首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
You may have wondered why the supermarkets are all the same. It is not because the companies that operate them lack imagination.
You may have wondered why the supermarkets are all the same. It is not because the companies that operate them lack imagination.
admin
2012-02-29
60
问题
You may have wondered why the supermarkets are all the same. It is not because the companies that operate them lack imagination. It is because they are all versed (精通) in the science of persuading people to buy things.
In the supermarket, it takes a while for the mind to get into a shopping mode. This is why the area immediately inside the entrance is known as the "decompression zone". People need to slow down and look around, even if they are regulars. In sales terms this area is a bit of a loss, so it tends to be used more for promotion.
Immediately inside the first thing shoppers may come to is the fresh fruit and vegetables section. For shoppers, this makes no sense. Fruit and vegetables can be easily damaged, so they should be bought at the en4, not the beginning, of a shopping trip. But what is at work here? It turns out that selecting good fresh food is an uplifting (振奋的) way to start shopping, and it makes people feel less guilty about reaching for the unhealthy stuff later on.
Shoppers already know that everyday items, like milk, are invariably placed toward the back of a store to provide more opportunities to tempt customers. But supermarkets know shoppers know this, so they use other tricks, like placing popular items halfway along a section so that people have to walk all along the aisle looking for them. The idea is to boost "dwell time": the length of time people spend in a store.
Traditionally retailers measure "footfall", as the number of people entering a store! is known, but those numbers say nothing about where people go and how long they spend there. But nowadays, a piece of technology can fill the gap: the mobile phone. Path Intelligence, a British company tracked people’s phones at Gunwharf Quays, a large retail centre in Portsmouth — not by monitoring calls, but by plotting the positions of handsets as they transmit automatically to cellular networks. It found that when dwell time rose 1% sales rose 1.3%.
Such techniques are increasingly popular because of a deepening understanding about how shoppers make choices. People tell market researchers that they make rational decisions about what to buy, considering things like price, selection or convenience. But subconscious forces, involving emotion and memories, are clearly also at work.
According to the passage, "decompression zone" is the area meant to______.
选项
A、encourage shoppers to try new products
B、provide shoppers with discount information
C、prepare shoppers for the mood of buying
D、offer shoppers a place to have a rest
答案
C
解析
根据题干中的decompression zone将本题出处定位到第二段第二句。该句提到,这就是为什么入口区会被称为“减压区”。首句说明原因:在超市里,通常需要一段时间让大脑进八购买商品的状态。由此可知,被称为“减压区”的入口区是让购物者的大脑进入购物状态的区域,故答案为[C],其中的the mood of buying与the mind tb get into a shopping mode对应。[A]是针对该段末句设的干扰项;[B]中的discount information是针对该段末句中的promotion设的干扰项;[D]是根据该段第三句提到的slow down设的干扰项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/QBf7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Developmentbanksareinternationallendinggroups.Theylendmoneytodevelopingcountriestohelpfueleconomicgrowthandsoc
A、Thebakerwashurtatworkandcan’tpreparethem.B、Theovenisbrokenandhasn’tbeenrepaired.C、Theyarcserved0nlyonSu
Everyeducationsystemisinevitablyamirrorthatreflectsthecultureofthesocietyitisapartof.InmanyWesternsoci
A、Walkthedog.B、Cleanthehouse.C、Gotothedoctor’s.D、Finishherassignment.B细节题。四个选项都是动词短语,问题可能是what引导的。对话中男士邀请女士星期六看电影或湖
TheAdvantagesandDisadvantagesofBuyingLotteryTomatoRipeningTomatoesgiveoffminutequ
Hungryprehistorichunters,notclimatechange,droveelephantstoextinctionduringthePleistoceneera(更新世),newresearchsugg
Accidentsarecaused;theydon’tjust【C1】______.Thereasonmaybe【C2】______tosee:anover-loadedtray,ashelfoutofreach,o
A、Tomorrowevening.B、5o’clockthisafternoon.C、10o’clockonSaturday.D、10o’clockonThursday.C本题考查细节。Ruth要让Ken和Tim联系以
Thereseemsnevertohavebeenacivilizationwithouttoys,butwhenandhowtheydevelopedisunknown.Theyprobablycameabout
随机试题
甲市A区政府依钱某申请作出复议决定,维持甲市A区公安局对钱某作出的罚款300元的行政处罚决定,钱某不服欲提起诉讼,下列哪种说法正确?()
Whatisthemeetingabout?
甲是某省具有疫苗配送业务资质的药品批发企业;乙是非连锁药品零售企业;丙是药品上市许可持有人,持有品种包括疫苗。1.2019年1月,药品监督管理部门对甲实施监督检查,发现下列4种情形:(1)注册在甲企业的执业药师丁为该企业质量负责人,经核查,目前丁在丙企
用图2所示实验装置进行的实验,能达到相应实验目的的是()。
长江是我国的第一大河,由于传统习惯,其在不同的江段,又有不同的名称,其中“九曲回肠”说的是长江的哪个流域段?
刘某,男,53岁,某市市委常委,组织部长,市人大代表。95年6月至97年12月,先后受熟人所托,指示市公安局为不具备条件的4个人办理农转非手续,期间,共收受请托人现金4万元。另外,还两次写条子给土地管理局的领导要求给某投机商低价批地。事后,投机商从倒卖地皮
设总体X—P(λ),则来自总体X的简单随机样本X1,X2,…,Xn的样本均值的概率分布为________.
Anearlytypeproducedlettersquicklyandneatly;thetypist,______,couldn’tseehisworkonthismachine.
InAmerica,wherelabourcostsaresohigh,"do-it-yourself"isawayoflife.Manypeoplerepairtheirowncars,buildtheirow
Afewmonthsago,millionsofpeopleinLondonheard【B1】______alloverthetown.TheEmergencyservices,theFireDepartments,
最新回复
(
0
)