首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The plane can’t fly without air. B、The plane needs air for its refueling. C、It meets the passengers’ needs. D、It meets the pil
A、The plane can’t fly without air. B、The plane needs air for its refueling. C、It meets the passengers’ needs. D、It meets the pil
admin
2016-04-01
35
问题
Before a new airliner goes into service, every part of it is tested again and again. But there are two tests that are more important than all the others. In the first test, a modern airliner must fly at very high altitudes.[23]Air must be pumped into the plane so that the passengers can breathe. The metal structure of the plane has to be very strong for this reason. When the plane is filled with air, the air presses a-gainst the skin of the plane inside. The pressure on a small window, for example, is like a huge foot that is trying to get out. If a small part of the plane were to crack, the plane would explode in the sky. In order to test the structure of the plane, it is lowered into a huge tank of water. Then it is filled with air. The pressure inside the plane is greater than it ever will be when it is in the air. Finally, there is an explosion. Engineers can discover which part of the plane has cracked. In the second test, the test pilot must find out exactly what happens when all the engines are shut off at once. He takes the plane up very high. Then he shuts the engines off. The plane begins to fall like a stone. It is the pilot’s job to find out how he can get control of the plane again. These two tests are examples of how planes are made safe before they can ever carry passengers.
23. Why must air be pumped into the plane?
24. What will possibly cause the plane to crash?
25. For what purpose does the pilot shut off all the engines?
选项
A、The plane can’t fly without air.
B、The plane needs air for its refueling.
C、It meets the passengers’ needs.
D、It meets the pilots’ needs.
答案
C
解析
短文提到,空气必须被灌入飞机里,这样乘客才能呼吸,即为了满足乘客的需要,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WfL7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
StartupNuclearEnergyCompaniesAugurSafer,CheaperAtomicPowerA)Nothingcaptureshowfashionablethestartuphasbecomequi
ShoppricesinJunefellatthefastest【C1】______ratesinceatleast2006as【C2】______foughttoattractcustomers,theBritishR
ShoppricesinJunefellatthefastest【C1】______ratesinceatleast2006as【C2】______foughttoattractcustomers,theBritishR
AustraliahasbeenunusualintheWesternworldinhavingavery【C1】______attitudetonaturaloralternativetherapies,accordin
ProductionoftheAmbassador,thefirstcartobemadeinIndia,hasbeenhaltedbecauseoffallingdemand.ModelledontheMorr
Emotionisafeelingaboutorreactiontocertainimportanteventsorthoughts.Peopleenjoyfeelingsuchpleasantemotionsasl
Everybodyloathesit,buteverybodydoesit.Arecentpollshowedthat40%ofAmericans【C1】______thepractice.InAmericaalone,
ShoppricesinJunefellatthefastest【C1】______ratesinceatleast2006as【C2】______foughttoattractcustomers,theBritishR
Whileopenofficesmaybedesignedtoencouragecommunityandcollaboration,theycanalsoleadtoneighborswantingtostrangle
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacriticalperiodoflifecanbestarvedanddamaged?Judgin
随机试题
简述全国人大常委会监督权的主要内容。
监理工程师应当按照工程监理规范的要求,采取()等形式,对建设工程实施监理。
可行性研究阶段的主要任务,是在立项的基础上对拟建项目的技术、经济等各方面进行全面、深入的论证,从而可以()。
某产品的目标成本为2000元。该产品某零部件的功能重要性系数是0.32,若现实成本为800元,则该零部件成本需要降低()元。
对外发生经营业务时,一律由收款人向付款人开具发票。()
证券公司只能接受其()的期货公司委托从事介绍业务。
艾根(Egan)指出高水平咨询师的最高价值观是()。
材料:教师出示《明朝辽阔疆域图》后提问:朱元璋灭掉元朝建立明朝以后,他看到自己统治着如此辽阔的疆域,会是什么表情?为什么?在疆域图下,幻灯片很快出现了“开心”“轻松”“难过”“忧虑”等表情的提示。先后有四个学生分别站起来说了朱
化学与生产、生活息息相关,下列叙述错误的是()。
Facebook,thevastonlinesocialnetwork,ispoisedtofileforapublicstockofferingthatitwillultimatelyvaluethecompa
最新回复
(
0
)