首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The floors of the ocean have many riches that can be used by man. Oil and chemicals and minerals (矿物) already are taken from the
The floors of the ocean have many riches that can be used by man. Oil and chemicals and minerals (矿物) already are taken from the
admin
2014-02-19
53
问题
The floors of the ocean have many riches that can be used by man. Oil and chemicals and minerals (矿物) already are taken from the sea. By using nuclear energy, ocean water can be turned into fresh water by taking the salt out. In the near future, it is possible for human beings to produce food from farms under the sea. Food grown in the sea could help to meet the needs of population all over the world which is increasing fast. Thousands of people go hungry every day. About ten to fifteen percent of the world’s people do not have enough food. Some scientists believe that someday the sea will be used to make electric power. This would help to meet the need for more power for the world’s industries. The decreasing supply of coal, oil and gas shows that the need to find new kinds of power is urgent.
选项
A、nuclear energy in the lab under the sea
B、salt water resource as fresh water
C、minerals, chemicals and oil taken from the sea
D、farms under the sea
答案
C
解析
本题题干问“人们已经利用了海洋的什么资源”。原文第2句话指出石油、化学物质和矿物已经被从海洋中提取出来了。因此选项C. minerals, chemicals and oil taken from the sea是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZSgK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
A、Sunnyweather.B、Report.C、Playoutside.D、Weather.D本题测试考生根据对话判断天气状况。对话中男士说“今天是个好天气”,女士回答“是的,但天气预报说‘明天会下雨’”,从“sunny,weatherr
Onlyinrecentyearshavepeoplebeguntorealizetheimportanceofwildlifeprotection.
Americansbelievethateducationis______.Athleticactivitiesaredesigned______.
WhatkindofnewservicedoesFirstBank&Trustoffer?______.HowshouldyouletFirstBank&Trustknowyourcustomer’
Howdidthemodelstheclientchosegoout?Under______.Whatdoesthewriterhopethisordertobe?Thebeginningofa
Accordingtothepassage,80%ofallhumanillnessesareconnectedwith______.Nitratesareusedto______.
Amajorissuperior______acaptain.
Whenmillionsoftouristspourintothecityeverysummer,bigrestaurantsalwaystakeonalotofpart-timewaiters.
Theword"they"(Line2,Para.1)means______.Whereandwhencanstudentsapplyinperson?
Weallhaveupsanddowns,andusuallyit’sjustbesttoacceptthem.Butperhapsyouareconcernedaboutsomeonewhoseemstob
随机试题
TherearemorethanfortyuniversitiesinBritain—nearlytwiceasmanyasin1960.Duringthe1960seightcompletelynewoneswe
危险度评定的结果可用于以下几方面,除了
从事房地产咨询业务的,具有房地产及相关专业中等以上学历、初级以上专业技术职称人员须占总人数的()以上。
在浅埋地段、围岩自稳性差等不良地质条件下进行喷锚暗挖法施工时,为确保施工安全,加快施工进度,应采用辅助技术使开挖作业面围岩保持稳定。下列不属于辅助技术的是()。
按照定位原理划分,鼠标可以分为机械式和()。
一些教师针对学生做错了习题而给予他们惩罚,这种做法违背了惩罚的()原则。
关于管理幅度、管理层次与组织规模三者的关系,表述正确的是()。
根据资料,2006年黑龙江省平均每个大中型企业约有从业人员多少人?2007年黑龙江省大中型工业企业从事技术开发活动的人员人均新产品开发经费多少远?
PUTTINGONASTAGESHOWTheopeningnightofastageshowmeansexcitement andglamour.EXCITEOftenitalso
Thereisanessential______inhumangestures,andwhensomeoneraisesthepalmsofhishandstogether,wedonotknowwhether
最新回复
(
0
)