:“喂,我今天早下班,你来接我回家好不好?”“好,等我五分钟。”“五分钟?我就在你家旁边呀!”“我总要打扮一下啊!”“好啦,快一点喔!”下午2:00,太阳大得让我有种想喷鼻血的冲
Accordingtothepassage,thecreditcardenablesitsownerto______.Thispassageismainlyabout______.
最新回复
(
0
)