首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、National conflict. B、Agricultural problems. C、Population decrease. D、Economic problems. D短文提到了缺水会产生的问题,其中谈到影响到发展中国家改善经济的能力,即缺水
A、National conflict. B、Agricultural problems. C、Population decrease. D、Economic problems. D短文提到了缺水会产生的问题,其中谈到影响到发展中国家改善经济的能力,即缺水
admin
2016-05-26
49
问题
A new study warns that about 30% of the world’s people may not have enough water by the year 2025. A private American organization called Population Action International did the new study.[23]It says more than 335 million people lack enough water now. These people live in 28 countries, mostly in Africa or the Middle East. PA1 researcher Robert Engelman says[23]by the year 2025, about 3 billion people may lack water. At least 18 more countries are expected to have severe water problems. The demand for water keeps increasing. Yet the amount of water on Earth stays the same. Mr. Engelman says the population in countries that lack water is growing faster than that in other parts of the world. The report says lack of water in the future may result in several problems. It may increase health problems. Lack of water may also result in more international conflict. Countries may have to compete for water in the future. Some countries now get 60% of their fresh water from other countries.[24]And the report says lack of water would affect the ability of developing countries to improve their economies. The PAI study gives several solutions to the water problem.[25]One way, it says, is to find ways to use water for more than one__purpose, Another way is to teach people to be careful not to waste water. A third way is to use less water of agriculture. The report also says longterm solutions to the water problem must include controls on population growth.
23. How many people are short of water now according to the PAI study?
24. What problems caused by water shortage are mentioned in the report?
25. What is one of the solutions to the water problem given by the study?
选项
A、National conflict.
B、Agricultural problems.
C、Population decrease.
D、Economic problems.
答案
D
解析
短文提到了缺水会产生的问题,其中谈到影响到发展中国家改善经济的能力,即缺水会导致经济问题。D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/UsY7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
EducationStudyFindsU.S.FallingBehindA)TeachersintheUnitedStatesearnlessrelativetonationalincomethantheircoun
Thepredictabilityofourmortalityratesissomethingthathaslongpuzzledsocialscientists.Afterall,thereisnonaturalr
BritishpsychologistshavefoundevidenceofalinkbetweenexcessiveInternetuseanddepression,aresearchhasshown.Lee
Tallmenaremorelikelytohavechildrenthantheirverticallychallengedfriendsbecausewomenfindheightattractive,anews
Tallmenaremorelikelytohavechildrenthantheirverticallychallengedfriendsbecausewomenfindheightattractive,anews
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhaveequaldegreesofhealthandwealthandtheothercomfortsoflife
UsingtheMindtoFightDiseasesA)Psychologyhasanewapplicationinthefieldofmedicine.Manydoctors,togetherwiththeir
A、BecausehehasfinishedhisstudyofadvancedMathematics.B、Becausehewantstoenjoyhimselfbeforeexamination.C、Becauseh
A、Hegotaheartattack.B、Hewasunharmed.C、Hewasbadlyhurt.D、Hehasfullyrecoveredfromtheshock.B男士说:我那时吓坏了,但没有受伤,所以排除
A、In1911.B、In1913.C、In1930.D、In1931.C细节题。短文最后提到,尽管没有实质性的证据能够证明FurukawaTakeji的观点,但他的理论很快就流行起来。到了1930年,正规的求职申请表(standardj
随机试题
嗜铬细胞瘤引起的高血压首选的降压药物为_______。原发性醛固酮增多症引起的高血压首选的降压药物为_______。
患儿男,12岁,身高142cm,体重35kg,一周前感冒后出现右耳闭塞感,昨天开始右耳隐痛,吞咽时可听见“噼啪”声。张口检查见患儿硬腭略微高拱,双下甲略肿胀,双下鼻道少许清涕。若本例患儿X线片示腺样体肥大,对其分泌性中耳炎的治疗可以采取以下哪些方法
中国甲公司与西班牙乙公司签订了一进出口合同。在履行过程中,双方在食品数量、外汇管制等方面产生争议,并诉诸某法院。关于该案的法律适用,下列哪些选项是正确的?()
按照规定,下列不能作为股东或者发起人出资方式的有()。
确认商品销售收入时所指的商品所有权上的主要风险包括()。
选购数码相机时,要获得高质量的图像,应选择的相机是()。
自张爱玲在大洋彼岸以自己独特的方式________告别人世至今,张爱玲研究已经________,海峡两岸三地出版的张爱玲传记、张爱玲研究专著和张爱玲评论汇编接连不断。填入划横线部分最恰当的一项是()。
(),13.5,22,41,81。
Thirty-onemillionAmericansareover60yearsofage,andtwenty-ninemillionofthemarehealthy,busy,productivecitizens.B
ProtectingStudentPrivacyintheDataAge[A]InKentucky,parents,educatorsandpolicymakerscantrackhowmanystudentsfro
最新回复
(
0
)