首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Imagine browsing a website when an attractive ad for lingerie catches your eye. You don’t click on it, merely smile and go to an
Imagine browsing a website when an attractive ad for lingerie catches your eye. You don’t click on it, merely smile and go to an
admin
2021-09-17
28
问题
Imagine browsing a website when an attractive ad for lingerie catches your eye. You don’t click on it, merely smile and go to another page. Yet it follows you, putting up more racy pictures, perhaps even the offer of a discount. Finally, annoyed by its persistence, you frown. "Sorry for taking up your time," says the ad, and promptly stops further disturbance. Creepy. But making online ads that not only know you are looking at them but also respond to your emotions will soon be possible, thanks to the power of image-processing software and the common existence of tiny cameras in computers and mobile devices.
Uses for this technology would not, of course, be confined to advertising. But advertisers are among the first to embrace the idea in earnest. Advertising firms already film how people react to ads, usually in an artificial setting. The participants’ faces are studied for positive or negative feelings. A lot of research has been done into ways of categorizing the emotions behind facial expressions. Some consumer-research companies also employ cameras to track eye movements so they can be sure what their subjects are looking at. This can help determine which ads attract the most attention and where they might be placed for the best effect on a web page.
One of the companies doing such work, Realeyes, which is based in London, has been developing a system that combines eye-spying webcams with emotional analysis. Mihkel Jaatma, who founded the company in 2007, says that his system is able to detect a person’s mood by plotting the position of facial features, such as eyebrows, mouth and nostrils, and employing clever programs to interpret changes in their alignment—as when eyebrows are raised in surprise, say. Add eye-movement tracking, hinting at which display ads were overlooked and which were studied for any period of time, and the approach offers precisely the sort of quantitative data brand managers yearn for.
At present the system is being used on purpose-built websites with, for instance, online research groups testing the effect of various display ads. The next step is to make interactive ads. Because they can spot the visual attention given to them, as well as the emotional state of the viewer, these ads could change their responses.
As similar technologies become widespread, privacy concerns will invariably increase. People would need to give consent to their webcams being used in this way, Mr. Jaatma admits. One way to persuade Internet users to grant access to their images would be to offer them discounts on goods or subscriptions to websites.
According to Paragraph 2, the study of people’s emotional responses to ads______.
选项
A、contributes to the wide use of interactive ads in various fields
B、helps to improve the way in which online ads are displayed
C、classifies the different emotions of the subjects in real life
D、opens a door to a better acceptance of online advertisements
答案
B
解析
细节题。由题干中的关键词Paragraph 2可迅速锁定信息至文章第二段。该段第三至五句话介绍了人们对广告的情绪反应的研究:广告公司录制了在模拟场景中(in an artificial setting)人们对于广告的不同反应,并对参与者表达积极或消极情绪时的面目表情进行了研究。结合第一段中的信息(根据人的情绪做出反应的广告),可推知,广告商是想通过研究人的情绪开发出这种广告,以便获得更好的广告效果。B项符合文意,故为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/dY1Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Researchhasshownthat—inbothsexesandacrossnumerouscultures—attractivepeoplearejudgedtobesmarter,kinder,morehone
Researchhasshownthat—inbothsexesandacrossnumerouscultures—attractivepeoplearejudgedtobesmarter,kinder,morehone
Researchhasshownthat—inbothsexesandacrossnumerouscultures—attractivepeoplearejudgedtobesmarter,kinder,morehone
Researchhasshownthat—inbothsexesandacrossnumerouscultures—attractivepeoplearejudgedtobesmarter,kinder,morehone
Researchhasshownthat—inbothsexesandacrossnumerouscultures—attractivepeoplearejudgedtobesmarter,kinder,morehone
随机试题
不属于肥厚型心肌病可能病因的是
易引起Horner征的肺癌为
林护士准备给病人进行肌内注射,手可接触的无菌注射器及针头的部分是
急性化学中毒的现场处理错误的是
合规管理的基本原则包括()。I.客观性原则Ⅱ.协调性原则Ⅲ.独立性原则Ⅳ.公开性原则
甲企业因拖欠乙企业180万元款项无力偿还,2015年8月双方经过协商,甲企业以房产抵偿该笔债务,房产市场评估价格为200万元,乙企业因此取得该房产的产权,签订了产权转移书据,并支付给甲企业差价款20万元。假定当地省政府规定的契税税率为5%。下列表述中正确的
初三(2)班有个同学身体有一些残疾,走路有一些跛。班级有些同学常学她走路的样子,开她的玩笑,还给她起外号。作为班主任,我觉得应当批评那些不尊重残疾同学的行为。但转念一想,这样一来可能会伤害残疾学生的自尊心,我一直在寻找一个恰当的方法。通过和其他老
A、 B、 C、 D、 C题干图形都由两个常见的几何图形构成,且有一定的重合区域。这些重合区域的形状如下:从上面的图形很容易发现,它们的共同特征是均为四边形,结合选项只有C项符合。
stampduty
Therewasatimewhenparentswhowantedaneducationalpresentfortheirchildrenwouldbuyatypewriter,aglobeoraset
最新回复
(
0
)