首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Last December Uruguay became the first country to legalise cannabis fully. Soon afterwards, Vice.com, an American website, becam
Last December Uruguay became the first country to legalise cannabis fully. Soon afterwards, Vice.com, an American website, becam
admin
2021-02-21
57
问题
Last December Uruguay became the first country to legalise cannabis fully. Soon afterwards, Vice.com, an American website, became the first news organisation to send a journalist to smoke weed with Jose Mujica, Uruguay’s president. It is this sort of bold, playful reportage that has caught the attention of millions of young media consumers—and, more recently, investors.
Vice offers a populist mix of news and entertainment to readers via websites and mobile apps. It is valued more highly than many of its peers because it has a wider range of businesses: besides a news website and a magazine, it has an advertising agency and a deal to make television shows for HBO.
There are plenty of opportunities to claim young audiences who are not tied to any particular news brand and may not have touched a print newspaper for years, says Chris Altchek, who helped found Mic, a news site, in 2011. Mic now says it has around 19m unique visitors a month, and in April it secured $10m in financing. Until recently venture capitalists had little interest in the news business, but earlier this year, Marc Andreessen, a senior member of Silicon Valley, predicted a "golden age" for journalism. Last month, his firm, Andreessen Horowitz, put $50m into BuzzFeed, another popular news site. Investors hope to strike it rich by identifying the "heir apparent" to today’s large media corporations, says James McQuivey of Forrester, a research firm.
Since digital firms have none of the printing and transport costs of paper publications, "news is starting to look a lot like software," says Jessica Lessin, who recently launched The Information, a digital newspaper about technology. "The marginal cost of distribution is zero." That lets digital firms spend more of their revenue on hiring writers. Earlier this year, Jim Bankoff, the boss of Vox Media, hired Ezra Klein, a star blogger from the Washington Post, to launch Vox.com, a news site. Some outfits, including Vox and BuzzFeed, have patented technology that gives them an edge. As a result, Ken Lerer, a founder of the online Huffington Post and now an investor in digital news firms, says he values them somewhere between a traditional media company and a technology firm.
Investors see potential for digital news firms to go global. BuzzFeed still produces a lot of superficial content, but it is hiring foreign correspondents to provide more serious coverage. The Huffington Post, a pioneer of digital news, is seeking readers in places like France and Brazil. Few newspapers have established a truly global business, says Ken Doctor, a media analyst, but a handful of digital news firms could pull it off, and reap the rewards.
However, those rewards may be worse than venture capitalists are accustomed to earning on tech firms. With so many competitors, digital news outfits will find it hard to charge much for advertising, and their readers are highly unwilling to pay for subscriptions.
[A] suggests that young people could be a potential market for digital news firms.
[B] plans to publish his comments about digital firms on The Information.
[C] foresees that news industry will step into a stage of prosperity.
[D] believes that few digital news firms can manage to operate global business.
[E] holds that many newspapers have failed to build a truly international business.
[F] thinks that a digital news company shares some common features with a technology firm.
[G] indicates that digital firms don’t need to bear marginal cost for distribution.
Marc Andreessen
选项
答案
C
解析
Marc Andreessen出现在文中第三段。该段第三句提到,Marc Andreessen预言了新闻业的“黄金时代”。C项为该句原文的同义转述,其中foresees和news industry分别对应文中的predicted和journalism,而a stage of prosperity是对原文“golden age”的同义替换,故本题选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qQY4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Theword"this"(Paragraph1)probablyrefersto______.Thepotentialforhazardousweedsdevelopingfromgeneticallymodified
ThewriterwarnsAmericansthat______.Thewritergivestheexampleofbreadtoshowthat______.
ThewriterwarnsAmericansthat______.Accordingtothepassage,ithaslongbeenbelievedthat______.
Accordingtothepassage,thefactthatyoungpeopleseemtobelosinginterestinscience______.Thesecondparagraphismain
IthasbeenawretchedfewweeksforAmerica’scelebritybosses.AIG’sMauriceGreenberghasbeendramaticallyoustedfromthef
Asia’srealboat-rockerisagrowingChina,notJapan,aseniorAmericaneconomistobserved.Thereissomuchnoisesurround
MillionsofAmericansandforeignersseeG.I.Joeasamindlesswartoy,thesymbolofAmericanmilitaryadventurism,butthat’
MillionsofAmericansandforeignersseeG.I.Joeasamindlesswartoy,thesymbolofAmericanmilitaryadventurism,butthat’
Theroleofgovernmentsinenvironmentalmanagementisdifficultbutinescapable.Sometimes,thestatetriestomanagetheresou
ReadthefollowingtextandanswerthequestionsbychoosingthemostsuitablesubheadingfromthelistA-Gforeachnumberedpa
随机试题
YM公司是一家奶粉生产企业,为了保证合格的原料供应,其在全国兴建了数个大型奶牛养殖场,YM公司所采取的物力资源战略是()
患儿,男,5岁。因发热在当地卫生室静滴青霉素(皮试阴性)。用药后5分钟患儿哭闹,家长给予糖果含服,患儿哭闹停止,继而出现呼吸困难,口唇青紫,即停止输液,肌注地塞米松5毫克,仍不见好转。查体:体温38.5℃,心率131次/分,呼吸21次/分,血压测不到,神志
某商品流通企业经销的某种商品,原来由甲、乙、丙、丁四家供应商提供。为了寻找更好的供应商,该企业拟对原有的供应商进行进一步的选择和评审,评价的指标有到货商品质量、成本、准时交货率、订单变化接受率、反应表现、合作态度、售后服务等。根据上述资料,回答下列问题。
如果美国失业率高企不下,消费开支将会再度下滑,最终_________经济复苏。填入横线部分最恰当的一项是()。
简述真理和谬误的关系。
WWW服务器与客户机之间采用______协议进行网页的发送和接收。
一般来说,信息系统开发方法和策略相似于()。
THEDEVELOPMENTOFCONTRACTING-OUT1Youmaynotbefamiliarwiththeterm"contracting-out",itinvolvescallingin______
Publicimagereferstohowacompanyisviewedbyitscustomers,suppliers,andstockholders,bythefinancialcommunity,bythe
InNovember1965,NewYorkwasblackedoutbyanelectricityfailure.The【B1】______promisedthatitwouldnothappenagain.Pes
最新回复
(
0
)