首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People are being lured (引诱) onto Facebook with the promise of a fun, free service, without realizing they’re paying for it by gi
People are being lured (引诱) onto Facebook with the promise of a fun, free service, without realizing they’re paying for it by gi
admin
2012-07-21
58
问题
People are being lured (引诱) onto Facebook with the promise of a fun, free service, without realizing they’re paying for it by giving up loads of personal information. Facebook then attempts to make money by selling their data to advertisers that want to send targeted messages.
Most Facebook users don’t realize this is happening. Even if they know what the company is up to, they still have no idea what they’re paying for Facebook, because people don’t really know what their personal data is worth.
The biggest problem, however, is that the company keeps changing the rules. Early on, you could keep everything private. That was the great thing about Facebook — you could create your own little private network. Last year, the company changed its privacy rules so that many things — your city, your photo, your friends’ names — were set, by default (默认), to be shared with everyone on the Internet.
According to Facebook’s vice-president Elliot Schrage, the company is simply making changes to improve its service, and if people don’t share information, they have a "less satisfying experience."
Some critics think this is more about Facebook looking to make more money. Its original business model, which involved selling ads and putting them at the side of the page, totally failed. Who wants to look at ads when they’re online connecting with their friends?
The privacy issue has already landed Facebook in hot water in Washington. In April, Senator Charles Schumer called on Facebook to change its privacy policy. He also urged the Federal Trade Commission to set guidelines for social-networking sites. "I think the senator rightly communicated that we had not been clear about what the new products were and how people could choose to use them or not to use them," Schrage admits.
I suspect that whatever Facebook has done so far to invade our privacy, it’s only the beginning. Which is why I’m considering deactivating (撤销) my account. Facebook is a handy site, but I’m upset by the idea that my information is in the hands of people I don’t trust. That’s too high a price to pay.
Why does the author plan to cancel his Facebook account?
选项
A、He is dissatisfied with its current service.
B、He finds many of its users untrustworthy.
C、He doesn’t want his personal data abused.
D、He is upset by its frequent rule changes.
答案
C
解析
根据题干中的the author,cancel his Facebook account可将本题出处定位到最后一段。该段中第2句提到“这也是我考虑注销我的账户的原因”。其中Which指代的是上一句中提到的“我怀疑,不管Facebook到目前为止做了什么来侵犯我们的隐私,都仅仅只是一个开始。”由此可知作者注销账户是因为不想隐私被侵犯,也就是说,作者是不想自己的个人信息被社交网站滥用,故[C]为答案。文中作者并未对Facebook的服务发表不满,故排除[A]。[D]提到的是表面现象,其实质都可以归结为作者对社交网站侵犯用户隐私感到不满。[B]是针对倒数第2句设的干扰项。该句所说的“不信任的人”指的是网站经营者及广告商们,而非Facebook的用户,故排除[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dG57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Youshouldtrytotalkwithyourself.B、Youshouldthinkaboutpeoplethatcanhelpyou.C、Youshouldtrytodrawonapositiv
Alandfreefromdestruction,pluswealth,naturalresources,andlaborsupply--allthesewereimportant【C1】______inhelpingEng
Allthatwereallyneedtoplotoutthefutureofoaruniverseareafewgoodmeasurements.Thisdoesnotmeanthatwecansitd
Masstravelisjustthat--travelforthemasses.Over600hundredmillionpeoplewillfly,drive,sailorgobytraintoafor
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopicHowtoKeepPsychologicallyHealthy?Youshouldwr
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublication
I’musuallyfairlyskepticalaboutanyresearchthatconcludesthatpeopleareeitherhappierorunhappierormoreorlesscerta
FromOurDarkestDay,OurBrightestHopeThatawfulSeptembermorning,whenjet-linersrainedfromthesky,andtheworstan
Askedtonametheirfavoritecity,manyAmericanswouldselectSanFrancisco.SanFranciscobeganasa【S1】______Spanishoutpost
Askedtonametheirfavoritecity,manyAmericanswouldselectSanFrancisco.SanFranciscobeganasa【S1】______Spanishoutpost
随机试题
当事人不服公安机关作出的(),不能提起行政复议。
患者,男,8岁,4年前诊断急淋白血病,L2型,T细胞型,标危型,一直坚持化疗,半年前结束治疗。3天前发现左侧睾丸肿大,不伴疼痛,诊断为睾丸白血病复发。应进行哪项治疗
湿热敷时的水温一般为热水坐浴的水温一般为
A.小细胞低色素性贫血,血红蛋白降低,白细胞、血小板均正常B.正细胞性贫血,全血细胞减少C.血小板计数减少,白细胞计数可正常D.白细胞计数明显增高,各阶段的中性粒细胞均增高E.白细胞可高、可低、亦可小常ITP患者的血象是
利用高压饱和水蒸气灭菌的方法是使分子间产生摩擦而升温,灭菌的方法
下列关于个人汽车贷款提前还款的说法,不正确的是()。
某普通合伙企业2012年成立,张某于2013年提出入伙,如果原合伙协议没有相关的约定,下列表述不正确的是()。
[*]
Websterdefinesadviceasbeing"arecommendationwithregardtoacourseofaction".Theexpression,"Ineedsomeadvice"h
Everyonelivinginthissocietyshouldcommunicatewitheachother.Theygetwhattheywantbybuyingandsellwhattheydon’tw
最新回复
(
0
)