首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
(76)Within a few short years, girls in Europe have become heavier smokers than boys, for reasons experts still fail to understan
(76)Within a few short years, girls in Europe have become heavier smokers than boys, for reasons experts still fail to understan
admin
2011-03-26
57
问题
(76)
Within a few short years, girls in Europe have become heavier smokers than boys, for reasons experts still fail to understand, according to a British study presented last week to an international conference on smoking.
Anti-smoking activists at the second“Tobacco or Health" conference in the Canary Islands pointed out that while adults were giving up smoking in ever growing numbers, more and more young people were taking it up, particularly girls.
One 15-year-old in four is a regular smoker, according to a study made in 27 countries in Europe and the United States, Canada and Israel by Edinburgh University together with the World Health Organization.
In Western Europe, girls were more likely than boys to smoke. In Germany or in England, one third of the girls were smokers compared with one in four boys. In Eastern Europe, the girls "still fall behind" those in the Western Europe but were "catching up "quickly, said the study. The study dealt with the behavior of 15-year-old in seven European countries over four year periods between 1986 to 1998.
The percentages of young women smoking went from 17 percent t6 36 percent in Austria, from 17 percent to 28 percent in Norway, from 21 percent to 28 percent in Hungary.
In the seven countries and regions studied Austria, Finland, Hungary, Norway, Sweden, Switzerland and Wales--more girls smoked than boys in 1998, with the exception of Hungary.
According to the article, more and more ______ in Europe were giving up smoking.
选项
A、adults
B、boys
C、girls
D、old men
答案
A
解析
根据第二段while adults were giving up smoking in ever growing numbers,more and more young people were taking it up,particularly girls.即“虽然越来越多的成年人戒了烟,但越来越多的年轻人尤其是女孩却成为烟民”,只有A正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EEqC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Theexhibitionwasnotverycrowded.Therewere______peoplethanIexpected.
InonlytwodecadesAsianAmericanshavebecomethefastest-growingU.S.minority.Astheirchildrenbeganmovingupthroughthe
Patientsdonotoftenbelievetheyreallyneedsurgery,cuttingintoapartofthebody,treatmentwithdrugs.
Thousandsofpeopleinthecity______towelcomethevisitingguests.
Thepriceofelevatoris(somewhathigherthanexpected).
Athiefstolesome______(value)paintingsfromthemuseum.
Forsometimepastithadbeenwidelyacceptedthatbabies—andothercreatures—learntodothingsbecausecertainactsleadto"
Adecisionmustbe______immediately______stopthefactory______wastewaterwithoutbeingtreated.
Idon’tmind______thedecisionaslongasitisnottoolate.
Onceadecisionhasbeenmade,allofusshould______it.
随机试题
A、800dollars.B、600dollars.C、400dollars.D、200dollars.D男士说他喜欢那件绿色外套,但是它的价格却是那件蓝色外套的两倍;女士说400美元确实太贵了,但是真的很适合这位男士。由此可见,蓝色外套的
试论述薪酬对企业的功能。
患者每日清晨注射长效胰岛素,低血糖最可能发生于
在下列选项中,()是编制土地利用总体规划的主要依据。
证券公司不需要经国务院证券监督管理机构审批的事项有()。
中国银监会规定,操作风险包括法律风险,但不包括()。
根据有关规定,中外合资经营企业的外国投资者出资比例低于注册资本25%的,下列表述中,正确的是()。
Duringthe1980s,unemploymentandunderemploymentinsomecountrieswasashighas90percent.Somecountriesdidnot【21】_____
Untilthelastfewyears,giantIBMwasmostworkers’idealofacompanywithgreathumanrelations.Gettingajobtheremeanty
A、Around13,333-20,000.B、Around13,333-26,666.C、Around20,000-26,666.D、Around26,666-40,000.C访谈中,Neil提到每年死于交通事故的人约有40,000,而与
最新回复
(
0
)