首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
My son Joey was born with club feet. The doctors assured us that with treatment he would be able to walk normally—but would neve
My son Joey was born with club feet. The doctors assured us that with treatment he would be able to walk normally—but would neve
admin
2013-01-25
63
问题
My son Joey was born with
club feet
. The doctors assured us that with treatment he would be able to walk normally—but would never run very well. The first three years of his life were spent in surgery, casts and braces. By the time he was eight, you wouldn’t know he had a problem when you saw him walk.
The children in our neighborhood ran around as most children do during play, and Joey would jump right in and run and play, too. We never told him that he probably wouldn’t be able to run as well as the other children. So he didn’t know.
In seventh grade he decided to go out for the cross-country team. Every day he trained with the team. He worked harder and ran more than any of the others - —perhaps he sensed that the abilities that seemed to come naturally to so many others did not come naturally to him. Although the entire team runs, only the top seven runners have the potential to score points for the school. We didn’t tell him he probably would never make the team, so he didn’t know.
He continued to run four to five miles a day, every day—even the day he had a 103-degree fever. I was worried, so I went to look for him after school. I found him running all alone. I asked him how he felt. "Okay," he said. He had two more miles to go. The sweat ran down his face and his eyes were glassy from his fever. Yet he looked straight ahead and kept running. We never told him he couldn’t run four miles with a 103-degree fever. So he didn’t know.
Two weeks later, the names of the team runners were called. Joey was number six on the list. Joey had made the team. He was in seventh grade—the other six team members were all eighth-graders. We never told him he shouldn’t expect to make the team. We never told him he couldn’t do it. We never told him he couldn’t do it. . . so he didn’t know. He just did it. (358 words)
Which statement of the following is NOT true?
选项
A、Joey knew his trouble, so he doubled his efforts.
B、Only seven members out of the team could go out for cross-country team.
C、The doctors predicted Joey would never run very well.
D、Joey could run as well as the children in his neighborhood.
答案
A
解析
参考第二段最后两句。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JL1O777K
0
考博英语
相关试题推荐
A、countB、reflectC、dependD、commentBcount意为“考虑”,但常用于count…as…的结构中;reflect意为“思考,回顾”;depend意为“依靠,信任”;comment意为“评论,发表意见”。联系上下旬可知,
Manypeopleseemtothinkthatsciencefictionistypifiedbythecoversofsomeoftheoldpulpmagazines:theBug-EyedMonster
A、athomeB、homeC、fromabroadD、abroadD本题考核的知识点是前后呼应。前文提到了export,出口,所以排除A、B。而C意为“从海外”,故选D。
FrancoisJacobwrotethat"anageorcultureischaracterizedlessbytheextentofitsknowledgethanbythenatureoftheques
Thereareanumberofformatsforreportingresearch,suchasarticlestoappearinjournals,reportsaddressedtofundingagenc
OnesillyquestionIsimplycannottolerateis"Howdoyoufeel?"Usuallythequestionisaskedofamaninaction-amanwalkin
Ourspeciesevolvedonthemove.Recentresearchontheeffectsofexerciseandtheconsequencesofsedentarylivinghasshownt
Itneverrainsbutitpours.Justasbossesandboardshavefinallysortedouttheirworstaccountingandcompliancetroubles,a
Itisnotoftenrealizedthatwomen【1】ahighplaceinsouthernEuropeansocietiesinthe10thand11thcenturies.Asa【2】,thew
TheagreementisoverseenbytheCommitteeonAgriculturewhichreviewsprogressintheimplementationofcommitments,andisre
随机试题
“千骑拥高牙,乘醉听箫鼓,吟赏烟霞”出自()
住宅专项维修资金应专项用于住宅共用部位、共用设备设施保修期满前的维修、更新、改造,不得挪作他用。()
当合同履行过程中发现,对给付货币的地点,合同中没有明确约定,事后双方又未能达成补充协议,根据《合同法》,应在( )履行。
某项目部负责施工的移动通信基站安装工程包括39个基站的安装及调测工作,工期为60天,工程保修期为1年。项目部计划工程后期整理竣工资料。项目部在完成了5个基站以后,建设单位提出本工程项目完成一个基站、验收一个基站、投产一个基站。由于本工程的设计比较到位,工程
由于景观因素,依据一定的原则、方法,合理确定单元与单元之间的加价额和减价额称之:勾()。
一般资料:求助者,男性,43岁,某公司高级管理人员。案例介绍:求助者因在管理理念与方法上与同事存在矛盾,影响了工作,为此很苦恼,主动前来咨询。下面是心理咨询师与求助者之间的一段咨询对话:心理咨询师:根据你的情况,我看使用求助者
材料:昆特女士教初二年级的英语课。一天,刚上课,她就很兴奋地宣布:“我想告诉你们,咱们班出了一个诗人。弗兰克写了一首很美的诗,我想读给大家听听。”昆特女士朗读了那首诗,它的确很美。然而,昆特女士注意到弗兰克的脸红了,看上去非常不安。班上有些同学在窃窃私
下列公文中,需要指明主送机关的是()。
Hewasfoundtherightmanforthejob.Theunderlinedpartfunctionsasa(n)_____inthesentence.
DemographicindicatorsshowthatAmericansinthepostwarperiodweremoreeagerthanevertoestablishfamilies.Theyquickly
最新回复
(
0
)