首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Time alone will tell. B、Time goes by quickly. C、Time will show what is right. D、Time makes one forget the past. B短文开头部分中提到Fift
A、Time alone will tell. B、Time goes by quickly. C、Time will show what is right. D、Time makes one forget the past. B短文开头部分中提到Fift
admin
2011-04-04
66
问题
I recently turned fifty,which is young for a tree, midlife for an elephant, and ancient for a sportsman. Fifty is a nice number for the states in the US or for a national speed limit but it is not a number that I was prepared to have hung on me. Fifty is supposed to be my father’s age,but now I am stuck with this number and everything it means.
A few days ago, a friend tried to cheer me up by saying, "Fifty is what forty used to be." He had made an inspirational point. Am I over the hill? People keep telling me that the hill has been moved, and I keep telling them that the high-jump bar has dropped from the six feet I once easily cleared to the four feet that is impossible for me now.
"You are not getting older, you are getting better," says Dr. Joyce Brothers. This, however, is the kind of doctor who inspires a second opinion.
And so as I approach the day when I cannot even jump over the tennis net, I am moved to share some thoughts on aging with you. I am moved to show how aging feels for me physically and mentally.Getting older of course, is obviously a better change than the one that brings you eulogies. In fact, a poet named Robert Browning considered it the best change of all:
Grow old along with me!
The best is yet to be.
Whether or not Browning was right, most of my first fifty years have been golden ones, so I will settle for what is ahead being as good as what has gone by. I find myself moving toward what is ahead with a curious blend of both fighting and accepting my aging,hoping that the philosopher was right when he said. "Old is always fifteen years from now."
26. What does the speaker seem to tell us in the beginning of the passage?
27.How does the speaker consider his fifty years of life?
28.What can we infer from the passage?
选项
A、Time alone will tell.
B、Time goes by quickly.
C、Time will show what is right.
D、Time makes one forget the past.
答案
B
解析
短文开头部分中提到Fifty is supposed to be my father’s age, but now I am stuck with this number(五十被认为是父亲的年龄,但是现在我也到了这个年纪),由此可知,说话者在感叹时问过得飞快,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Teo7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Onamountainpath.B、Inasupermarket.C、Onamad.D、Inarailway,station.C综合推断题。对话双方在谈论交通很拥挤,特别是女士说Isaidtheroadswould
Itisplaincommonsense—themorehappinessyoufeel,thelessunhappinessyouexperience.【C1】______,recentresearchrevealst
Itisplaincommonsense—themorehappinessyoufeel,thelessunhappinessyouexperience.【C1】______,recentresearchrevealst
TheAmericaneconomicsystemisorganizedaroundabasicallyprivateenterprise.It’s【B1】______economyinwhichconsumersdeter
A、Reconsiderhispositionlater.B、Allowthestudenttomissclass.C、Lowerthestudent’sgrade.D、Suggestthatthestudenttry
Takingyourdogonvacationmayhavebeen【B1】______adecadeago,buttodayit’sfree.【B2】______thepet-friendlyhotel,wh
Takingyourdogonvacationmayhavebeen【B1】______adecadeago,buttodayit’sfree.【B2】______thepet-friendlyhotel,wh
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic:Travel-mateWanted.Youshouldwrite
A、Enteringalargecompanywithoutapplication,B、Programminghumanfeelingsintomachines.C、Decidingone’sbestpartnerthroug
A、Thestyledoesn’tfitherwell.B、Thecolorsuitsher.C、Itisalittlebitexpensive.D、Itgoeswithhershoes.B对话中,女士问男士觉得她
随机试题
Thevastmajorityofpeoplebelievechildrentodaygoonfewerschoolexpeditionsandtripsthanwhentheywereatschool—witht
缺铁性贫血属于
下列关于金融工具的分类,错误的是()。
建筑施工合同签署缺陷的处理原则()
调节目视助航灯光光强等级的电气设备是()。
树图中上一级()成为下一级手段的行动目的。
公安机关的性质是指公安机关与其他国家机关相区别的根本属性,认识人民警察的性质是确定公安机关职能、任务、职权等问题的重要依据。( )
下列行为中,构成盗窃罪的有()。
下列叙述小,错误的是
OntheTrialoftheHoneyBadgerOnarecentfieldtriptotheKalahariDesert,ateamofresearcherslearnalotmoreabout
最新回复
(
0
)