首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Chances are that, were you to be asked to imagine a victim of fraud, you’d think of a little old lady being cheated out of thous
Chances are that, were you to be asked to imagine a victim of fraud, you’d think of a little old lady being cheated out of thous
admin
2020-08-26
38
问题
Chances are that, were you to be asked to imagine a victim of fraud, you’d think of a little old lady being cheated out of thousands of pounds — in person, on the phone or, increasingly, online. In fact, according to a recent report by the Better Business Bureau in the United States, this is far from the case.
"We’ve bought into stereotypes about scam victims — they are usually seen as vulnerable and elderly, or gullible and poorly educated," says the paper’s co-author, Emma Fletcher, product manager at the BBB Institute. "These stereotypes are strongly held — and they are wrong. We are all at risk, but younger and more educated individuals are actually the most likely to be scammed."
Similarly, a 2016 report by Norton, the antivirus company, found that 44 per cent of millennials had been the victim of an online crime in the past year, compared with just 16 per cent of baby boomers. Research by Barclays this year backs this up. The Barclays Digital Safety Index highlights that almost two thirds of 18-24 year-olds had fallen prey to hackers or viruses. Yet when asked about actions taken to prevent future attacks, millennials were less likely than their older counterparts to take positive actions, such as installing an anti-virus software following a computer breach.
Why is this? After all, millennials are meant to have data running through their veins. There are several reasons. One is what is known as optimism bias — the idea that other people might be more vulnerable than you and that you know better. Younger people are usually more knowledgeable about IT than those in the older generations. But, perversely, this makes them less likely to heed advice about staying safe, whereas, perhaps surprisingly, older people are more inclined to listen.
But this is not the only reason. Younger people spend far more time online. They shop more there (meaning their card details are entered more often and stored in numerous databases) and they share much more personal information online. According to Ofcom’s 2016 Media Use and Attitudes report, more than 90 per cent of those aged 16-34 have social-media accounts. For those aged between 55 and 64, this figure drops to 51 per cent. For those 65 and over, it’s 30 per cent.
Interestingly though, according to the Office of National Statistics, older people are more likely to be victims of repeat fraud. This may be because they tend to be more trusting. Research at the University of California suggests that this isn’t just because they grew up in more innocent times. Rather, age-related changes in the brain mean that as people get older, they tend to trust more and question less.
In Paragraph 5, the decrease of the number of old people’s social-media accounts explains why the elderly_________.
选项
A、are more likely to suffer from repeat fraud online
B、experience more online scams than young people
C、leave less personal information online than the young
D、spend far less time shopping online than the young
答案
C
解析
本题是细节题,要求考生对第五段中老年人的社交媒体账号数据进行推断,即老年人的社交媒体账号比年轻人要少得多,说明暴露的个人信息也要少得多。关键点:...they share much more personal information online...。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/lPTO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Theevolutionofsexratioshasproduced,inmostplantsandanimalswithseparatesexes,approximatelyequalnumbersofmalesa
Inarecentsurvey,GarberandHoltzconcludedthattheaveragehalf-hourchildren’stelevisionshowcontains47violentacts.W
Nowthe______portcitynearthemouthofthemightyYangtzeRiverishopingtoleaveitsrecordofturmoilbehindandrenewits
Don’tcallhimjustacollegeprofessor.Internetentrepreneur,TVpersonality,advisortopresidents,andfriendtotherichan
Cananimalshaveasenseofhumor?SallyBlanchard,publisherofanewslettercalledthePetBirdReport,thinksapetparrotma
Thedevelopmentofwritingwasoneofthegreathumaninventions.Itisdifficult【C1】______manypeopletoimaginelanguagewitho
Theyarenolongeronspeakingtermsbecauseshe______hisconfidence.(2011年南京大学考博试题)
JohnSmithisa______;hehelpstowritenewspapers.
Iwasunawareofthecriticalpointsinvolved,somychoicewasquite______.
随机试题
Canyouimaginehowyouwouldfeelifyoufelldangerouslyillandcouldnotreachorcalladoctor?Millionsofpeople【C1】__
下列方书不是出自宋代的是
胎头径线中哪条为小斜径
"水之上源"指的是"相傅之官"指的是
小肠上皮细胞吸收葡萄糖是离子梯度驱动的主动运输,驱动这种运输方式的离子梯度主要是Na+,所以可以说间接驱动这种转运的蛋白质是()。
拟建场地地基液化等级为中等时,下列哪种措施尚不满足《建筑抗震设计规范》(GB50011—2010)的规定?()
“没有民主就没有社会主义,就没有社会主义现代化”。这个论断指出了()。
能否守住道德底线是____________人之为人的基本标准,而现实生活中的一些微小细节往往也体现人的水准,检验人的____________,甚至拷问人的____________。填入画横线部分最恰当的一项是:
设3阶实对称矩阵A的特征值为λ1=一1,λ2=λ3一1,对应于λ2的特征向量为ξ1=(0,1,1)T,求矩阵A。
Between1883and1837,thepublishersofa"pennypress"provedthatalow-pricedpaper,editedtointerestordinarypeople,cou
最新回复
(
0
)