首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Their scores were least affected by music with speech. B、It was the poorest when there was background speech. C、Their scores w
A、Their scores were least affected by music with speech. B、It was the poorest when there was background speech. C、Their scores w
admin
2022-10-29
30
问题
Smartphones distract attention and reduce learning because of their potential to offer activities more inviting than studying. But what about background sound alone? A group of American researchers compared students’ comprehension of verbal material, when reading in the presence of background speech, instrumental music or general noise. General noise is neutral, such as that from the sound of an air conditioner or fan.
Students’ scores were most depressed in the presence of background speech. Comprehension was slightly better with the presence of music than with speech. However, when they were asked to identify melodies rather than understand text, background music interfered more. When the background speech was in a language unfamiliar to participants, there was little if any hindrance of reading comprehension.
British researchers compared the effects of background speech, vocal music, instrumental music, general background noise, and silence on short-term memory. Background speech had the biggest negative effect. Vocal music was slightly more disruptive than instrumental. In general, background noise and silence were least disruptive. It seems the degree of interference from background noise depends on the overlap between the processing required on the task and the processing required to screen out the background noise. The study suggests that when people read and when they try to remember any verbal material, background speech will inhibit their ability. Instrumental music will have, at worst, a slight effect. When students write essays, however, other research has found it is best to reduce all background noise as much as possible.
Not everyone reacts in the same way to distractions. Other studies suggest some aspects of personality may make a difference. The researchers subjected shy, quiet people and confident, outgoing ones to high-arousal or low-arousal background music, general noise or silence while asking them to remember words. Everyone performed best in the silent condition, but less sociable people were more negatively affected by each of the distractions. So when children are reading and trying to incorporate new material, parents could consider allowing some background music, particularly if it is instrumental and their child is the outgoing type.
22. What did some American researchers find about students’ reading comprehension in the presence of background noise?
23. What do we learn from the British researchers about the degree of interference from background noise?
24. What is best for students to do when writing essays according to some research?
25. How do people of different personalities react to distractions according to other studies?
选项
A、Their scores were least affected by music with speech.
B、It was the poorest when there was background speech.
C、Their scores were most depressed with instrumental music..
D、It was disrupted by the sound of an air conditioner or fan.
答案
B
解析
讲话中提到一组美国研究人员比较了学生在有背景讲话、器乐或一般噪音的情况下阅读时对语言材料的理解能力,并得出结论:在有背景讲话的情况下,学生的得分最低。也就是说,有背景讲话时,学生的阅读理解力是最差的,故选项B为正确答案。关于学生得分受什么影响最小的问题,讲话中介绍美国研究人员的研究结论时并未提及,故排除选项A。讲话中美国研究人员还得出结论:在有音乐的情况下,学生的理解力比在有背景讲话的环境下稍好,故可排除选项C。讲话中提到空调或风扇的声音属于一般噪音,但一般噪音是否干扰了学生的阅读理解力,在美国研究人员的结论中也未提及,故排除选项D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/gFR7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Helosteverythingincludinghiscomputer.B、Hesufferedfromaseriouscaraccident.C、Hewentabroadtojoinhisfamily.D、H
A、134.B、148.C、158.D、185.C四个选项都是数字,留意数字出现时的话语。根据对话,希腊国歌有158节,故答案是C。
A、Onehour.B、Twohours.C、Threehours.D、Fourhours.B男士说观鲸之旅1点出发,3点回来,一共2个小时;而且女士两次提到twohours,故选B。
A、About10millionpeopledieofsmokingeveryyear.B、Mostdeathsfromsmokingoccurinhigh-incomecountries.C、Smokingcanbr
A、Theyalwaysspendimpulsively.B、Theyhavetopayhighcreditcardinterest.C、Theylackrightlifeguidance.D、Theytendtoc
A、Helpothersfornothinginreturn.B、Savemoneytohelpothers.C、Trytomakemoremoney.D、Gethelpfromtherichones.A
A、Theydonotmakeanychangesaboutthetradingskills.B、Theyrealizethefactorsofasuccessfultradetoolate.C、Theycare
A、Explainallthejargonterms.B、Doawaywithjargonterms.C、Findappropriatetopics.D、Stimulatetheirinterest.B细节理解题。短文中提到
France’sbelovedcathedralonlyminutesawayfromcompletedestructionA)NotreDameCathedralintheheartofPariswaswit
A、Healthconditionsimprovewithtimespentwatchinghealthyprograms.B、Comedyvideoscancuremostpeopleofchronicheartatt
随机试题
________土壤易出现漏肥。
金融期货交易目的是()窗体顶端。
发行人委托承销商代理发行股票的方式为()
胆绞痛患者禁用
患儿,女,3岁。囟门未闭,身材矮小,骨骼萎软,行走无力。主要与哪种气的功能减弱有关
下列哪些属于中药制剂中可被微生物污染的途径()。
货币政策是指中央银行为调控中介指标进而实现货币政策目标所采用的()。
甲公司持有非上市公司的乙公司5%股权。以前年度,甲公司采用上市公司比较法、以市盈率为市场乘数估计所持乙公司股权投资的公允价值。由于客观情况发生变化,为使计量结果更能代表公允价值,甲公司从20×9年1月1日起变更估值方法,采用以市净率为市场乘数估计所持乙公司
NowitseemsAmerica’sloveaffairwithBarbiemaybecomingtoanend-USsalesofBarbiefell15%inthefirstquarterthisye
In1915EinsteinmadeatriptoGottingentogivesomelecturesattheinvitationofthemathematicalphysicistDavidHilbert.H
最新回复
(
0
)