首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
The vast majority of people believe children today go on fewer school expeditions and trips than when they were at school—with t
The vast majority of people believe children today go on fewer school expeditions and trips than when they were at school—with t
admin
2021-03-20
65
问题
The vast majority of people believe children today go on fewer school expeditions and trips than when they were at school—with the cost highlighted as the main reason for the decline.
The survey was commissioned by Bohunt Education Trust (BET) and was conducted by polling company Censuswide. It found that only 10% of people believe that children today have more outdoor education opportunities than they had in their school years, with nearly three-quarters of people (71%) blaming cost as the biggest factor stopping children experiencing outdoor education.
Some 72 % of those surveyed called for a greater focus on outdoor education in both primary and secondary schools—more than three-quarters of people (78%) said outdoor education was important for children’s self-development, and more than two-thirds (68%) said it improved academic achievement.
This agrees with a study by the Education Endowment Foundation (EEF) last month, which said that: " Overall, studies of adventure learning interventions consistently show positive benefits on academic learning. On average, pupils who participate in adventure learning interventions make approximately four additional months’ progress over the course of a year. There is also evidence of an impact on non-cognitive outcomes such as self-confidence. The evidence suggests that the impact is greater for more vulnerable and older learners (teenagers), longer courses (more than a week) , and those in a ’ wilderness ’setting, though other types of intervention still show some positive impacts. "
BET, one of the country’s top-performing academy trusts, is a leading proponent of outdoor education. It champions an extensive outdoor education and outdoor learning programme for all its students, nurturing talents and providing opportunities both inside and outside the classroom. BET sees outdoor education as crucial to building well-rounded individuals, for resilience (适应力) , character and teamwork, as well as beneficial for academic attainment.
BET is a course provider for Mountain Training UK and students across their seven schools have in recent years gone on expeditions to Mongolia, Kazakhstan, Greenland and the Himalayas, with ones planned next year to Norway, Azerbaijan, the Himalayas and Sri Lanka. At Bohunt School in Wokingham, climbing is incorporated into the curriculum.
Crucially, BET also ensures that outdoor education is available for all its students, regardless of background. Better-off students are expected to fundraise, with the expeditions programme scheduled three years in advance, allowing families to plan. All students receiving the Pupil Premium are provided with grants, so that every student who wants to go on a trip can do so.
What percentage of people surveyed emphasized outdoor education in children ’s self-development?
选项
A、68%.
B、71%.
C、72%.
D、78%.
答案
D
解析
事实细节题。由第三段可知,超过四分之三(78%)的人认为户外教育对孩子的自我发展很重要。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/etrx777K
本试题收录于:
英语阅读(一)题库文史类分类
0
英语阅读(一)
文史类
相关试题推荐
(pain)Itisrather______totravelinsummerbytrainforitisverycrowdedandwithoutair-conditioning.
(minor)InAmericaeachhouseofCongresshastwopartycommittees,onesetupbythemajoritypartyandtheotherbytheparty.
Americanworkerscontinuetodemandshorterandshorterworkinghourseachweek.Thepossibilityofafour-dayworkingweekisn
Somepeoplebelievethatinternationalsportcreatesgoodwillbetweennationsandthat,ifcountriesplaygamestogether,theyw
Americansocietyismuchmoreinformalthanthatofmanyothercountriesand,insomeways,ischaracterizedbylesssocialdistin
(appetite)IfIwerewritingabookonthehabitsofhedgehogs,IshouldnotcommitmyselfuntilIhadseenoneenjoyingthis___
DoyoudreamofopeningabookstoreamidstthehillsofScotland?Ifyoudo,youprobablydismissthefantasyasadaydream—but
WhenmydaughterJanewasinfirstgrade,herteacherpressuredmetoputheronstimulants(兴奋剂).SheexplainedthatJanedaydr
Failureisprobablythemostfatiguingexperienceapersoneverhas.Thereisnothingmoreexhaustingthannotsucceeding—being
Whatisthecomparisonbetweenthepastserviceandthepresentserviceoftheelectriccompany?
随机试题
决定学校工作质量和效益的首项因素是()
多发性硬化病人常用的治疗药物有
协调组织内部人际关系应坚持以下原则()。
沥青混合料用粗集料可以采用级配碎石或级配卵石。()
行政管理活动的出发点和归宿是()。
什么是意义?意义是如何产生的?
设数列{xn}与{yn}满足=0,则下列判断正确的是()
以下叙述正确的是()。
AReportonNewFactoryLocationThecommitteeinitially(最初)consideredthreepossiblelocationsfortheproposednewfacto
A、BycheckB、Incash.C、Bycreditcard.D、Bymail.A题目问支付情况。对话最后女士提到了付款方式,女士问:“我们用支票付款可以吗?”男士回答“没问题”。所以正确答案为A项。
最新回复
(
0
)