首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They can be used to deliver messages in times of emergency. B、They deliver pollutants from the ocean to their nesting sites. C
A、They can be used to deliver messages in times of emergency. B、They deliver pollutants from the ocean to their nesting sites. C
admin
2017-01-20
54
问题
Birds are famous for carrying things around. Some, like homing pigeons, can be trained to deliver messages and packages. Other birds unknowingly carry seeds that cling to them for the ride.(9)Canadian scientists have found a worrisome, new example of the power that birds have to spread stuff around. Way up north in the Canadian Arctic, seabirds are picking up dangerous chemicals in the ocean and delivering them to ponds near where the birds live.
Some 10,000 pairs of the birds, called fulmars, a kind of Arctic seabird, make their nests on Devon Island, north of the Arctic Circle.(10)The fulmars travel some 400 kilometers over the sea to find food. When they return home, their droppings end up all around their nesting sites, including in nearby ponds.
(11)Previously, scientists noticed pollutants arriving in the Arctic with the wind. Salmon also carry dangerous chemicals as the fish migrate between rivers and the sea. The bodies of fish and other meat-eaters can build up high levels of the chemicals.
To test the polluting power of fulmars, researchers collected samples of deposit from 11 ponds on Devon Island. In ponds closest to the colony, the results showed there were far more pollutants than in ponds less affected by the birds. The pollutants in the ponds appear to come from fish that fulmars eat when they’re out on the ocean.(12)People who live, hunt, or fish near bird colonies need to be careful, the researchers say. The birds don’t mean to cause harm, but the chemicals they carry can cause major problems.
Questions 9 to 12 are based on the passage you have just heard.
9. What have Canadian scientists found about some seabirds?
10. What does the speaker say about the seabirds called fulmars?
11. What did scientists previously notice about pollutants in the Arctic?
12. What does the speaker warn about at the end of the talk?
选项
A、They can be used to deliver messages in times of emergency.
B、They deliver pollutants from the ocean to their nesting sites.
C、They carry plant seeds and spread them to faraway places.
D、They are on the verge of extinction because of pollution.
答案
B
解析
短文开头提到,鸟类以传送物品而闻名,而加拿大科学家发现了一个令人担忧的说明鸟类具有散播物品能力的新例子。在加拿大极地的北部,海鸟们捡起海水中的危险化学品,带回到它们的栖息地附近的池塘中,故答案为B)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZgF7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Thereshouldn’tbecompetitionamongInternetproviders.B、Internetprovidersshouldtreatapplicationsequally.C、Internetpr
Alltoooften,peopleapproachtheirworkcareershaphazardly,waitingforopportunitiestopresentthemselves,hopingtofalli
A、Specialeducation.B、Biomedicalengineering.C、Artificialintelligence.D、Imagingsystem.B事实细节题。本题问的是在工作需求量方面,哪一个领域将会增长最快。短文中
A、Hehasagoodmemory.B、Hebelieveseverybodyshouldberespected.C、Hisbossrequireshimtodoso.D、Hegetsanamelistof
Asshewalkedroundthehugedepartmentstore,EdithreflectedhowdifficultitwastochooseasuitableChristmaspresentforh
A、Positive.B、Negative.C、Objective.D、Partial.C观点态度题。本题问的是讲话者对网络匿名的态度。短文开头便提到了网络匿名的优点和缺点,由此可知讲话人对网络匿名的态度是客观的。
A、Nancystilllovesherhusband.B、Nancyactuallydoesnotwanttotakeherdaughter.C、Nancymaynotaffordtotakeherdaughte
A、Totellpeopletherighttimetotakenotes.B、Tohelppeoplelearnthebetterwaytotakenotes.C、Tostudyhowmanywordsst
TheIndustrialRevolution[A]TheIndustrialRevolutionisthenamegiventothemassivesocial,economic,andtechnologicalchan
A、Itpaidoff.B、Itturnedouttobeanightmare.C、Itwasovercharged.D、Itmadeheranexpert.A短文在谈论Ashley的海外经验时提到,她的海外学习经验让她
随机试题
关于网络协议,下列选项中正确的是____________。
肠梗阻患者非手术治疗期间最重要的是观察
某单位就江岸护岸工程项目向社会公开招标,2010年3月1日确定某承包单位为中标人并于当日向其发出中标通知书,根据招标投标法的有关规定,下列说法正确的是()。
定金是合同当事人一方向另一方预先付的一定数额的货币,其数额由当事人决定,但不得超过主合同标的额的( )。
下列账户中,必须采用订本式账簿的是()。
基本养老保险适用范围包括灵活就业人员。下列不属于灵活就业人员的是()。
机体内环境的稳态是指()。
提高全民环保意识
Inthewriter’sopinion,peoplejudgeothersbyWhatadvantagesdoesthewritersaymanagershaveoverotherworkers?
Unlessmeasuresaretakenatonce,thereisapossibilitythatalltheoceansoftheworldwillbedeadbythenextcentury.How
最新回复
(
0
)