首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Most holidaymakers are not aware of the health risks they face abroad, even in the most popular destination, because official ad
Most holidaymakers are not aware of the health risks they face abroad, even in the most popular destination, because official ad
admin
2008-01-17
73
问题
Most holidaymakers are not aware of the health risks they face abroad, even in the most popular destination, because official advice is not reaching them, according to a report from the Foreign Policy Center.
The research by the European think-tank found that only 9 percent of travelers could name a health threat on their trip, from sunburn to malaria, and only 2 percent of holidaymakers consult the Foreign Office before their departure.
The failure to take necessary precautions abroad could lead to a serious situation which can be disastrous for both individual health and the global economy. The growing intensity and complexity of travel patterns means controlling health problems is becoming even more difficult. Recent outbreaks of SARS and bird flu in the Far East have shown that even relatively small outbreaks can have a great impact on countries’ economies and the travel industry.
In 2002, Britons made 60 million trips abroad, and around 30-50 percent fell ill, though most cases were minor complaints such as sunburn. The "Health Travel" report recommends major changes in the way travelers are advised about health abroad. Worldwide studies have shown that health officers often give inadequate travel health advice that is not up-to-date, many people assume they will be told about health risks and don’t realize they should seek advice themselves, and most brochures don’t contain any health information.
The report suggested that instead of relying on the Foreign Office to give advice, travel agents, insurers, the media and guide books should all pass on health information. It said there should be more projects along the lines of the "Know Before You Go" campaign which asks travel companies to pass on Foreign Office’s advice to customers.
But it said advisers should not be overly scrutinized (细查) in case they stopped publishing warnings, and travelers should be aware there is always an element of uncertainty in any health warning. Equally, the report said that too many warnings might mean tourists would stop paying attention to them.
Most tourists traveling in foreign countries have little knowledge of______
选项
A、the health problems on the trip
B、the diseases they have developed
C、the policy of the destination country
D、the advice given by the local hospital
答案
A
解析
本题为细节题。解题的关键在于文章的第一句话: “Most holidaymakers are not aware of the health risks they face abroad,”。这里的“are not aware of”与题干中的“have little knowledge of”所表达的意思一样,因为little前面不加冠词时表示否定意义。由此可知选项A.the health problems on the trip是正确答案。虽然游客不了解出国旅行途中会面临的健康问题,但不等于游客不了解自己已经患上的疾病,故选项B.the diseases they have developed不正确;选项C和选项D中所表述的内容涉及到目的地国家的情况,文章中没有提到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/RWLC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
在x=2处,函数f(x)=幂级数展开式为__________.
下列级数收敛的是().
Onethingalmosteveryoneisagreedon,includingAmericans,isthattheyplaceaveryhighvaluationuponsuccess.Successdoes
WashingtonIrvingwasAmerica’sfirstmanofletterstobeknowninternationally.Hisworkswerereceivedenthusiasticallyboth
Theteacher______thestudentsonatourthroughtheartmuseum.
Normallyastudentmustattendacertainnumberofcoursesinordertograduate,andeachcoursethatheattendsgiveshimacre
Doyoufindgettingupinthemorningsodifficultthatit’spainful?Thismightbecalledlaziness,butDr.Kleitmanhasanew
Insteadofbeingplaythings,earlykiteswereusedformilitarypurposes.Historicalrecordssaytheywerelargeinsize;somew
A、alwaysB、saltC、chalkD、alsoC
Whenfriendscometovisitusintheevening,theyspendtheirtimetellingustheyareinahurryandlookingattheirwatches.
随机试题
我国慢性肾衰竭最常见的病因为
A.温中健脾B.导滞和胃C.疏肝理气,和胃止痛D.疏肝泄热,和胃止痛E.温中散寒,和胃止痛某患者,症见上腹部胀痛,痛连胁肋,生气时胃痛加重。治疗原则为
钢筋混凝土梁在正常使用荷载下,下列叙述是正确的是()。
某水利工程中饱和无黏性土的相对密度为78%,位于地震设防烈度8度地区,水平地震动峰值加速度为0.30g,则液化临界相对密度(Dr)cr和液化判别情况应为下列()项。
有偿使用建设用地分为()等方式获得。
《关于开展治理商业贿赂专项工作的意见》是于()年下发的。
娟娟一闻到百合花的香味,马上说出花的名称。这种心理现象是()。
某保险公司接受了10000辆电动自行车的保险,每辆车每年的保费为12元.若车丢失,则赔偿车主1000元.假设车的丢失率为0.006,对于此项业务,试利用中心极限定理,求保险公司:一年获利润不少于40000元的概率β;
在函数中,可以用auto、extem、register和static这四个关键字中的一个来说明变量的存储类型,如果不说明存储类型,则默认的存储类型是()。
TheEconomistIntelligenceUnit(EIU)earnestlyattemptstomeasurewhichcountrywillprovidethebestopportunitiesforahealth
最新回复
(
0
)