首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Which of the following fostered the great expansion of formal schooling?
Which of the following fostered the great expansion of formal schooling?
admin
2015-06-27
44
问题
Which of the following fostered the great expansion of formal schooling?
As the twentieth century began, the importance of formal education in the United States increased. [11] The arrival of a great wave of southern and eastern European immigrants at the turn of the century coincided with and contributed to an enormous expansion of formal schooling. By 1920 schooling to age 14 or beyond was compulsory in most states, and the school year was greatly lengthened. Kindergartens, vocation schools, extracurricular activities, and vocational education and counseling extended the influence of public schools over the lives of students, many of whom in the larger industrial cities were the children of immigrants.
[12] Reformers early in the 20th century suggested that education programs should suit the needs of specific populations. Immigrant women were one such population. Schools tried to educate young women so they could occupy productive places in the urban industrial economy, and one place many educators considered appropriate for women was the home. Although looking after the house and family was familiar to immigrant women, American education gave homemaking a new definition. In pre-industrial economies, homemaking had meant the production as well as the consumption of goods, and it commonly included income-producing activities both inside and outside the home, [13]in the highly industrialized early-tweritietrreentury United States, however, overproduction rather than scarcity was becoming a problem. Thus, the ideal American homemaker was viewed as a consumer rather than a producer. Schools trained women to be consumer homemakers, cooking, shopping, decorating, and caring for children "efficiently" in their own homes, or if economic necessity demanded, as employees in the homes of others.
选项
A、Reformers’ suggestions.
B、The coming of a large population from Europe.
C、The expansion of industrial cities.
D、The requirement of specific populations.
答案
B
解析
细节题。短文开头处提到,来自欧洲东部和南部的大量移民(a great wave of southern andeastern European immigrants)对于正规教学的大规模扩张起着很大作用(contributed to an enormousexpansions of formal schooling),[B]为原文的同义转述,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JHXK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Opportunity机会Theairwebreatheissofreelyavailablethatwetakeitforgranted./Yetwithoutitwecouldnotsurvivem
Itwasthatmanagersentenced20yearsinjailwho______hisemployer’shandwritingandwithdrewalargesumofmoneyfromtheb
Whatkindofroomdoesthecustomerwanttoreserve?
WhathasthePakistanigovernmentdonebeforeaprojecteddemonstration?
Anentiretownhasbeenmeticulouslyrestoredtothewayitwasseveralhundredyearsago,torepresentlife______itusedtob
Whoneedsapublisher?BobYoung,CEOofprint-on-demandserviceLulu,com,saysthatthepublishingand【C1】______ofbooksonlin
WhichofthefollowingisNOTmentionedasadifferencebetweentheone-bedroomandtwo-bedroomapartments?
Whentheauthorities______intohisbackground,theyfoundhehadacriminalrecord.
Theworld’sleadingclimatescientistshavesetoutindetailforthefirsttimehowmuchmorecarbondioxidehumanscanpourin
OurjourneybeginsattheSeattleCenter,builtin1962aspartoftheCentury21Exposition.SeattleCenterhousesnumeroustou
随机试题
Theoldwomanfaintedinthestreetandfoundherselfinthehospitalwhenshecameto.
A.经蝶窦切除垂体微腺瘤B.垂体放疗C.一侧肾上腺全切+另侧肾上腺大部切除,术后作垂体放疗D.开颅手术+垂体放疗垂体性发现一个6.8mm×7.5mm大小腺瘤
乳腺癌侵犯乳房悬韧带,引起的相应体征为
马钱子的功效是()
沥青混合料马歇尔稳定度试验中,标准试件保温时间为()。
[2003年第64题]下列哪类单位未实行注册建筑师制度?
纳税人遗失税务登记证件的,应当在()日内书面报告主管税务机关,并登报声明作废。
人会患上癌症,是因为体内有一小部分细胞在不受控制地疯狂生长。这些细胞失控,是因为它们发生了突变,多个突变积累最终导致正常细胞变成癌细胞。但这些突变是哪里来的呢?研究者认为,“所有的癌症都是坏运气、环境和遗传综合作用的结果”。有些突变是环境所致,比如吸烟或者
A、 B、 C、 D、 D
结合材料回答问题:材料1 美国堪萨斯大学和大气研究中心联合研究小组取得一项模拟研究结果:农地开发和森林采伐导致土地利用形态发生的变化将对各地区产生影响,例如,南美的亚马孙到2100年时气温将上升2℃以上。这一研究结果发表在美国权威学术期刊《科学》杂志上
最新回复
(
0
)