首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They will look more and more alike as time goes on. B、They will become increasingly dependent on each other. C、They might not
A、They will look more and more alike as time goes on. B、They will become increasingly dependent on each other. C、They might not
admin
2021-07-21
6
问题
Are some people born clever, and others born stupid? Or is the development of intelligence dependent on environment and experience? Strangely enough, the answer to both questions is yes. To some extent, our intelligence is given us at birth. On the other hand, (23)a child who lives in a boring environment will develop his intelligence less than one who lives in rich and varied surroundings.
It is easy to show that intelligence is something we are born with. The closer the blood relationship between two people, the closer they are likely to be in intelligence. Therefore if we take two unrelated people at random from the population, it is likely that their degree of intelligence will be completely different. If we take two identical twins, they will very likely be as intelligent as each other. (24)Relations like brothers and sisters, parents and children, usually have similar intelligence, and this clearly suggests that intelligence depends on birth.
Imagine that we take two identical twins and put them in different environments. We might send one, for example, to a university and the other to a factory where the work is boring. We would soon find differences in intelligence development, and this indicates that environment as well as birth plays a part. This conclusion is also suggested by the fact that (25)people who live in close contact with each other, but who are not related at all, are likely to have a similar degree of intelligence.
23. What degree of intelligence might a child have, if he lives in a rich and varied environment?
24. Why does the speaker say that intelligence depends on birth?
25. What do we learn about unrelated people who live in close contact according to the passage?
选项
A、They will look more and more alike as time goes on.
B、They will become increasingly dependent on each other.
C、They might not realize their close relation at all.
D、They might share a similar degree of intelligence.
答案
D
解析
原文说生活中相互亲密接触、但是并没有任何关系的人,很可能智力水平相似,故D正确。四个选项中只有D含有原文中出现频率最高的词intelligence,仅凭这一点也可以猜测它是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WpK7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Accordingtoasurvey,whichwasbasedontheresponsesofover188,000students,today’straditional-agecollegefreshmenare"
Manyofthepeoplewhoappearmostoftenandmostgloriouslyinhistorybooksaregreatconquerorsandgeneralsandsoldiers,wh
TheEskimoshavedevelopedacapacitytolivepeacefullywithoneanother.Theyhavenothadastrictsystemoflandownership,o
An"applepolisher"isonewhogivesgiftstowinfriendshiporspecialtreatment.Itisnotexactlyabribe(贿赂),butiscloset
An"applepolisher"isonewhogivesgiftstowinfriendshiporspecialtreatment.Itisnotexactlyabribe(贿赂),butiscloset
Writeashortessaybasedonthepicturebelow.YoushouldstartyouressaywithabriefaccountofShouldClassAttendanceBeR
TheWorldHealthOrganizationsayspeopleneedmoreinformationabouthowto【B1】______usetraditionalmedicines.TheW.H.O.now
A、Wildfires.B、Famine.C、Flood.D、Plague.A短文提到,旱灾也可能是气候变化的另一个结果,而在加州,干旱的土地则意味着会引发更多野火。A为答案。
A、Cutoffwhitecollarofficejobs.B、Developartificialintelligence.C、Investintransformingtheirworkforce.D、Attractmore
A、Mexico.B、CentralAmerica.C、U.S.D、Honduras.B新闻中提到墨西哥移民实际上正在逐渐离开美国,与此同时,中美洲的移民数量在上涨,故B为答案。原文是说墨西哥的移民实际上正在逐渐离开美国,并没有提到上涨,排除A和
随机试题
已知随机变量X的密度为计算
冯·诺依曼首先提出了计算机的存储程序设计思想。
雌激素不能用于治疗:甲睾酮不能用于:
患者,女,36岁,因腹泻、低热在外院应用庆大霉素24万U/d,共1周。近日尿量减少,每日约500~600ml。感头晕乏力。查体。血压130/90mmHg,全身轻度水肿,肾区无叩痛。化验结果:尿蛋白(++),血清钾6.8mmol/L,BUN33.5mmol/
A.FSHB.TSHC.ACTHD.GHE.PRT
患者,8岁,支气管炎。查体:体温39.0℃,肺部有哮鸣音。医嘱:青霉素240万U+0.9%氯化钠100ml,VD;小儿止咳糖浆10mL。TID;庆大霉素4万U,超声吸入。指导患儿服用小儿止咳糖浆的正确方法是
在某商业街深度30.48m(即100英尺),临街宽度20m的矩形土地,总价为1200万元。根据四三二一法测,与其相邻、临街深度为45.72m(即150英尺)、临街宽度20m的矩形土地的总价为()万元。
与资产相关的政府补助,以及属于财政扶持而给予的其他形式的补贴等,记作补贴收入,但不列入()。
()可以成为商业银行分散风险的资金运用方式。
[*]
最新回复
(
0
)