首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
How often one hears children wishing they were grown up, and old people wishing they were young again. Each age has its pleasure
How often one hears children wishing they were grown up, and old people wishing they were young again. Each age has its pleasure
admin
2017-04-21
24
问题
How often one hears children wishing they were grown up, and old people wishing they were young again. Each age has its pleasures and its pains, and the happiest person is the one who enjoys what each age gives him without wasting his time in useless regrets.
Childhood is a time when there are few responsibilities. If a child has good parents, he is well fed, looked after and loved. It is unlikely that he will ever again in his life be given so much without having to do anything in return. In addition, life is always presenting new things to the child-things that have lost their interest for older people because they are too well known. A child finds pleasure in playing in the rain, or in the snow. His first visit to the seaside is a marvelous adventure. But a child has his pains: he is not so free to do as what he wishes to do; he is continually being told what to do and what not to do. Therefore, a child is not happy as he wishes to be.
When the young man starts to earn his own living, he becomes free from the discipline of school and parents; but at the same time he is forced to accept responsibilities. With no one to pay for his food, his clothes, or his room, he has to work if he wants to live comfortably. If he spends most of his time playing about in the way that he used to as a child, he will go hungry. And if he breaks the laws of society as he used to break the laws of his parents, he may get himself into trouble. If, however, he works hard, goes by the law and has good health, he may feel satisfied in seeing himself make steady progress in his job and in building up for himself his own position in society.
Old age has always been thought of as the worst age to be, but it is not necessary for the old to be unhappy. With old age comes wisdom and the ability to help others with advice wisely given. The old can have the joy of seeing their children making progress in life, they can watch their grandchildren growing up around them; and, perhaps best of all, they can, if their life has been a useful one, feel the happiness of having come through the battle of life safely and of having reached a time when they can lie back and rest, leaving everything to others.
A child has his pains because________.
选项
A、he can not do whatever he wants to
B、he is not allowed to play in rain
C、he has a lot of new things to learn
D、he can not play at the seaside freely
答案
A
解析
事实细节题。题干的大意是:孩子也有自己的痛苦,因为______。从文中第二段倒数第二句可知,孩子也有自己的痛苦:不能做自己想做的事情,一直被告知应该做什么和不应该做什么。所以选项A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/AyXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Socialchangeismorelikelytooccurinsocietieswherethereisamixtureofdifferentkindsofpeoplethaninsocietieswhere
Moreandmorestudentswanttostudyin"hot"majors.【C1】______aresult,manystudentswantto【C2】______theirinterestsandstu
WomenintheUnitedStatesandmanyothercountries【C1】______inagrowingnumberofsportsandgames.ManyAmericanwomenare【C2
FewAmericansremaininonepositionoroneplaceforalifetime.Theymovefromtowntocitytosuburb,fromhighschooltocol
______didJohnleapatthechancetoacceptthejobalthoughtravelingasacommuterwasnotintheleasteasyinsuchacrowded
Problemsmay______whenpeoplehavenoknowledgeofthelaw.
Bettywasthe______childofthathouseholdandshedevelopedquiteafewbadhabitsharmfultohergrowth.
Intheearly1980s,overseasinvestmentswasmainlyfromHongKongandTaiwanwhenforeigninvestorswerestill______ininvestin
Hegivespeopletheimpression______allhislifeabroad
Everyoneisexposedtoit,sonaturallysomepeoplewillimitatewhattheyseeonTV,whattheyreadinthenewspapersandwhat
随机试题
A.半合成镇痛药B.合成镇痛药C.具有黄嘌呤母核的中枢兴奋药D.具有兴奋延髓作用的中枢兴奋药E.苯乙胺类的拟肾上腺素药盐酸哌替啶为
下列关于正常舌象,描述错误的是
患儿,男,出生后5天,诊断为败血症。病原菌侵入患儿血液循环最主要的途径可能是
某岩体有一组原生层面,间距为1.2m;层面结合差,呈厚层状结构,野外调查时锤击声清脆,有回弹,震手,难击碎,浸水后无吸水反应,岩石基本质量指标BQ=455,修正后的基本指标[BQ]=400;施工过程中在18m跨度的洞室内围岩无自稳能力且有明显的塑性流动变形
从事烟花爆竹批发的企业,应当具备的条件有()。
甲公司为上市公司。2014年度至2016年度,甲公司及其子公司发生的有关交易或事项如下:(1)2014年1月1日,甲公司以银行存款30500万元从非关联方购入乙公司60%的股权,能够主导乙公司相关活动并获得可变回报。购买日乙公司可辨认净资产的公允价值为
5,17,37,65,( )
若有定义inta[9],*p=a;,则p+5表示
Therewasnosense______himtocomeearlysinceeverythingwasready.
Anoutstandingexampleofhardwiredcapabilitieswithgreatflexibilityforprogrammingbyusislanguage.Specialistsagreetha
最新回复
(
0
)