首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
When 27 years of age, Burns first attracted literary attention, and in the same moment sprang to the first place in Scottish let
When 27 years of age, Burns first attracted literary attention, and in the same moment sprang to the first place in Scottish let
admin
2011-01-24
36
问题
When 27 years of age, Burns first attracted literary attention, and in the same moment sprang to the first place in Scottish letters. In despair over his poverty and personal habits, he resolved to emigrate to Jamaica, and gathered a few of his early poems, hoping to sell them for enough to pay the expenses of his journey. The result was the famous Kilmarnock Edition of the Poetical Works of Robert Burns, published in 1786, for which he was offered 20 pounds. It is said that he even; bought his ticket, and on the night before the ship sailed wrote his Farewell to Scotland, which he intended to his last song on Scottish soil.
In the morning he changed his mind, led partly by the dim foreshadowing of the result of his literary adventure for the little book caught all Scotland by storm. Not only scholars, literary men, but even cowboys and maid servants, eagerly spent their hard earned shillings for the new book. Instead of going to America, the young poet hurried to Edinburgh to arrange for another edition of his work. His journey was a constant success, and in the capital he was welcomed and feasted by the best of Scottish society. This unexpected triumph lasted only one winter. Burns’ extreme fondness for a fast life shocked his cultured entertainers, and when he returned to Edinburgh next winter, he received scant attention. He left the capital and went back in disappointment to the soil, where he was more at home.
Kilmarnock Edition of the Poetical Works of Robert Burns brought Burns______.
选项
A、enormous wealth
B、instant and nationwide fame
C、little money
D、everlasting popularity with his readers in Edinburgh
答案
B
解析
事实细节题。题干要求回答诗集的出版给彭斯带来了什么。从第二段第 二行…for the little book caught all Scotland by storm可知答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/anGC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Iwatchedthewrestling______onTVlastnight.
Distancelearningisdifferentfromthetraditionalcorrespondencecourseinthat______.Scholarlycircles’attitudetowarddis
A______(horrify)screamwasheardatthedarkmidnight.
Oneformofdriverassistancethatissuretocallone’sattentionisintelligentspeedadaptation(ISA)—atechnologyforforc
Scientistsusedtoexplore【31】thesurfaceoftheocean.Nowthey【32】belowthesurface,too.Theywanttoknowabouttheoceanwa
A、theyhadcutdownallthetreesB、thereweremanytreesthereC、theyhadnowaterD、badweatherstoppedthegrowthoftreesA细
Everyoneknowsthattaxationisnecessaryinamodernstate:【51】it,itwouldnotbepossibletopaythesoldiersandpolicemenw
Ifyou’redrivinginBrooklyn,Ohio,andfindyourselfattractedbyyoursurroundings,resisttheurgetogetholdofyourcell
A、throughB、althoughC、theoryD、threadB
Heisthe______(honour)chairmanoftheWriters’Union.
随机试题
当控制图上的点子出现()情况时,生产过程判为异常。
许多成功的影视导演是先经过几年正规的专业学习之后才开始自己的职业生涯的,尽管有相当数量的影视导演未经过正规的专业学习,是在实践中通过向同行学习而掌握技术的,但是没有一个忽视大众心理需求的影视导演能够获得成功。如果以上陈述为真。以下哪项陈述必然为真?
甲公司与梁某签订劳动合同后,与乙公司签订劳务派遣协议,派梁某到乙公司做车间主任。派遣期3个月。2012年1月至2013年7月,双方已连续6次续签协议,梁某一直在乙公司工作。2013年6月,梁某因追索上一年加班费与乙公司发生争议,申请劳动仲裁。下列哪些选项是
根据合同法律制度的规定,下列情形中,构成有效承诺的是()。
青蛙:庄稼
广义知识学习阶段与分类模型表明,在确定知识类型时要考虑()。
建设中国特色社会主义事业的根本力量是()
1973独白最后一句指出了基辛格获得诺贝尔奖的时间是1973年。该句中只出现了这一个时间,考生要听清的是它与事件之间的对应关系。
TheAmericanbabyboommadeunconvincingU.S.advicetopoorcountriesthattheyrestraintheirbirths.【C1】______,therehash
TheNewOldAgeA)TheJapaneseseniorcitizenswhofoundedJeebaknewtheyweremakinghistorywhentheycoinedtheircompanymo
最新回复
(
0
)