首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Punish the child. B、Take the child to school. C、Make out the reason. D、Impose fine on the parents. C短文中提到,在英国,法律规定5至15岁的孩子必须接受
A、Punish the child. B、Take the child to school. C、Make out the reason. D、Impose fine on the parents. C短文中提到,在英国,法律规定5至15岁的孩子必须接受
admin
2013-10-17
96
问题
Every child in Britain must by law receive full-time education from the age of 5 to 15.(30)If a child fails to attend school, a School Attendance Office will come to his house to find out why, and if there is no good reason, the parents may be charged. But the parents themselves have a certain amount of choices as to what school the child goes to—in fact(31)they can educate the child themselves if they wished, provided their timetable, methods and equipment were approved by an inspector.
The great majority of parents, however, send their children to state schools, where education and equipment, including textbooks and so on, are entirely free. Some children go before the age of 5 to kindergartens. Most start at 5 in an infants’ school. These schools are co-educated for boys and girls together, though the teachers are normally women. Hours of attendance vary: they are commonly from 9: 00 till 12: 00 noon and 2: 00 till 4: 00 p. m. Saturdays and Sundays are free.(32)The school year begins in September, and is divided into three terms, with holidays at Christmas, Easter and in the summer. The summer holidays are the longest, lasting throughout August and part of September.
After 2 years in the infants’ school, the child enters a junior school. Boys usually find themselves in a school for boys only, and they see masters for the first time instead of mistresses. There is less free activity in the classroom, less art and handicrafts; they begin to have more courses to prepare them for secondary schools.
30. What will a School Attendance Office do if a child doesn’t attend school?
31. How can parents educate their children at home in Britain?
32. How does the school year run in Britain?
选项
A、Punish the child.
B、Take the child to school.
C、Make out the reason.
D、Impose fine on the parents.
答案
C
解析
短文中提到,在英国,法律规定5至15岁的孩子必须接受全日制教育,如果没有接受教育,入学管理办公室会查明原因,如果没有合理的理由,父母将会受到指控,故答案为C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/kAc7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theywantgetmoneyfromtheirparents.B、Theywanttogoouttraveling.C、Theywantmorelove.D、Theyarehungry.C
A、Todoublelastyear’sfood-aid.B、Toraise$122millionforIraqipeople.C、ToprovideeachIraqifamilywith$26amonth.D、T
A、InJanuary.B、InApril.C、InOctober.D、InDecember.B信息明示题。短文中提到,四、五月份是沿海岸看海龟的最佳时期。
A、Tourism.B、Farming.C、Fishery.D、Animaltrade.A信息明示题。短文中明确提到.旅游业是哥斯达黎加的支柱产业。
A、1.7billion.B、1.7million.C、30billion.D、30million.D文中明确指出“itisdirectlyassociatedwithmorethan30milliondeathseac
Astudyofarthistorymightbeagoodwaytolearnmoreaboutaculturethanispossibletolearningeneralhistoryclasses.
Astudyofarthistorymightbeagoodwaytolearnmoreaboutaculturethanispossibletolearningeneralhistoryclasses.
Astudyofarthistorymightbeagoodwaytolearnmoreaboutaculturethanispossibletolearningeneralhistoryclasses.
A、Hewasannoyed.B、Hewaspleased.C、Hefeltitcouldbereplaced.D、Hedidnotcare.A本题答案已经在对话中了。原文中男士说“Themanwhosecarwas
随机试题
成人识字率是指
患者,女,28岁,妊娠2月余,近日觉下腹隐痛,阴道"见红",伴口苦、口干,舌红苔黄,脉滑数。用药宜首选
甲公司依据生效判决书向人民法院申请执行乙公司应支付的货款100万元。在执行程序中,甲公司发现乙公司虽然无财产可供执行,但是对丙公司享有90万元的到期债权。下列哪些做法是正确的?()
在基金募集所需的资料中,基金管理人用来说明自身优势和投资计划的文件是()。
一国货币升值对其进出口收支产生何种影响( )。
下列各项中,属于《中华人民共和国人民警察法》所规定的公安机关职责的是()。
A.toobtainB.madeofC.isworthA.itischeaper【T1】______silverB.thecoinswereactually【T2】______silverC.thes
Atschoolwewentoveroursocialnetworkingguidelines.【C1】______theobvious—don’tbeinappropriatewithstudentsthroughtexti
Achild’s______oftenchangesinthepresenceofstrangers.
Wheninterviewed,__________________________(这位著名的科学家将自己的成功归因于勤奋的工作).
最新回复
(
0
)