首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The destruction of our natural resources and contamination of our food supply continue to occur, largely because of the extreme
The destruction of our natural resources and contamination of our food supply continue to occur, largely because of the extreme
admin
2013-06-02
61
问题
The destruction of our natural resources and contamination of our food supply continue to occur, largely because of the extreme difficulty in affixing(附加) legal responsibility on those who continue to treat our environment with reckless abandon. Attempts to prevent pollution legislation, economic incentives and friendly persuasion have been met by lawsuits, personal and industrial denial and long delays—not only in accepting responsibility, but more importantly, in doing something about it.
It seems that only when government decides it can afford tax incentives or production sacrifices is there any initiative for change. Where is industry’s and our recognition that protecting mankind’s great treasure is the single most important responsibility? If ever there will be time for environmental health professionals to come to the frontlines and provide leadership to solve environmental problems, that time is now.
We are being asked, and, in fact, the public is demanding that we take positive action. It is our responsibility as professionals in environmental health to make the difference. Yes, the ecologists, the environmental activists and the conservationists serve to communicate, stimulate thinking and promote behavioral change. However, it is those of us who are paid to make the decisions to develop, improve and enforce environmental standards, I submit, who must lead the charge.
We must recognize that environmental health issues do not stop at city limits, county lines, state or even federal boundaries. We can no longer afford to be tunnel-visioned in our approach. We must visualize issues from every perspective to make the objective decisions. We must express our views clearly to prevent media distortion and public confusion. I believe we have a three-part mission for the present. First, we must continue to press for improvements in the quality of life that people can make for themselves. Second, we must investigate and understand the link between environment and health. Third, we must be able to communicate technical information in a form that citizens can understand. If we can accomplish these three goals in this decade, maybe we can finally stop environmental degradation, and not merely hold it back. We will then be able to spend pollution dollars truly on prevention rather than on bandages.
选项
A、they are unaware of the consequences of what they are doing
B、they are reluctant to sacrifice their own economic interests
C、time has not yet come for them to put due emphasis on it
D、it is difficult for them to take effective measures
答案
B
解析
推断题。根据第二段首句,作者认为工业家不关心环境保护主要是害怕牺牲自己的经济利益,故B)符合题意。选项A是对首段首句中...those who continue to treat our environment with reckless abandon所设的干扰项,这是作者指出工业家的行为,而不是原因。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZH67777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、SixUnits.B、FourteenUnits.C、SixteenUnits.D、TenUnits.D本题问“男士下周必须要复习多少单元”。女士说:“我们的英语老师说期末考试包括二十单元中的前十个单元。”男士说:“真的?我还认为只包括
MostcomputerusershavesymptomsofCVSbecauseof______.Thispassagediscussessomeofthe______wehaveinstoreforus.
MostcomputerusershavesymptomsofCVSbecauseof______.Peoplewithsocialanxietydisorderhavea______ofbeingwatched
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledAletterofApplicationforVolunteeroft
Aftertheoperation,______(他能否康复一定程度上取决于)hiswillpowernow.
Foralltheirgreatdiversityofshapesandsizes,glacierscanbedividedintotwoessentialtypes:valleyglaciers,whichflow
Pakistan’searthquakekilledmorethan70,000peopleandleftanother3.5millionhomeless.Almost10,000schoolsweredamagedo
Pakistan’searthquakekilledmorethan70,000peopleandleftanother3.5millionhomeless.Almost10,000schoolsweredamagedo
A、The2000OlympicGames.B、TheEuro2004internationalsoccercontest.C、The2006OlympicGames.D、BothB)andC).D
A、Theyarevain,selfishpeople.B、Theyseemtohavepsychologicaltrouble.C、Theyareshyandcowardly.D、Theyareinconsiderat
随机试题
A.四环三萜皂苷B.五环三萜皂苷C.甾体皂苷D.强心苷E.氰苷人参皂苷Rb1属于()。
简述在市场经济条件下建立、健全行政指导制度的必要性。
可用于肠热下利的方剂有
(2006)如图1-3—43所示对称三相电路,线电压380V,每相阻抗Z=(18+j24)Ω,则功率表的读数为()。
室内给水金属管道立管管卡的设置要求,正确的是()。
下列各项属于应收票据对账内容的是()。
下列对气候与城市规划的描述错误的是()。
“CD机”是(),也叫外来词。
设A为三阶矩阵,α1,α2,α3是三维线性无关的向量组,且Aα1=α1+3α2,Aα=5α1-α2,Aα3=α1-α2+4α3.(Ⅰ)求矩阵A的特征值;(Ⅱ)求可逆矩阵Q,使得Q﹣1AQ为对角矩阵.
Itishardlysurprisingthatsomethingcalleddarkenergyishardtostudy.Itisimportant,though.Ifitexistsatall,itmak
最新回复
(
0
)