Three people were walking along a street, first was a big man then a woman, and then an old man. The first two passed. The old m

admin2012-01-14  29

问题     Three people were walking along a street, first was a big man then a woman, and then an old man. The first two passed. The old man suddenly saw a piece of paper on the street. He picked it up. It was a five-dollar note (纸币). A few seconds later, the woman came back, and she was crying. "I can’t find my five dollars," she said. "Don’t cry," said the old man, "Here it is." The woman thanked him and went away. After a few seconds, the big man came back. He was looking for something. At this time, a window of a house opened and a small man cried out (喊道), "I saw five dollars get out from your pocket, but that man gave it to a young woman." The big man was very angry. The old man had to give him another five dollars because he was afraid of the big man. When the old man left, the young woman returned (回来) to get her reward (报酬) and the small man came out of the house to get his.  
The old man had to give the big man five dollars with his own money.

选项 A、真
B、False

答案A

解析 老人不得不用自己的钱补给大个男人。符合文章内容。所以答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/hOgd777K
0

最新回复(0)