首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Cycling in London is less pleasant than in many European cities. Main roads teem with lorries; winding back streets are hard to
Cycling in London is less pleasant than in many European cities. Main roads teem with lorries; winding back streets are hard to
admin
2018-06-28
3
问题
Cycling in London is less pleasant than in many European cities. Main roads teem with lorries; winding back streets are hard to navigate. The number of bicycle journeys has nonetheless doubled since 2000. Nationally, just 2% pedal to work. In Hackney, in London’s East End, fully 9% do. But only 2% of women cycle to work in London, compared with 5% of men. Blacks and other ethnic minorities are reluctant to do it, too.
Boris Johnson, London’s mayor, oversaw the introduction of a bike-hiring scheme, which was started by his predecessor but quickly became known as the "Boris bike". He pushed for bright blue cycle paths on some busy roads. But the new cycle highways are far more ambitious and permanent. One will run east-west through the City and the West End. Another will run two miles from Elephant and Castle in the south to Farringdon in north London. Four existing routes will also be improved, while around 30 of the city’s busiest junctions will be made a bit less dangerous.
The new superhighways ought to be much safer than London’s existing cycle lanes. A raised pavement will keep cyclists away from cars and lorries. Junctions will be redesigned and some parking bays—including a few for the disabled—will be removed. Cars will be prevented from turning down certain streets. Similar schemes exist elsewhere: since 2007 around 30 miles of protected cycle lanes have been created in New York. In Amsterdam, where lanes have existed for decades, old people and women are far more inclined to cycle.
Greens have long lobbied for cycle paths on the grounds that moving people out of cars cuts air pollution. A series of highly publicised accidents, including one involving a newspaper journalist, and several deaths in the city have also put pressure on the mayor to make London safer.
And the social transformation of the capital has encouraged officials to smile on cyclists. The population of inner London is rebounding as affluent folk move in. The new inhabitants want cleaner streets and fewer cars, which are viewed as suburban. Cycling was once a means of transport for the poor. But it has become an important marker of an affluent world city, argues Isabel Dedring, the deputy mayor for transport. "There’s more pressure on cities to be nice places to live," she says.
According to Isabel Dedring, one pressure modern cities face is______.
选项
A、how to be affluent
B、how to be habitable
C、how to boost cycling
D、how to reduce pollution
答案
B
解析
细节题。根据Isabel Dedring定位到最后一段最后一句:“There’s more pressure on cities to be nice places to live,”she says.其中she指代Isabel Dedring;pressure on cities=one pressure modern cities face;答案句为:to be nice places to live“成为宜居之地”。选项[A]how to be affluent“如何变得富裕”;[B]how to be habitable“如何变得宜居”;[C]how to boost cycling“如何促进自行车骑行”;[D]how to reduce pollution“如何减少污染”。显然,与答案句同义替换的选项为[B]how to be habitable,其中habitable=nice places to live。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RA6Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
EllenPaospentthelastfewyearsspotlightingthetechnologyindustry’slackofdiversity,incourtandbeyond.EricaBakerc
EllenPaospentthelastfewyearsspotlightingthetechnologyindustry’slackofdiversity,incourtandbeyond.EricaBakerc
Twiceayear,inspringandautumn,London’sfashionistasgo【B1】______atthesecondoftheworld’s"bigfour"fashionweeks.Fro
Twiceayear,inspringandautumn,London’sfashionistasgo【B1】______atthesecondoftheworld’s"bigfour"fashionweeks.Fro
Twiceayear,inspringandautumn,London’sfashionistasgo【B1】______atthesecondoftheworld’s"bigfour"fashionweeks.Fro
Twiceayear,inspringandautumn,London’sfashionistasgo【B1】______atthesecondoftheworld’s"bigfour"fashionweeks.Fro
CigarettesmokingisahealthhazardofsufficientimportanceintheUnitedStates.Itwas50yearsagothismonththatAmerica’
Thedifferencebetween"writer"and"reporter"or"journalist"isn’tthatthejournalistreports—she【C1】______sources,callspeo
Eatinghealthilycostsabout$1.50moreperpersondaily,accordingtothemostthoroughreviewyetoftheaffordabilityofahe
Eatinghealthilycostsabout$1.50moreperpersondaily,accordingtothemostthoroughreviewyetoftheaffordabilityofahe
随机试题
下列关于建设项目环境影响评价的表述错误的是()
治疗慢性肺源性心脏病应以治疗右心衰竭为主。
合同生效应具备的条件有( )。
在固定总价合同形式下,承包人承担的风险是()。
计算应收账款占流动资产比重是为了分析()。
公民、法人和其他组织对()不服,不能申请劳动保障行政复议。
“J—1”字签证发给()。
SAS是()量表的英文缩写。
构成共同违反治安管理行为,所必须具备的条件有()。
______(luck),shesurvivedtheaircrash.
最新回复
(
0
)