首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They cure patients by using traditional medicine. B、Their treatments are often successful. C、They cure patients both physicall
A、They cure patients by using traditional medicine. B、Their treatments are often successful. C、They cure patients both physicall
admin
2016-06-19
50
问题
Scientists are fascinated by what they learn from the methods of traditional healers, people who cure patients through means other than prescribing medicines.(20)The question that scientists ask is how traditional healers can actually be successful in their treatments and why they are so popular.
(21)The Ndembu people of Central Africa, for example, believe that illness is often the result of the anger of a relative, friend, or enemy. This emotion, they say, causes a tooth to enter the body of the person who is the target of the anger and to create disease.
When the healer decides which body part contains the evil tooth, he calls together the victim’s relatives and friends to watch a ceremony, at the end of which he "removes" it from the patient’s throat, arm, leg, stomach, etc.(22)Although the patient and the villagers know what has happened — that the tooth has been hidden inside the healer’s mouth the whole time, the patient is often cured.
The Ndembu ceremony is typical of treatments around the world, in which stones, insects, or small sharp objects are "taken out" of sick people. Despite scientific evidence that disproves the effectiveness of such methods,(22)the fact remains that the treatments are often successful, and many villagers prefer to be cured in this way than by a modern physician.
Now listen to the following recording and answer questions 20 to 22.
20. Which aspect of traditional healers do scientists find difficult to understand?
21. In view of Ndembu people, what is often the cause of people’s illness?
22. What do many villagers think about the healers’ methods?
选项
A、They cure patients by using traditional medicine.
B、Their treatments are often successful.
C、They cure patients both physically and mentally.
D、They are usually more patient than modern physicians.
答案
B
解析
细节题。传统的医治者如何通过他们的治疗方法治愈疾病,这是科学家们所不能理解的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZuG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Insomewaystheemploymentinterviewislikeapersuasivespeechbecausetheapplicantseekstopersuadetheemployertoemploy
A、Tennis.B、Hockey.C、Gymnastics.D、Bridge.D此题为明示信息,看到选项就可以预测,问的是一种游戏或者运动。女士说自己喜欢打桥牌(bridge),故选D。做题时注意排除hockey引起的干扰。
MostvolcanoesarequietTheyrestpeacefullyforhundredsofyears.NoonepaysmuchattentiontothemMountStHelenswasone
A、SouthAfrica.B、EasternRussia.C、India.D、Congo.C短文说,最早的已知钻石于几个世纪前在印度被发现。所以C正确。选项都是国家或地区的名称,猜测题目可能问地点。边听边做笔记,把听到的国家或地区所出现的情况
A、Byteachingthemmoretest-takingskills.B、Bygivingthemmoresupervision.C、Byofferingthemcounselingcourses.D、Byassig
It’smyhonortobeheretonight.OurorganizationiscalledtheNoiseAbatementSocietythatmonitorsandtriestodealwit
A、10:30PM.B、11:00PM.C、11:30PM.D、12:00PM.D男士说,餐馆周末的营业时间一直到午夜,即12:00pm。故答案是D。关键是分辨weekdays和weekend的不同营业时间,做笔记时要迅速和完整地记下细节,例如:w
A、Fruit,waterandinsects.B、Plantsandwater.C、Highplantsandfood.D、Plantsandfood.D短文谈到,所有的鸟都需要植物来做巢,也需要食物,人们的院子可以提供这些东
A、Hehastoworklatetonight.B、He’drathergoatanothertime.C、He’salreadyseentheshow.D、It’llbehardtogettotheaud
A、Climbingandleaping.B、Keepingbalance.C、Graspingfood.D、Usingthemasweapons.B此题考的是第三段的内容,短文中有原句Mosttypesofmonkeysha
随机试题
自顶向下的集成测试是一种递增组装软件的方法,从__________开始。
初产妇王某,产钳助产分娩一女婴,体重4100g,胎儿娩出后阴道持续出血50ml,色鲜红,检查产道发现出血口并缝合,鲜血停止,更换会阴垫。产后1小时又发现会阴垫约有出血100ml,马上测量血压80/50mmHg,面色苍白,出冷汗,子宫轮廓不清。为预防产后
高血压性脑出血的主要机理是
Gibbs反应的试剂是
属于不可保人身意外伤害的是()
投资企业确认被投资单位发生的净亏损,在长期股权投资账面价值减至零后,如果存在其他实质上构成对被投资单位净投资的长期权益,应()。
在分业经营的金融机构体系中,投资银行、储蓄银行和商业银行等银行性金融机构,都可以吸收使用支票的活期存款。()
关于琴棋书画,下列说法不正确的是()。
最初主张S—R联结存在意识中介的心理学家或心理学流派是
ReadthefollowingtextsfromanarticleinwhichfivepeopletalkedaboutLabafestival.Forquestions61to65,matchthename
最新回复
(
0
)