首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They are indulged in the virtual world. B、They spend little time on their schoolwork. C、They take advantage of the Internet to
A、They are indulged in the virtual world. B、They spend little time on their schoolwork. C、They take advantage of the Internet to
admin
2021-09-17
289
问题
The Internet has created a whole new world of social communications for young people who are using e-mail, websites, instant messaging etc. to stay in touch with friends and make new ones. While most interactions are positive, increasingly kids are using these communication tools to intimidate others. This has become known as cyberbullying.
Today’s young Internet users have created an interactive world away from adult knowledge and supervision. Because bullies tend to harass their victims away from the watchful eyes of adults, the Internet is the perfect tool for reaching others anonymously. This means for many children, home is no longer a refuge from the cruel peer pressures of school.
Nancy Willard of the Responsible Netizen Institute cautions that technology can also affect a young person’s ethical behavior because it doesn’t provide concrete feedback about the consequences of actions on others. This lack of feedback minimizes feelings of regret.
There are several ways that young people bully others online. They send e-mails or instant messages containing insults or threats directly to a person. They may also spread hateful comments about a person through e-mail, postings on websites or online diaries. Some steal passwords and send out threatening e-mails using an assumed identity.
Schools are struggling to address the issue of cyberbullying among students. When real world bullying occurs in a schoolyard, teachers are often able to intervene, but online bullying takes place off the radar screen of adults, making it difficult to detect in schools and impossible to monitor off school property.
9.What problem comes up with more and more teenagers using the Internet?
10.Why can the Internet affect the youth’s ethical behavior?
11.Why is it difficult for parents and teachers to detect the cyberbullying issue?
选项
A、They are indulged in the virtual world.
B、They spend little time on their schoolwork.
C、They take advantage of the Internet to threaten others.
D、They are reluctant to interact with others in the real world.
答案
C
解析
短文提到,互联网有积极的一面。但也有越来越多的孩子利用网络来恐吓(intimidate)他人,C与原文意思一致,为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/aSD7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
LessNews,MuchBetterA)Inthepastfewdecades,thefortunateamongushaverecognizedthehazardsoflivingwithanoverabund
Micro-EnterpriseCreditforStreetYouthA)Althoughsmall-scalebusinesstrainingandcreditprogramshavebecomemorecommonth
HowCanGirlsWininMathandScience?A)Mathisacumulativesubject,unlikesayhistory,whichcanbelearnedindiscrete
HowPovertyChangestheBrainA)Yousawthepicturesinscienceclass—aprofileviewofthehumanbrain,sectionedbyfuncti
南京是中国东部重要的政治、文化和金融中心。自三国时期(theThreeKingdomsPeriod)开始,先后有六个朝代在此建都,因此南京有“六朝古都”(theAncientCapitalofSixDynasties)的美誉。南京城建于明朝
TheTradesUnionCongress(TUC)hasurgedthegovernmenttouseproductivitygainsfromthegreateruseofrobotsandartificial
Theimpactsofclimatechangearereal.Plantandanimalhabitatsarechanging,glaciersaremeltingandheatwavesandfloodsa
A、Theyexhibitsimilarsymptoms.B、Theycanbetreatedwiththesamedrug.C、Theyhavealmostthesamemortalityrate.D、Theyha
GeneticEngineeringisaradicalandrapidlydevelopingtechnologythattouchesourlivesthroughitsapplicationinmedicine,f
A、Tomaketheworldabetterplace.B、Towinthepresidency.C、Tobeaneducatedperson.D、Toupsetmorecelebratedrivals.A录音中
随机试题
具有辛凉透表、清热解毒功用的方剂是()。
下列关于在建工程抵押登记的表述中,错误的是()。
根据《中华人民共和国出境入境管理法》的规定,下列几类外国人中,()属于不批准出境的。
将以下5个句子重新排列组合:①辐照加工技术具有许多传统加工工艺无法比拟的优点②早期的辐照加工,是利用射线的杀菌灭虫性能来达到消毒、保鲜等目的③本世纪50年代发展起来的辐照加工技术,是继上述四大加工技术之后,正在崛起并逐渐成熟的一种加
21世纪头10年,金砖国家整体经济平均增长超过8%,远高于发达国家2.6%的平均增长率及4.1%的全球平均增长率,金砖国家在全球GDP中所占份额从2000年的17.0%提升到2010年的25.7%,且将继续提升。2011年,金砖国家中第三产业GDP规
①中华文明是世界古代文明中始终没有______、延续五千多年发展至今的文明。②我国神舟七号载人飞船的成功发射,______了我国航天事业的又一新篇章。③销声匿迹数十年的国家一级保护动物黑鹤、白鹤等20多种:______鸟类,近年来出现在黄河
Childrenwhogriptheirpenstooclosetothewritingpointarelikelytobeatadisadvantageinexaminations,【C1】______tothe
A、 B、 C、 A
威尼斯商人马可-波罗游历中国大地后的游记,为西方世界揭开了东方国度的神秘面纱。
AreyourFacebookfriendsmoreinterestingthanthoseyouhaveinreallife?Hashigh-speedInternetmadeyouimpatientwithslo
最新回复
(
0
)