首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is because fast food restaurants are fast, informal, and inexpensive. B、It is because people can easily find fast food rest
A、It is because fast food restaurants are fast, informal, and inexpensive. B、It is because people can easily find fast food rest
admin
2010-07-14
53
问题
The favorite food in the United States is the hamburger. The favorite place to buy a hamburger is a fast food restaurant. At fast food restaurants, people order their food, wait for a few minutes, and carry it to their tables themselves. People also take their food out of the restaurant and eat it in their cars or in their homes. At some fast food restaurants, people can order their food, pay for it and pick it up without leaving their cars.
There are many kinds of fast food restaurants in the United States. The greatest in number sell hamburgers, French fries and so on. They are popular food among Americans. Besides, fast food restaurants that serve Chinese food, Mexican food, Italian food, chicken, seafood and ice-cream are very many.
Fast food restaurants are popular because they reflect American life style. Customers can wear any type of dress when they go to a fast food place. Second, they are fast. People who are busy do not want to spend time preparing their own food or waiting while someone prepares it. In fast food restaurants the food is usually ready before the customer even orders it. Finally most food in a fast food restaurant is not expensive. Therefore, people are able to buy and eat there often, while they may not be able to go to a more expensive restaurant very often.
选项
A、It is because fast food restaurants are fast, informal, and inexpensive.
B、It is because people can easily find fast food restaurants.
C、It is because people like to eat hamburgers.
D、It is because fast food restaurants sell nearly every kind of food.
答案
A
解析
选项和原因有关,本题是因果题。从Customers can wear any type of dress... they are fast... not expensive.可以得知原因。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Uh7K777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Tornadoes,whirlwinds,andwatersproutsarerotatingfunnelcloudairmassesofsmalldiameter.Theyaredifferentiatedbythei
Everyprofessionortrade,everyart,andeverysciencehasitstechnicalvocabulary.Differentoccupations,however,differwid
A、Moremoney.B、Fairtreatment.C、Acollegeeducation.D、Shorterworkhours.A对话中女性提到男性的老板对他很赏识,正考虑每个月给他多放两天假,但男性的回答是不希望这样,更希望多赚
A、Changetheirjobs.B、Earnmoremoney.C、Reducetheirworkinghours.D、Strengthenthegovernment’srole.C文中提到largenumbersof
A、Atafair.B、Atacafeteria.C、Inacomputerlab.D、Inashoppingmall.A本题为细节判断题,只要听清了女士的问句:Isthisthefirstyearyou’vebee
AIDSThediseaseAIDShasbecometheleadingcauseofdeathamongyoungadultsinAmerica.MuchrecentAmericanculturedeal
AIDSThediseaseAIDShasbecometheleadingcauseofdeathamongyoungadultsinAmerica.MuchrecentAmericanculturedeal
A、Itisquitegeneral.B、Mostoftheinformationheneedswillbefoundinnewspapers,C、Shethinksheshouldchangeit.D、Itsh
A、Theyloveeachother.B、Theyhateeachother.C、Theyarenotverygoodfriends.D、NotofaboveallC她和这些朋友关系只是一般,她的好朋友中没有参加妇女运
A、Thewomanalwaystalkstoothermen.B、Thewomanwouldn’tfindtherestaurant.C、Thewomanstartedaconversationwithastran
随机试题
县级以上地方各级人大常委会()
哮证大发作期的病理性质是()
甾体皂苷与胆甾醇形成的分子复合物沉淀加入乙醚回流提取,能被乙醚溶解的是( )。
关于受体部分激动剂的论述正确的是
下列行为哪些是不属于假冒他人专利的行为?();
计算下列各项资本的筹资成本时,需要考虑筹资费用的有()。
科技源于好奇.而火星一直是人类好奇的目标。上世纪60年代后,人们才有能力对火星展开_____的科技探索,从发射火星探测器到成功投放登陆车,开始______探索这颗神秘的星球。如今.“好奇”号不仅将凭借其突破性的能力更好地充当耳目,帮助人类寻找解开疑问的__
图例:数字表(表中含数字为1至9的自然数)请开始答题:数字表第1行中出现2次的数字对应的符号是:
在非典时期,只要有发烧病人就要进行隔离,此时()
下列关于软件工程的描述中正确的是
最新回复
(
0
)