首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Pessimistic. B、Optimistic. C、Conservative. D、Radied. B观点态度题。本题问的是星巴克对待印度市场的态度如何。短文中提到,星巴克公司已经与印度塔塔咖啡公司达成协议,计划进军印度市场。由此可知,星巴克比较
A、Pessimistic. B、Optimistic. C、Conservative. D、Radied. B观点态度题。本题问的是星巴克对待印度市场的态度如何。短文中提到,星巴克公司已经与印度塔塔咖啡公司达成协议,计划进军印度市场。由此可知,星巴克比较
admin
2016-03-29
60
问题
Food prices are at their highest level since the United Nations Food and Agriculture Organization began keeping records in 1990.(23)The causes include bad weather and growing demand. Some experts also blame the use of food crops to make fuel. But higher food prices are not always the result of limited supplies. Coffee prices have jumped almost 50 percent in six months. Prices have reached a 13-year high. Yet growers expect their current crop to be almost ten percent bigger than the last one. JM Smucker is an American company known for its jellies and fruit spreads. But Smucker also owns Folgers, America’s top-selling packaged coffee. On Tuesday, Smucker said it would raise the prices of its coffee products by an average of ten percent. It said the increase is driven by the higher prices for coffee beans. Experts say coffee prices are rising mainly because people are willing to pay more. Coffee sellers like Mark Warmuth say tastes are changing and more people want a good cup of coffee. There’s no right or wrong answer with regard to "What’s a good cup of coffee?" A lot of it has to do with personal preference or taste.(24)Those bigger companies like Starbucks have spread the idea of coffee as an affordable luxury. The thinking goes that during hard times, people might not go on a trip but they might be willing to pay extra for good coffee. Greater demand for high-quality coffee has helped drive coffee prices higher. People in India drink lots of coffee.(25)Starbucks just announced plans to enter that market in a deal with India’s Tata Coffee Company.
23. Which reason is referred to for food price rising in this passage?
24. Which idea of coffee is promoted by some bigger companies like Starbucks?
25. What is Starbucks’ attitude to the Indian market?
选项
A、Pessimistic.
B、Optimistic.
C、Conservative.
D、Radied.
答案
B
解析
观点态度题。本题问的是星巴克对待印度市场的态度如何。短文中提到,星巴克公司已经与印度塔塔咖啡公司达成协议,计划进军印度市场。由此可知,星巴克比较看好印度市场。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/r2L7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Fifteenyears.B、Elevenyears.C、Fouryears.D、Eightyears.B细节题。根据短文中NowIliveinAustraliaandhaveworkedatthesameplac
A、Heisafamousmoviestar.B、Heisamovieproducer.C、AnIndiandirector.D、Aninvestmentadviser.D细节题。根据短文中的saysSandeepBh
A、Indoorsports.B、Culturalcomparison.C、Conversationskills.D、Japanesepsychology.B主旨概括题。该文章把西方人的对话方式和日本人的对话方式进行比较,所以本文主要是进行
Mytopicishandedness—whetherindifferentsportsitisbettertobeleftorright-sidedorwhetheramorebalancedapproachis
ManybelievethatthestoryfirstbeganinAmericain1877,whentwofriendswerearguing【B1】______whetherahorseeverhadall
ManybelievethatthestoryfirstbeganinAmericain1877,whentwofriendswerearguing【B1】______whetherahorseeverhadall
A、Football.B、Drama.C、Postercompetition.D、Modelmaking.B细节题。由Eachdaykicksoffwithasportsmatch…followedbyanhourofdr
Inthepushtocuttheamountofcarbonwereleaseintotheatmosphere,solutionsusuallyfocusonhowtoreduceourpoweruseo
NBAcentreJasonCollinsrecentlyannouncedhewasgayinacoverstoryforSportsIllustrated.Inotherwords,he"cameoutof
随机试题
通常电压数值稳定不变的生物电是
与时俱进要求我们注意()
在下列建设项目筹资方式中,形成项目负债的有()。
税款征收的方式包括()。
某商场采用毛利率法对商品的发出和结存进行日常核算。2003年11月,甲类商品期初余额为30万元。该类商品本月购进90万元,本月销售收入为152万元,另外本月发生销售折让为2万元。上月该类商品按扣除销售折让后计算的毛利率为30%。假定不考虑相关税费,2003
人的身心发展的特殊性表现在()
农业总产值(或增加值)结构
teachers’competence
Accordingtothepassage,whatdoestheburningtorchsymbolize?
Internetdatashowsthatyoungeradultshavebecometheprimaryaudienceobsessed(着迷)withalteringtheirpersonalappearance.
最新回复
(
0
)