首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many people view retirement as a time to stop working. But new research shows that people who take on full-or part-time jobs aft
Many people view retirement as a time to stop working. But new research shows that people who take on full-or part-time jobs aft
admin
2011-01-01
42
问题
Many people view retirement as a time to stop working. But new research shows that people who take on full-or part-time jobs after retirement have better health.
The finding is based on data collected from 12,189 men and women over a 6-year period. The participants, who were from ages 51 to 61 at the start of the study, answered questions about their employment history, experiences after retirement and their physical and mental health. Researchers from the University of Maryland found that men and women who kept working after retirement had fewer major diseases or disabilities than those who quit work, according to the study. Retirees benefited whether the work was a full-or-part-time job, self-employment or temporary.
While working after retirement is good for you, the data also suggest that retirees shouldn’t take on just any job. Among those who kept working, the retirees who found work related to their previous careers had the best mental health. The study authors speculated (猜测) that working outside a person’s main area of expertness might lead to more stress.
Other studies have also supported the idea that working after retirement is good for you. A long-term study of 1,000 men and women born in 1920 suggested that working after retirement was associated with living longer. The participants joined the study at age 70 and were tracked for 14 years by researchers from the Hadassah Hospital Mount Scopus in Jerusalem.
After controlling for individuals’ health at the beginning of the study, the researchers found that whether a person was still alive after 12 years was strongly associated with whether they had been actively working or were fully retired. Among the 1,000 people studied, those who continued to work at age 70 and beyond were 2.5 times as likely to be alive at age 82 as those who had retired and were not working at" the beginning of the study.
Another study showed that losing a job at an older age can be destructive to health. Yale researchers followed 4,220 workers, ages 51 to 61, for 6 years. During the study period, 457 workers lost their jobs. Being laid off close to retirement increased the risk for stroke by three times, according to the study published in the American Journal of Industrial Medicine.
What is the main finding of Yale’s research?
选项
A、It is easier to lose jobs before retirement.
B、People who are laid off are 3 times as likely to get stroke as those who are retired.
C、If a person loses his job at an older age, it will do great harm to him.
D、457 workers, aged from 51 to 61, have increased the risk for stroke by three times.
答案
C
解析
根据题干关键词Yale’s research定位到原文最后一段:study showed that losing a job at an older age can be destructive to health. 可知年老时失业能摧毁人的健康,C)项符合原文。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qAy7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Becauseitisnotthesamewiththeothers.B、Becauseitisdifficulttopickupthefoods.C、Becauseitisregardedasakind
A、Noreasoncanexplainwhysomepeopleareleft-handed.B、Differenceingenderandnationalityistheconcernedfactor.C、Thec
Inhisyouth,KnuteAxelbrodwantedtolearnmanylanguages,toknoweverythingabouthumanhistory,to【C1】______wisebyreadin
Lookingforanewweightlossplan?Trylivingontopofamountain.Mountainaircontainslessoxygenthanairatloweraltitud
Thetrafficpolicetoldthesurroundingpeoplethatthetruckdriver____________(对这起严重的交通事故负责任).
A、Apairofpants.B、Asweater.C、Ashirt.D、Somescarves.B细节辨认题。女士一开始就说了自己已经定下来送毛衣,后面所提到的衣物都是曾经的选择。故选项B正确。
Moviemakersfearedforawhilethattheymightbeputoutofbusinessbytelevision.Recently,【C1】______,moreandmorepeople
Childrenmodelthemselveslargelyontheirparents.Theydosomainlythroughidentification.Childrenidentify【C1】______aparen
Inrecentyears,moreandmoreforeignersareinvolvedintheteachingprogramsoftheUnitedStates.Boththeadvantagesandth
A、Whentherearemorethantwelvepeople.B、Whentherearefivepeople.C、Whentherearefifteenpeople.D、Whentherearemoret
随机试题
A——airtrafficcontrolsystemJ——safetyprecautionmeasureB——armedpoliceK
提高物质的爆炸极限,对安全生产()。
心动周期中,心室血液充盈主要是由于
背景某新建机场飞行区指标为4F,A施工单位承担跑道施工项目。该机场基层设计为水泥稳定碎石结构层,规范要求基层施工必须采用摊铺机作业,并尽可能消除纵向施工缝。为此,A施工单位拟租赁一台最大摊铺幅宽10m的摊铺机完成基层项目,该机摊铺作业与返回下幅作业起点的
可燃粉尘爆炸的条件是()。
华诚公司系增值税一般纳税人,适用的增值税税率为17%。2010年8月份发生的部分经济业务如下:(1)“发料凭证汇总表”显示,当月生产车间共领用A材料198000元(其中,用于甲产品生产120000元,用于乙产品生产78000元),车间管理部门领用A
在非货币性资产交换的核算中可以采用的计量基础有()。
Giventhechoice,youngerprofessionalsaremostinterestedinworkingattechcompanieslikeAppleandgovernmentagencieslike
Whatdoesthewomandisagreewiththemanabout?
A、ItisorganizedbyScotland’sgovernment.B、Itstrengthensfriendshipsamongnations..C、Itmaybethegreatestculturalfesti
最新回复
(
0
)