首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The last time America suffered an economic meltdown in 2008 we came out of it poorly. Yes, the economy and the stock market reco
The last time America suffered an economic meltdown in 2008 we came out of it poorly. Yes, the economy and the stock market reco
admin
2022-11-01
56
问题
The last time America suffered an economic meltdown in 2008 we came out of it poorly. Yes, the economy and the stock market recovered. So did the banks, with a big assist from Uncle Sam. But millions of homeowners were left with mortgage debts that squeezed their disposable incomes to the vanishing point. How can we avoid a similar shock this time?
Every depression is distinct, but I’d argue that the victims of the COVTD-19 depression— this year’s version of households drowning in mortgage debt—are America’s small businesses. This time, the economist Ken Rogoff says, "The small businesses are getting slaughtered."
A decade ago, the subprime crisis blew up the entire economy. 【B1】____________________
The federal government recently enacted a small business rescue package in the CARES Act. But it’s already exhausted and beset with bureaucratic problems. By contrast, the Federal Reserve’s emergency measures such as buying debt have immediately propped up large corporations.
【B2】____________________Larger companies can tap capital markets, which are used to translating future prospects into current dollars. Even if McDonald’s isn’t selling as many hamburgers today as it did before, investors know that eventually its business will recover.
Small businesses, however, are on their own. The corner pizzeria cannot borrow against the future, because by the time the recovery arrives it may not exist. There are some 30 million such businesses in the U.S. (41,000 do sell pizza). Most are tiny, but cumulatively they employ 60 million people. 【B3】____________________Millions of employees would lose their jobs. Thousands of ideas would go up in smoke. Small business is the laboratory for big ideas.
The cultural fallout would be just as serious. If every coffee shop were rebranded a Starbucks, the caffeine would still be there, but it wouldn’t taste the same or feel the same. Reports from small business around the country—a grocer in New Orleans, newspapers from Oregon to West Virginia, an art gallery in my home city of Boston—suggest that small businesses everywhere are fighting for their lives. In Camden, Me., the lone bookstore shut its doors for good.
Each of these businesses represents the savings, the sweat and the dreams of an entrepreneur or family. On average, their proprietors earn only about $50,000 a year. But they symbolize something larger—call it the dream of plausible opportunity. 【B4】 ____________________But we don’t have to repeat the mistakes of 2008.
The good news is that Congress, recognizing the scale of this crisis, was willing to allocate much more money so that small business borrowers would emerge from the crisis with healthy balance sheets. 【B5】_____________________Businesses had to apply for the loans through banks. The banks have been uncertain about the criteria to qualify for the federal guarantee, which has gummed the works.
[A] Since these firms account for 44% of the gross domestic product, to lose even a sizable fraction would be an economic catastrophe.
[B] Many of the smallest businesses did not apply because they didn’t have working relationships with banks beyond making their weekly cash deposits.
[C] But in its eagerness to build in safeguards, it wrapped the program in red tape.
[D] This time, the shock to small business has led to a vicious multiplier effect: Those shuttered hair salons aren’t ordering supplies or investing in new hair dryers.
[E] Part of that dream got destroyed or badly damaged in the mortgage crisis.
[F] Moreover, the loans only cover eight weeks of payroll plus limited expenses for rent and utilities. Many firms need assistance for more than eight weeks.
[G] Government aid aside, larger firms are naturally better suited to weathering the storm.
【B2】
选项
答案
G
解析
本题空格位于第四段首句,承接第三段,并引出第四段内容。第三段尾句提到By contrast,the Federal Reserve’s emergency measures such as buying debt have immediately propped up large corporations.(相比之下,美联储的紧急措施,如购买债务等立即支撑起了大企业。)第四段第二句提到Larger companies can tap capital markets,which are used to translating future prospects into current dollars.(较大的企业可以利用资本市场,而资本市场惯于将未来的前景转化为当前的美元。)首先,这两句话都提到了large corporations。其次,这两句话都体现了大型企业在当前经济危机下,不仅有政府的帮扶,而且自身也可以利用资本市场度过经济危机。综合所有选项,只有选项[G]“就算没有政府的援助,大公司本质上更适合抵御这场风暴。”既提到了大公司,又体现了大公司从政府帮扶过渡到自身的应对危机能力,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/SMMD777K
0
考研英语一
相关试题推荐
SupposeyouareamemberofStudentUnion,writeanoticetorecruitstaffforanInternationalConferenceonlanguageteaching.
ForMitchellandSkyeCohen,thethird-generationownersofEconomyCandyinNewYorkCity,theshortperiodbetweenHalloweena
ManyAmericanshavebeenfeedingababyaspirinonceaday,believingitwouldprotectthemfromaheartattack,astroke,ande
ManyAmericanshavebeenfeedingababyaspirinonceaday,believingitwouldprotectthemfromaheartattack,astroke,ande
ManyAmericanshavebeenfeedingababyaspirinonceaday,believingitwouldprotectthemfromaheartattack,astroke,ande
ManyAmericanshavebeenfeedingababyaspirinonceaday,believingitwouldprotectthemfromaheartattack,astroke,ande
Ifsustainablecompetitiveadvantagedependsonworkforceskills,Americanfirmshaveaproblem.Humanresourcemanagementisn
Ifsustainablecompetitiveadvantagedependsonworkforceskills,Americanfirmshaveaproblem.Humanresourcemanagementisn
Doesthelanguagewespeakdeterminehowhealthyandrichwewillbe?NewresearchbyKeithChenofYaleBusinessSchoolsuggest
Airpollutionkilledaboutsevenmillionpeoplelastyear,makingittheworld’ssinglebiggestenvironmentalhealthrisk,theW
随机试题
患者,女,15岁。持续高热1周,近日伴腹痛,腹泻,体格检查:肝肋下2cm质软,脾肋下2cm,腹壁可见玫瑰疹,肥达反应“0”≥1:80.“H”≥1:60。首选抗生素是
根据需要,可以对环境做不同的分类。通常按环境的原理,可将环境分为()等几种。
保证合同约定保证人承担保证责任直至主债务本息还清时为止等类似内容的,视为约定不明,保证期间为主债务履行期届满之日起()。
下列关于借款费用的表述中,正确的有()。
根据保险法律制度的规定,下列有关保险合同成立时间的表述中,正确的是()。
被道教誉为“天下第九名山”,有“蜀道明珠”之称的是()。
耕耘:收获
在群体压力下,成员有可能放弃自己的意见而采取与大多数人一致的行为,这就是()。
利他行为:指人们出于自愿、不指望任何报酬的帮助他人的行为。下列属于利他行为的是()。
设是从总体X中取出的简单随机样本X1,X2,…,Xn的样本均值,则是μ的矩估计,如果()
最新回复
(
0
)