首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is his favorite hero’s name. B、It has good meaning. C、It is easy to spell. D、It is easy to remember. A选项都是以代词 It 开头的,都是关于它怎
A、It is his favorite hero’s name. B、It has good meaning. C、It is easy to spell. D、It is easy to remember. A选项都是以代词 It 开头的,都是关于它怎
admin
2017-03-06
43
问题
Moderator:
Hello ladies and gentleman, it gives me great pleasure to introduce our keynote speaker for today’s session, Jack Ma. He is the CEO of China’s famous internet company Alibaba. Welcome him. Jack Ma:
Jack Ma:
I’m so honored. I never expect there are so many people coming here to listen to my talk. Before my talk I would like to ask how many people here have used Alibaba services. Good, not many. [Laughs] And how many of you here have never been to China? Never been, never been to China. Good, thank you very much. Well, 20 years ago I came to America. My first trip to America, to Seattle. Before that I learned so much about America, from my books, from my teachers, from my school, and my parents. And I think I know enough about America. But when I came to America I thought totally wrong. America is not what I learned from the books. And in Seattle I found the Internet.
And then I came back, and in 1999 I invited 18 friends of mine who came to my apartment. We decided to open a company called alibaba. com. And people say why Alibaba? We believe Internet is a treasure island which opens sesame for small business. And we used Alibaba because it’s easy to spell, easy to remember. And we want to focus on helping small business.
And we want to make the company last for 102 years. why 102 years? Because Alibaba was born in 1999, last year we had-last century we had one year, this century 100 years, next century one year. 102 across three centuries. We give a clear goal to any employees. Don’t say we are successful, no matter how much money we raised, no matter how much money we make, no matter how much we have achieved. Don’t forget we want to live 102 years. Now, 16 years passed, we have another 86 years to go. Because in next 86 years, if any time we die we’re never successful. When I heard this club is 108 years old I was surprised and shocked. There’s so much we can learn from that.
We, 80 percent of the buy and the sell online are created by our company. Our future is that we have to focus on globalizing our business. It’s not only sell more things. We want to make, to globalize the infrastructure of e-Commerce. Why Internet e-Commerce grow so fast in China than in the USA? Because the infrastructure of commerce in China was too bad. Not like here. You have Motors. You have all the shops offline, Walmart, Kmart, everything everywhere. But in China we have nothing nowhere.
16. Where is Jack Ma’s first stop when he came to America for the first time?
17. Which is not the reason why Jack Ma named their Company as Alibaba?
18. How long does Jack Ma want Alibaba to last for?
19. What is the future goal of Alibaba?
选项
A、It is his favorite hero’s name.
B、It has good meaning.
C、It is easy to spell.
D、It is easy to remember.
答案
A
解析
选项都是以代词 It 开头的,都是关于它怎么样的。题目问的是哪一项不是使马云将公司命名为阿里巴巴的原因。文中提到“我们认为互联网是一个对小企业芝麻开门的财富宝岛,就像阿里巴巴一样,而且阿里巴巴易于拼写和记忆”。由此可知,答案为A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/YHU7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethas【B1】______.It’snowa"globalvillage"wherecountriesareonlys
Ahappymarriageapparentlyisgoodmedicine,buthostilespousesmay【B1】______oneanother’shealth.Couplesinconflict-ridden
A、Theyshouldbeavoidedbyallmeans.B、Theyarebadforeffectivemanagement.C、Theycanbegoodforanorganization.D、Theya
A、Fruit,waterandinsects.B、Plantsandwater.C、Highplantsandfood.D、Plantsandfood.D短文谈到,所有的鸟都需要植物来做巢,也需要食物,人们的院子可以提供这些东
Oneofthebiggestchallengesfacingemployersandeducatorstodayistherapidadvanceofglobalization.Themarketplaceisno
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplegotogetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaid
ItiscommonlybelievedintheUnitedStatesthatschooliswherepeoplegotogetaneducation.Nevertheless,ithasbeensaid
A、10.B、4.C、3.D、1.C短文说,Johnson全家用了三年的时间攒够了里程数才换了免费机票。故答案是C。四个选择是数字,初步猜测题目问的可能与数字细节有关,边听边做好笔记。
A、Jogging.B、Swimming.C、Tennis.D、Cycling.C根据原文,调查显示,人们提到的第三个最受欢迎的运动是网球。故答案是C。四个选项都是体育运动,初步猜测题目和参与的运动有关。根据原文,四个选项都有被提到,按照受欢迎的程
Negotiationsworkwonders.Thisisparticularlysoininternationalbusinesssinceitismostlythroughnegotiationsthatexport
随机试题
历史人物分为杰出人物和反动人物,杰出人物是指()
A.01:40,H1:40,A1:40,B1:40B.01:80,H1:160,A1:40,B1:40C.01:160,H1:160,A1:320,B1:40D.01:160,H1:40,A1:40,B1:320E.
心阳暴脱证的主要症状是
关于报关员考核记分,下列表述正确的有( )。
下列哪些属于证券登记结算机构的业务范围()。
我国传统教育方式对现代教育的启示,错误的是()。
直到目前为止,国家投入到烟草使用状况及消费模式调查上的经费______:卫生系统的临床戒烟服务仅在少数几个大城市得到开展:在烟盒上印刷图片警示信息的措施至今未能通过:以各种隐蔽形式出现的烟草广告和促销依然屡禁不止;而烟税的提高也远远及不上人们消费能力的增长
Aprettypotplantmightmakeanunemotionalworkspacefeelmorepersonal.Butnewresearchhasrevealedthatofficeplantsdo
有以下程序#include<stdio.h>main(){intx=1,y=0,a=0,b=0;switch(x){case1:switch(y)
ManofFewWordsEveryonechasessuccess,butnotallofuswanttobefamous.SouthAfricanwriterJohnMaxwellCoetzeeis(51)f
最新回复
(
0
)