首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Almost every family buys at least one copy of a newspaper every day. Some people subscribe to as many as two or three different
Almost every family buys at least one copy of a newspaper every day. Some people subscribe to as many as two or three different
admin
2018-11-11
20
问题
Almost every family buys at least one copy of a newspaper every day. Some people subscribe to as many as two or three different newspapers. But why do people read newspapers?
Five hundred years ago, news of important happenings—battles lost and won, kings or rulers overthrown or killed—took months and even years to travel from one country to another. The news passed by word of mouth and was never accurate. Today we can read in our newspapers of important events that occur in faraway countries on the same day they happen.
Apart from supplying news from all over the world, newspapers give us a lot of other useful information. There are weather reports, radio, television and film guides, book reviews, stories, and, of course, advertisements. There are all sorts of advertisements. The bigger ones are put in by large companies to bring attention to their products. They pay the newspapers thousands of dollars for their advertising space, but it is worth the money, for news of their products goes into almost every home in the country. For those who produce newspapers, advertisements are also important. Money earned from advertisements makes it possible for them to sell their newspapers at a low price and still make a profit.
The money spent on advertisements is ______.
选项
A、wasted
B、not much
C、worthwhile
D、of no use to anyone
答案
C
解析
文章第三段讲到,报纸中有各类广告。大公司花钱做广告是值得的(it is worth the money),因为“它们所经营产品的消息几乎能够进入全国的每一个家庭”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AoaC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Asmytrainwasn’tduetoleaveforanotherhour,Ihadplentyoftimetospare.Afterbuyingsomenewspaperstoreadonthejou
Theboardofdirectorsbelievediturgentthatthefiles______rightaway.
Insolvingthedifficulties,whatreally______isourcourageandspirit.
Oneofthepoliticalissueswehearalotaboutlatelyiscampaignfinancereform.Thepeoplewhoarecallingfor【21】usuallywan
Areyousuperstitious?No,ofcoursenot.Doyoubelieveinmagic(魔法),andluckcharms(护身符),andelvesorgremlins(小精灵)?Cer
SpeakerA:I’vegotafeverandareallybadheadache.SpeakerB:______
Cigarettesmokingisbelievedbymostresearchworkersinthisfieldtobeanimportantfactorinthedevelopmentofcanceroft
Whenthestudentsdidbadly,theteacherbecamereally______anddidn’tsmileforweeks.
TheManBookerPrizeforFictionisawardedeveryyearforanovelwrittenbyawriterfromtheCommonwealthortheRepublicof
A.Great,IlovepetsB.Itdoesn’treallymatterC.NoproblemD.I’dratheryoudidn’t,actuallyE.Don’tworryF.It’sgoodt
随机试题
患者,男性,36岁,理发师。主因双手部起皮疹半年伴瘙痒就诊。患者既往体健,无家族遗传病史。查体:患者双手部可见大小不一暗红斑,散在的小丘疹、丘疱疹,小片状轻度糜烂,抓痕,对称分布。请你根据以上资料作出初步诊断
初孕妇,妊娠40周。临产6小时,宫口开大3cm;临产11小时,宫口开全,先露头,先露“0”,胎心正常。宫口开全已2小时,产妇仍在屏气用力,此时,产程属于
在3×3列联表X2检验中,X2=163.01,确定P值时,自由度等于
某女,47岁,症见胸脘痞闷,腹中胀满,饮食停滞,嗳气吞酸,证属瘀热痰湿内生所致的脾胃气郁,建议选用()。
标准券的折算率比率是( )。
中国公民张先生是某民营非上市公司的大股东,同时也是一位作家。2019年5月取得的部分实物或现金收入情况如下:公司为其购买了一辆轿车并将车辆所有权登记到其名下,该轿车购买价为35万元。(2)将本人一部长篇小说手稿的复印件拍卖取得收入5万元,同时拍卖一幅名
在英文阅读中遇到生词时,教师一般要求学生联系上下文猜测词义,而不是急于查字典。这体现了知觉的()
Nowmanypeoplearenotquiteinterestedintheirjobs.Someofthemwouldliketofindanewone.Butthe【E1】i______seemsto
有关数据显示,从2005年以来,广东高校毕业生自主创业的数量约占当年高校毕业生的1%~2%。以2008年为例,应届高校毕业生中选择自主创业的仅占1.2%。而在西方发达国家,这个数字为20%~30%。由此看来,西方发达国家的大学生更具有创业才能。以
【2014河南NO.5】石油峰值论认为,石油产量会达到最高点,之后不可避免地开始下降。石油峰值几乎是确定的事,但仍然存在两个问题:它究竟何时出现?世界是否能够及时研发出替代能源?__________的观察家并不相信石油峰值会在2020年前出现,但一些石油公
最新回复
(
0
)