首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They were just as busy as people of today. B、They saw the importance of collective efforts. C、They didn’t complain as much as
A、They were just as busy as people of today. B、They saw the importance of collective efforts. C、They didn’t complain as much as
admin
2013-11-25
55
问题
Time! I think a lot about time. And not just because it’s the name of the news organization I work for. Like most working people,[16]I find time or the lack of it a never ending frustration and an unwinnable battle. My every day is a race against the clock that I never ever seem to win. This is hardly a lonesome complaint. According to the Families and Work Institute’s national study of the changing workforce, fifty-five percent of employees say they don’t have enough time for themselves, sixty-three percent don’t have enough time for their spouses or partners, and sixty-seven percent don’t have enough time for their children. It’s also not a new complaint.[17]I bet our ancestors returned home from hunting wild animals and gathering nuts and complained about how little time they had to paint battle scenes on their cave walls. The difference is that the boss of animal-hunting and the head of nut-gathering probably told them to shut up or no survival for you. Today’s workers are still demanding control over their time. The difference is today’s bosses are listening. I’ve been reading a report issued today called "When Work Works" produced jointly by three organizations.[18]They set out to find and award the employers who employ the most creative and most effective ways to give their workers flexibility. I found this report worth reading and suggest every boss should read it for ideas.
16. What is the speaker complaining about?
17. What does the speaker say about our ancestors?
18. Why does the speaker suggest all bosses read the report by the three organizations?
选项
A、They were just as busy as people of today.
B、They saw the importance of collective efforts.
C、They didn’t complain as much as modern man.
D、They lived a hard life by hunting and gathering.
答案
A
解析
在短文中说话人提到,我们的祖先每天打猎或采集坚果回来也会抱怨他们在石洞的墙上刻画战斗场面的时间是多么的少,可见,我们的祖先和现代人一样忙碌,故选A。短文提到祖先也会抱怨,但并没有说他们比现代人抱怨得少,故排除C;其他两项文中未提及,均可排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/EgS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Althoughstillacontroversialsubject,thereisagrowingconsensusthat____________.(全球气候变化是由环境污染引起的),especiallybygreenhou
A、Hefeelsuneasy.B、Hehasheadtrouble.C、Heisgoingtohaveanoperation.D、Hehadanoperation.DW:Youlookskinny.Whath
Letusconsiderwhatscienceandtechnologyhavetocontributetothefoodproblem.Thesimplestwaytoincreasefoodproduc
A、Jackwasexpectedtopasstheexam.B、Jacksurprisedeverybodybytakinghisexamagain.C、NoonereallyexpectedJacktopass
Thesetablesshowingtheupsanddownsoftheworldeconomyinthe1980’swerecompiled(汇编)______carefulobservationanddetai
Todaywetalkaboutthedifferencebetweenacollegeandauniversity.Collegesanduniversitieshavealotincommon.Theyprep
Commutershavea40percentgreaterriskofendingupdivorced,accordingtoauniversitystudy.【C1】______youarereading
Commutershavea40percentgreaterriskofendingupdivorced,accordingtoauniversitystudy.【C1】______youarereading
Learningtoplayamusicalinstrumentcanchangeyourbrain,withaUSreviewfindingmusictrainingcanleadtoimprovedspeech
SomeyearsagoIwasofferedawritingassignmentthatwouldrequirethreemonthsoftravelthroughEurope.[hadbeenabroadaco
随机试题
下列情况下不宜进行钡餐检查的是:()
患者,男,76岁。因发热、咳嗽、呼吸困难1周来院。查体:体温38.8℃,脉率80次/分,血压140/80mmHg,未见颈静脉充盈,右中下肺叩浊,语音震颤减弱,呼吸音消失,左肺可闻散在干性啰音,心界向左扩大,心律不齐,心率100次/分,未闻杂音,腹(-)。
关于胰腺癌的叙述,正确的是
甲房地产开发公司行为的法律依据是行使( )。同时履行抗辩权和后履行抗辩权的适用条件中完全一致的条件是( )。
金融工具的流动性是指()。
影响企业经营决策和财务关系的主要外部财务环境是()。
西藏某旅行社导游小李接待了外地来西藏游的一行25人,在由贡嘎机场回宾馆的路上,旅游者对公路边所设的“吸氧”点,问小李我们要不要也吸点氧气,小李回答道,大家都吸点氧气肯定对几天的西藏游大有好处。下车后旅游者发现吸一次氧气需要60钱,一些旅游者随即问小李拉萨市
体育课程资源的开发包括哪几个方面?
2011年9月21日上午,乌坎村400多名村民因土地问题、财务问题、选举问题对村干部不满,到陆丰市政府非正常上访,当日下午,上访部分村民在村里及村周边企业聚集、打砸、毁坏他人公共财物和冲击围困村委会、公安边防派出所。次日上午,部分村民组织阻挠、打砸进村维
在画家的笔端,梅兰竹菊,被赋予文人风骨;牡丹荷花,被赋予盛世风范……无论色彩丰富还是清淡,都能读出诗意,读出真诚。要它的_________,有每一笔最自然的亮丽,要它的________,有攀附向上生命力的线条,要它的___________,有花间人的恬淡自
最新回复
(
0
)