首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Opening an office in the new office park. B、Keeping better relations with her company. C、Developing fresh business opportuniti
A、Opening an office in the new office park. B、Keeping better relations with her company. C、Developing fresh business opportuniti
admin
2013-11-25
110
问题
In February last year, my wife lost her job. Just as suddenly, the owner of the greenhouse where I worked as manager died of a heart attack. His family announced that they were going to close the business because no one in the family wanted to run it. Things looked pretty gloomy. My wife and I read the want ads each day.
Then one morning, as I was hanging out the "Going Out of Business" sign at the greenhouse, the door opened, and in walked a customer. She was an office manager whose company had just moved into the new office park on the edge of town. She was looking for potted plants to place in the reception areas in the offices. "1 don’t know anything about plants," she said. "I’m sure in a few weeks they’ll all be dead."
While I was helping her select her purchases, my mind was racing.[24]Perhaps as many as a dozen firms have recently opened offices in the new office park, and there were several hundred more acres with construction underway. That afternoon, I drove out to the office park. By 6 o’clock that evening, I had signed contracts with seven companies to rent plants from me and pay me a fee to maintain them. Within a week, I had worked out an agreement to lease the greenhouse from the owner’s family. Business is now increasing rapidly, and one day,[25]we hope to be the proud owners of the greenhouse.
22. What do we learn about the greenhouse?
23. What was the speaker doing when a customer walked in one morning?
24. What did the speaker think of when serving the office manager?
25. What was the speaker’s hope for the future?
选项
A、Opening an office in the new office park.
B、Keeping better relations with her company.
C、Developing fresh business opportunities.
D、Building a big greenhouse of his own.
答案
C
解析
短文提到,男士帮办公室经理选购盆栽植物的时候,脑子在飞速运转。他想到或许顾客所在办公区周围还有很多新公司需要盆栽植物,这应该是一个新的商机,选项C与此说法一致,故为正确答案。其他三项文中均未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/drS7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
We’renowwitnessingtheemergenceofanadvancedeconomybasedoninformationandknowledge.Physical【B1】______,rawmateri
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
A、Shewantstoordersomefood.B、Sheisunhappytoworksolong.C、Sheplanstohaveadayoff.D、Theywillstopworking.DM:W
ContentmentIstheKeytoHappinessForthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledContentmentIsthe
A、Thewaypeoplesleepshowstheirpersonality.B、Itiseasytochangeaperson’ssleepingstyle.C、Crouchedinthefetalpositi
Commutershavea40percentgreaterriskofendingupdivorced,accordingtoauniversitystudy.【C1】______youarereading
A、Themanisalwaystoocareless.B、Themandoesn’tknowtheyareonthedesk.C、Theman’sassistantoftenputsthingsinimprop
A、Dianabelievestheairisnotlikelytobecleaner.B、Dianathinksthediesel(柴油机)busisfreeofpollutionnow.C、Dianahasta
Virtuallyunknownadecadeago,bigonlineteachereducationprogramsnowdwarftheirtraditionalcompetitors,outstripping(超过)e
随机试题
与________相同或近似的标志,不得作为商标使用()
简述影响群体间互动的因素。
古立克本人的主要兴趣在三个方面:公共财政、人事管理和()
A、 B、 C、 D、 D
男性,31岁,排便不适,下坠感1个月,偶有腹泻便血,无腹痛,有癌症家族史。若诊断直肠癌,首选治疗
为了提高司法效率,建立公正、高效的审判工作机制,我国法院采取了许多改革措施。下列哪一或哪些措施是关于这一方面的改革措施?()
超过出让合同约定的动工开发日期满一年未动工开发的,可以征收相当于土地使用权出让金()以下的土地闲置费。
为了解决档案不断损坏和人们要求长远利用档案之间的矛盾,便形成了()。
()将教育目标分为认知、情感、动作技能三类。
A、mostoftenusedbyself-learnersB、mostoftenusedforacademicpurposesC、morewidelyusedthantheyarecommonlybelievedD、
最新回复
(
0
)