首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
We are all conditioned by the way we are brought up. Our values are determined by our parents, and in a larger sense, by the cul
We are all conditioned by the way we are brought up. Our values are determined by our parents, and in a larger sense, by the cul
admin
2010-09-10
69
问题
We are all conditioned by the way we are brought up. Our values are determined by our parents, and in a larger sense, by the culture in which we live. The Chinese, for example, are not accustomed to the drinking of milk, and may actually become sick if they are compelled to drink a glassful of the beverage. Americans, on the other hand, thrive on milk, although they have many taboos of their own.
Some years ago I gave a dinner party during which I served a delicious hors d’ oeuvre filled with a meat that tasted somewhat like chicken. My guests wondered what the meat was, but 1 refused to tell them until they had eaten their fill. I then explained that they had just dined on the flesh of freshly killed rattlesnake. The reaction was nausea--and in some cases violent vomiting. If I had served rattlesnake to a Chinese, he would doubtless had requested a second helping, for in China the dish is considered a delicacy.
Another interesting case is the young man I met recently in New York City. An American by birth, he had been removed from his native state of Oregon at the age of six months when his parents went to Japan as missionaries. Orphaned before his first birthday, he was reared by a Japanese family in a remote village. The young man was unmistakably American in appearance, with blond hair and blue eyes. But he had a Japanese style of walking, Japanese facial expressions, and he thought like a Japanese. Though he had learned to speak English fluently, he felt uncomfortable and nut of place in an American city. He soon returned to Japan.
The young man could not live happily in an American city because______.
选项
A、he could not speak English
B、he had been reared in Japan by American missionaries
C、his parents were Japanese
D、his outlook was Japanese
答案
D
解析
从文章最后一段我们知道,这个年轻人在美国出生,美国血统,六个月时随父母来到日本,未满一岁就成了孤儿,由一个日本家庭抚养成人,虽然外表是美国人,但他的一言一行都是日本式的,所以他在美国不能快乐地生活,正确答案为D;A.他不能讲英语;B.他在日本由美国传教士抚养长大;C他的父母是日本人,这三项均与原文不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/F887777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Whentwopeoplearetalkingtoeachother,theytendtostandaspecificdistanceapart.Eachpersonhasan【B1】______boundaryar
Scientistshavelearnedmoreaboutthewaycancerspreadsfromoneplaceinthebodytoanother.Onceitspreads,itgetsmored
VacationandTravelWhattoLookForBeforecommittingtoparticipateinanyvacationpromotion,it’swisetodothefol
A、3-6monthsofmonthlysalaryB、13%oftheirmonthlysalaryC、10dollarsaweekD、36%oftheirmonthlysalaryA细节题。对话中女士提到,一个人应
A、Children.B、Family.C、Parents.D、ASPCA.C细节题。说话者认为父母才是最应该对小狗负责的人。从这句话中就可以看出来:theparentsaretheoneswhoarereallyresponsi
A、agiantdeerB、astrangemanC、ahairyalienD、atherapistC细节题。当报案人向警官详细描述他看到的UFO时说thisgiant.hairycreature…(这个巨大的,有头发的东西……
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledshouldCollegeStudentsHaveaCreditCard.Youshould
A、Inbed.B、Athermother’s.C、Inthehospital.D、Attheoffice.D场景推断题。女士在询问男士母亲的现状之前提到I’mcallingfromwork,可知女士是从办公场所打的电话,而选项
TheOlympicGamesareheldeveryfouryears,eachtimeinadifferentcity.TheGamesbeginwhenarunner,carryingalightedto
GlobalisationFormany,thesurpriseoffindingaMcDonaldsoutletinMoscoworBeijingprovidesnogreatersymbolofthesp
随机试题
Marycertainlytalksalotandsheisneyerinterestedinwhat_____hastosay.
ErnestMillerHemingwaywasbornonJuly21,1899inOakPark,Illinois.Inthenearlysixtytwoyearsofhislifethatfollowed,
关于坏死,下述描述正确的是
一般显示脑组织常用的窗宽是
女,32岁,反复突发心悸、心慌、胸闷伴尿频5年,今无诱因症状又现,持续1小时来院急诊,心电图示:心率150~250次/分,P波在Ⅱ、Ⅲ、AVF导联到置,QRS波群时限及形态均正常并与P波保持固定关系,其诊断应是
总承包商在采用累计实际发生的合同成本占合同预计总成本的比例确定总体工程的完工进度时,应将分包工程的工作量完成之前预付给分包单位的工程款项计入累计实际发生的合同成本。()
舞弊者在被审计单位的职位级别以及舞弊者操纵会计记录的频率和范围都是影响注册会计师发现舞弊导致的重大错报的重要因素。在评价舞弊导致的重大错报风险时,注册会计师应将( )列为最重要的评估对象。在评估舞弊导致的重大错报风险时,如果注册会计师注意到被审计存在
从网络连接的角度来看,代理服务器承担了何种网络设备的功能?请给出下列内部需代理的计算机客户端网卡的配置参数(配置界面参照图2)。IP地址;(6)(说明:给出任一个合理的IP地址);子网掩码:(7)。默认网关:(8)。
ThewomanlovetoliveinthecityforthefollowingreasonsEXCEPTthat
Itisprettymuchaone-waystreet.Whileitmaybecommonforuniversityresearcherstotrytheirluckinthecommercialworld,
最新回复
(
0
)