首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Dieting, according to an old joke, may not actually make you live longer, but it sure feels that way. Nevertheless, evidence has
Dieting, according to an old joke, may not actually make you live longer, but it sure feels that way. Nevertheless, evidence has
admin
2015-03-25
43
问题
Dieting, according to an old joke, may not actually make you live longer, but it sure feels that way. Nevertheless, evidence has been accumulating since the 1930s that calorie restriction—reducing an animal’s energy intake below its energy expenditure—extends lifespan and delays the start of age-related diseases in rats, dogs, fish and monkeys. Such results have inspired thousands of people to put up with constant hunger in the hope of living longer, healthier lives. They have also led to a search for drugs that mimic the effects of calorie restriction without the pain of going on an actual diet.
Amid the trend, it is easy to forget that no one has until now shown that calorie restriction works in humans. That omission, however, changed this month, with the publication of the initial results of the first systematic investigation into the matter. This study took 48 men and women and assigned them randomly to either a control group or a calorie-restriction regime. Those in the second group were required to cut their calorie intake for six months to 75% of that needed to maintain their weight.
The study is a
landmark
in the history of the field, because its subjects were either of normal weight or only slightly overweight. Previous projects have used individuals who were clinically fat, thus confusing the unquestionable benefits to health of reducing fatness with the possible advantages of calorie restriction to the otherwise healthy.
At a molecular level, it suggests these advantages are real. Those on restricted diets showed drops in body temperature and blood-insulin levels—both phenomena that have been seen in long-lived, calorie-restricted animals. They also suffered less damage to their DNA.
Eric Ravussin, of Louisiana State University, says that such results provide support for the theory that calorie restriction produces a metabolic adaptation over and above that which would be expected from weight loss alone. Nevertheless, such metabolic adaptation could be the reason why calorie restriction is associated with longer lifespan in other animals—and that is certainly the hope of those who, for the past 15 years, have been searching for ways of triggering that metabolic adaptation by means other than semi-starvation.
The search for a drug that will delay old age is itself as old as the hills—as is the wishful thinking of the suckers who finance such efforts. Those who hope to find it by mimicking the effect of calorie restriction are not, however, complete snake-oil salesmen, for there is known to be a family of enzymes, which act both as sensors of nutrient availability and as regulators of metabolic rate. These might provide the necessary biochemical link between starving and living longer.
The word "landmark"(Line 1, Para. 3)probably means
选项
A、an event of much profit.
B、an event of great excitement.
C、an event of great significance.
D、an event of unique features.
答案
C
解析
语义理解题。由题干提示定位previous research和effects of calorie restriction至第三段。第二段第二句指出“该项研究填补了一项空白”,由此可知此项研究意义重大,是此领域的一个landmark,然后解释原因:试验对象要么是体重正常者,要么是稍稍超重的人,故推测[C]为答案。这个超纲词所在的上下文语境没有涉及此项研究的商业利益,故排除[A];文中没有提到人们对此做出的反应,故排除[B];文章也没有提到该项研究具有某种特性,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/HT74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
ThecampaignstagedbybothBMWandRenaultaretomarketAccordingtotheauthor,thesuccessofthecampaignsmaydependon
Allboysandgirlsinlargefamiliesknowthat______.Accordingtotheanti-railwaygroup,allthefollowingsaretruebut___
Whatistheessenceofthistext?Accordingtothetext,theauthor’sattitudetowardthevalueofstandardizedtestsseemsto
Whatistheessenceofthistext?Accordingtothetext,whichofthefollowingstatementsisnottrue?
Untilrecently,mostAmericanentrepreneurs(企业家)weremen.Discriminationagainstwomeninbusiness,thedemandsofcaringforf
Americanstodaybelievethatacceptablesocialbehaviorfollowseffortlesslyfrompersonalvirtue.The(1)_____betweenmoralsa
Americanstodaybelievethatacceptablesocialbehaviorfollowseffortlesslyfrompersonalvirtue.The(1)_____betweenmoralsa
CaloriesandHumanHealthDieting,accordingtoanoldjoke,maynotactuallymakeyoulivelonger,butitsurefeelsthatw
Thereisnothinglikethejoyoffindingoutthatsomethingsinfulisactuallygoodforyou,whetherit’ssex,chocolateoragl
随机试题
(2011年4月,2010年4月)在ISO9000族标准中主要用于组织的绩效改进的标准是______。
A.反常呼吸B.胸膜损伤后,空气进入胸膜腔的异常通道自动闭合C.肺裂伤破裂处形成活瓣,气体只能进胸膜腔而不能排出D.胸壁伤口与胸膜腔相通E.肺组织损伤血液积聚于胸膜腔闭合性气胸
食品中可被微生物利用的那部分水是
A、胞阻B、胎动不安C、半产D、暗产E、胎漏妊娠期间,出现以小腹痛为主症称为
计计量检验是在抽样检验的样本中,对每一个体测量其某个定量特性的检查方法。()
在时间估算中可以利用的历史资料包括()。
洗手液,400毫升塑料袋装,含有机表面活性剂、杀菌剂、香精等成份
下列关于限额管理及压力测试表述正确的是()。Ⅰ.证券公司根据其业务规模、性质、复杂程度、流动性风险偏好和外部市场发展变化情况,设定流动性风险限额并对其执行情况进行监控Ⅱ.期货公司根据其业务规模、性质、复杂程序、流动性风险偏好和外
下列关于合同的解除说法错误的是()。
东南互保
最新回复
(
0
)