首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Suddenly, the economics of American suburban life are under assault as skyrocketing energy prices inflate the costs of reaching,
Suddenly, the economics of American suburban life are under assault as skyrocketing energy prices inflate the costs of reaching,
admin
2011-03-11
45
问题
Suddenly, the economics of American suburban life are under assault as skyrocketing energy prices inflate the costs of reaching, heating and cooling homes on the distant edges of metropolitan areas. Just off Singing Hills Road, in one of hundreds of two-story homes dotting a former cattle ranch beyond the southern fringes of Denver, Phil Boyle and his family openly wonder if they will have to move close to town to get some relief.
They still revel in the space and quiet that has drawn a steady exodus from American cities toward places like this for more than half a century. But life on the edges of suburbia is beginning to feel untenable. Mr. Boyle and his wife must drive nearly an hour to their jobs in the high-tech corridor of southern Denver. With gasoline at more than $ 4 a gallon, Mr. Boyle recently paid $121 to fill his pickup truck with diesel fuel. In March, the last time he filled his propane tank to heat his spacious house, he paid $ 566, more than twice the price of 5 years ago.
Though Mr. Boyle finds city life unappealing, it is now up for reconsideration. "Living closer in, in a smaller space, where you don’t have that commute," he said, "It’s definitely something we talk about. Before it was’we spend too much time driving.’ Now, it’s ’we spend too much time and money driving.’ "
Across the nation, the realization is taking hold that rising energy prices are less a momentary blip than a change with lasting consequences. The shift to costlier fuel is threatening to slow the decades-old migration away from cities, while exacerbating the ’housing downturn by diminishing the appeal of larger homes set far from urban jobs. In Atlanta, Philadelphia, San Francisco and Minneapolis, homes beyond the urban core have been falling in value faster than those within, according to an analysis by Moody’s Economy. com. In Denver, housing prices in the urban core rose steadily from 2003 until late last year compared with previous years, before dipping nearly 5 percent in the last three months of last year, according to Economy. com. But house prices in the suburbs began falling earlier, in the middle of 2006, and then accelerated, dropping by 7 percent during the last three months of the year from a year earlier.
Many factors have propelled the unraveling of American real estate, from the mortgage crisis to a staggering excess of home construction. But economists and real estate agents are growing convinced that the rising cost of energy is now a primary factor pushing home prices down in the suburbs. More than three-fourths of prospective home buyers are now more inclined to live in an urban area because of fuel prices, according to a recent survey of 903 real estate agents with Coldwell Banker, the national brokerage firm.
By saying "Now, it’s’ we spend too much time and money driving.’" (Line 3, Paragraph 3), Phil implies______.
选项
A、driving is not only time-costing but luxurious
B、it could be time-saving to live in smaller places
C、costlier fuel leads to more expensive commutation
D、driving to a remote city is costly and unappealing
答案
C
解析
此题考查考生根据上下文理解句子的能力。解答此类问题不可只看字面含义,需要结合句子所在段落的语境和主旨来查看各个选项。本段主旨是“菲尔一家对城市生活并不感兴趣,但迫于能源涨价,也得重新考虑城市生活”。本段通过菲尔夫妇开车上班的例子来证明燃油涨价给他们带来的苦恼。从微观角度来看:Before it was“we spend too much time driving.”Now,it’s“we spend too much time and money driving.”句中第一个it指的是“能源涨价”,而文中的driving指的是上一段所述的开车上班,也就是本段的“通勤”(commute)。该句子前后两部分进行对比:“燃料涨价前后花的时间不变,但涨价后花钱多了”,突现燃料涨价带来的新效应是 花费增加。而选项C中costlier fuel对应着燃料涨价,more expensive commutation对应着通勤费用增加,与原文吻合,因此C选项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/enp4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
InwhichareadothefindingsoftheresearchershaveconflictionwiththoseBritain’sHealthandSafetyExecutive(HSE),thegov
Thefollowingparagraphsaregiveninawrongorder.ForQuestions41-45,youarerequiredtoreorganizetheseparagraphsintoa
Thefollowingparagraphsaregiveninawrongorder.ForQuestions41-45,youarerequiredtoreorganizetheseparagraphsintoa
Thefollowingparagraphsaregiveninawrongorder.ForQuestions41-45,youarerequiredtoreorganizetheseparagraphsintoa
Theageatwhichyoungchildrenbegintomakemoraldiscriminationsaboutharmfulactionscommittedagainstthemselvesorothers
AccordingtothosewhosupporttheliberalizationofEurope’senergymarkets,energysupplymonopolyisunlikelyonthegrounds
The1990shavebeendesignatedtheDecadeAgainstDrugAbusebytheUnitedNations.But,(1)_____lessthanthreeyearstogobe
SupposeyouareLiMing.Duringtheweeklongholiday,youjoinedapackagetourorganizedbyatravelagencytothecityofBei
Theauthorseemstobelievethat______.SenatorD.P.Moynihanwouldprobablyagreethat______.
随机试题
学习中预习的作用表现在()
口腔鳞癌最少发生转移的是
《计量法实施细则》规定的产品质量检验机构计量认证的内容有()。
设备工程投资管理的主体是()。
股份有限公司修改公司章程,必须经出席()的股东所持表决权的()以上通过。
下列各项中,既是具体税务行政行为又是依申请的税务行政行为的是( )。
劳务派遣单位的出现是()的必然结果。(2008年5月二级真题)
某县教育局对84所中小学、幼儿园进行了夜查,发现了用电、消防、食品等方面的安全隐患以及其他问题,为此提出了4条整改意见。为了让各单位知晓有关情况,按时整改,需要发文告知,这份文件应选择的文种是()。
若利用选择查询计算每个职工的工龄,并对结果进行取整操作,标题行显示为工龄,则字段行的设计正确的语句是()。
有个年轻人,想发财想到几乎发疯的地步。每次听到哪里有能够发财的方法,他便不辞辛苦地去寻找。有一天,他听说附近深山中有一位白发老人,若有缘与他见面,就一定会有求必应。于是,那位年轻人便连夜收拾行李,赶上山去。他在那儿苦等了5天,终于见到
最新回复
(
0
)