首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
You are going to read a list of subheadings and a text. Choose the most suitable subheading from the list [A] to [G] for each nu
You are going to read a list of subheadings and a text. Choose the most suitable subheading from the list [A] to [G] for each nu
admin
2020-03-21
79
问题
You are going to read a list of subheadings and a text. Choose the most suitable subheading from the list [A] to [G] for each numbered paragraph (41-45). There are two extra subheadings which you do not need to use. Mark your answers on the ANSWER SHEET. (10 points)
[A] A big cat was the thief
[B] It was a special species that loves water
[C] Anya Ratnayaka realized her life was about to change
[D] The dragon koi vanished
[E]The landlord decided to investigate
[F]The landlord couldn’t imagine what kind of person would steal a fish
[G] Something shocking happened
The goldfish were the first to vanish. Every so often, a few would go missing overnight from the office’s tiny outdoor pond. But goldfish were cheap, so no one in the building—an environmental nonprofit in the bustling, sweaty center of Colombo, Sri Lanka—bothered investigating.
【R1】__________
Then the dragon koi began to disappear. Lustrous and ethereal, each of these whiskered Japanese carp cost around 10,000 Sri Lankan rupees, or $65. In a fit of extravagance, the building’s landlord had bought 10. Soon, he had seven. Then three.
【R2】__________
Panicked, the landlord installed four security cameras to catch the thief. The pond rested at the end of a narrow driveway surrounded by tall concrete walls, so whoever was swiping the carp had either a key or the superhuman ability to bound up nearby roofs and drop in undetected. The landlord couldn’t imagine what kind of person would steal a fish, but he was eager to find out.
【R3】__________
A couple of days after the cameras went up, Anya Ratnayaka woke to a string of text messages bursting with exclamation points. Ratnayaka, an obsessive young conservationist, worked a desk job at the nonprofit at the time. She’d paid little attention to the mystery of the dwindling koi. But when she unlocked her phone and saw a grainy security-camera image of the thief, she realized her life was about to change.
【R4】__________
The thief was a cat. A big cat. Not a lithe house cat on the prowl, nor a bony feral cat scavenging for scraps. It looked like a miniature leopard—or a domestic cat that had gotten serious about boxing. The creature had black spots, compact ears, and burly shoulders. Under the cover of night, it had slunk along the ledges of the office complex, slipped under an awning, and descended on the pond. In the photo, it crouched at the water’s edge, patiently waiting to pounce on a $ 65 midnight snack.
【R5】__________
Ratnayaka immediately recognized the animal; a fishing cat. Unlike almost every other species in the feline family, fishing cats love water. They live in swamps—specifically, the reedy wetlands that dot Asian nations from India to Malaysia. And they swim. With partially webbed feet and short, rudder-like tails, they coast along the waterways of their riparian homes, making grumbly chirps that sound like duck quacks. True to their name, they dive like Olympians from riverbanks to snag unsuspecting fish.
【R1】
选项
答案
D
解析
本文主要讲了一个有点悬疑的故事,第一段开篇就提到金鱼失踪了。第二段也还在继续讲述神秘事件,只不过主角换成了龙锦鲤,因此最符合本段主旨的应该是[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/D9Y4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Idon’tknowifChrisisrightforthejob--hedoesn’treallypossesstheskillsthat______agoodmanager.
Youstillneedsomesubstantialexamples______supportofyourargument,orfewpeoplewillbelieveinyouridea.
Conveniencefoodhelpscompaniesbycreatinggrowth;butwhatisitseffectonpeople?Forpeoplewhothinkcookingwasthefoun
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
WilltheEuropeanUnionmakeit?Thequestionwouldhavesoundedstrangenotlongago.Noweventheproject’sgreatestcheerlead
WilltheEuropeanUnionmakeit?Thequestionwouldhavesoundedstrangenotlongago.Noweventheproject’sgreatestcheerlead
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
WilltheEuropeanUnionmakeit?Thequestionwouldhavesoundedstrangenotlongago.Noweventheproject’sgreatestcheerlead
随机试题
Iwouldappreciate______itasecret.
内源性凝血系统的始动因子是
tllerapyavailability(TA)
就城市整体而言,经济发达的城市中()占有较高的比重。
建筑施工企业在结构和安装装饰装修施工阶段,应采取以下防止扬尘污染的措施()。
下列各项中,属于营业税应税行为的有()。(2012年真题)
在妇女社会工作中,“妇女为本”的实践原则是指()。
简述幼儿家庭教育的作用。
价值规律的内容是
网络由6个路由器互连而成,路由器之间的链路费用如下图所示,从PC机到服务器的最短路径是(23),通路费用是(24)。(24)
最新回复
(
0
)