首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Pupils who remain at school until they are sixteen normally take what is called the General Certificate (证书) of Education at Ord
Pupils who remain at school until they are sixteen normally take what is called the General Certificate (证书) of Education at Ord
admin
2009-08-15
79
问题
Pupils who remain at school until they are sixteen normally take what is called the General Certificate (证书) of Education at Ordinary level. The examination is a subject examination. This means you can take a number of subjects. Some pupils take as many as ten. The more subjects the better chance a pupil has of getting a job on leaving school. For short, this examination is called GCE "0" level, This certificate in five or six subject is, if you like, the required starting point for some types of work and also for many types of professional (职业的) training.
Pupils who remain school until they are eighteen or nineteen generally take the General Certificate of Education at Advance Level, popularly known as GCE "A" level. This examination is usually taken in two, three or four specialized subjects. A pupil who has passed two or three "A" levels can apply for admission (准入)to a university.
Two examinations are written ones. Many English children take one or the other or both. Not all of them pass.
选项
A、Practice.
B、Private.
C、Secondary.
D、Important.
答案
C
解析
Secondary school,中等学校。这可以从学生的年龄以及第二段的最后一句看出:A pupil who has passed two or three“A”levels can apply for admission to a university。在申请大学之前的学校是 Secondary school。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/CEfd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
WhatisthemostimportantclueinthestorytohelpKenRobertsfindthehare?ThestonecrossesinAmpHillwerebuilt______
Treasurehunts(寻宝)haveexcitedpeople’simaginationforhundredsofyearsbothinreallifeandinbookssuchasRobertLouis
LONDON(Reuters)—Organicfruit,deliveredrighttothedoorstep.ThatiswhatGabrielGoldprefers,andheiswillingtopayfo
Whoistheauthor’sintendedaudience?Wherewouldthispassagemostlikelyappear?
Whoistheauthor’sintendedaudience?Whyislightweightluggageimportantforthetravelingbusinesswoman?
【B1】【B18】
【B1】【B16】
【B1】【B8】
Thispassageismainlyaboutthat______.Nonverbalskillsingirls’braincanbefound______.
Mybrother______inbedallthatMondayafternoonanddidn’twanttogotoschool.
随机试题
护理水、电解质和酸碱失衡病人的预期目标是()
管理的二重性是指
下列梗死灶常发生化脓的是
既能祛风湿,又能退虚热的药是
呋喃唑酮主要用于()。
通常情况下,导致商业银行破产倒闭的直接原因是()。
社会服务机构财务管理的功能主要包括()。
不安抗辩权,是指当事人瓦负债务,有先后履行顺序的,先履行的一方有确切证据表明另一方丧失履行债务能力时,在对方没有履行或者没有提供担保之前,有权中止合同履行的权利。规定不安抗辩权是为了切实保护当事人的合法权益,防止借合同进行欺诈,促使对方履行义务。以下行使了
A、 B、 C、 D、 D
设函数f(u)在(0,+∞)内具有二阶导数,且z==0.(1)验证f"(u)+=0;(2)若f(1)=0,f’(1)=1,求函数f(u)的表达式.
最新回复
(
0
)