首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Watching traditional plays. B、Visiting the magnificent libraries. C、Boating on the river. D、Cycling in narrow streets. C细节题。短文
A、Watching traditional plays. B、Visiting the magnificent libraries. C、Boating on the river. D、Cycling in narrow streets. C细节题。短文
admin
2015-03-20
49
问题
Cambridge is about 90 kilometers northeast of London. It is one of the most beautiful places in Britain. Everything about the city of Cambridge reminds you of its famous university: students on bicycles, the atmosphere of learning, traditions and the magnificent buildings of the 30 colleges that are in the University of Cambridge. Most of the colleges stand on the bank of the River Cam, the gentle river that flows through the heart of the city.[19]Tourists and students like boating in a kind of flat-bottom boat to see the colleges or to relax. If the water traffic reminds the visitor of Venice,[20]the road traffic is more likely to recall Beijing or Amsterdam. The streets are full of bicycles, hundreds and hundreds of them. They provide a cheap form of transport for the students and a very convenient way of getting around Cambridge’s nearer streets.
19. What do tourists enjoy doing in Cambridge for relaxation?
20. Why did the road traffic in Cambridge remind one of Beijing?
21. What is the speaker’s impression of Cambridge?
选项
A、Watching traditional plays.
B、Visiting the magnificent libraries.
C、Boating on the river.
D、Cycling in narrow streets.
答案
C
解析
细节题。短文中明确提到,游人和学生喜欢划着平底的小船观光这些学校或放松(boating in a kind of flat-bottom boat to see the colleges or torelax),可见游人喜欢划船来放松,故答案C)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/r6l7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayentitledHarmofFakeCommodities.Youshouldwriteatleast120wor
A、Morethan14,000acres.B、Lessthan14,000acres.C、About14,000acres.D、Morethan1,400acres.A细节题。短文里提到自然保护协会已经保护了超过14,000
Doyoufindgettingupinthemorningsodifficultthatit’spainful?Thismightbecalledlaziness,butDr.Kleitmanhasanew
A、Buyanewspaper.B、Askfordirections.C、Standnearthestore.D、Helpothersmoreoften.B男士说:“但愿我能找到那个新的杂货店。它一定就在这附近。”女士回答道:“
A、Friendsshouldbewillingtosacrificeandneveraskforrewards.B、Thereshouldbenosecretsbetweenfriends.C、Friendsshou
A、Intheleft-luggageoffice.B、Atthehotelreception.C、Inahotelroom.D、Atanairport.C场景推断题。对话中男士说他们最好能在中午12点之前退房,现在只剩半小时
A、Playingbasketballwithhisfriends.B、WatchingbasketballgameonTV.C、Doingsomeweightliftingexercise.D、Havingdinnerwi
JaguarsDon’tLiveHereAnymoreA)Earlierthismonth,theUnitedStatesFishandWildlifeServiceannounceditwouldappoint"cr
A、ThevisualeffectoftheTVisnotsatisfying.B、TheTVisnotsuitableforher.C、ShecannotaffordtheTV.D、Somefunctions
A、Shethinksthemanisreallycareless.B、Shewillhaveavacationforthreeweeks.C、ShewillcarryhercatwithhertoHawaii
随机试题
初产妇,28岁。妊娠31周,定期产前检查及B超检查无异常,现发现先露部宽大不规则,浮,胎心136次/分,血压正常。根据以上结果,最恰当的处理是
骨架型缓释、控释制剂包括
()是指向委托人报告订立房地产交易合同的机会或提供订立房地产交易合同的媒介服务,并收取委托人佣金的行为。
某内装饰工程因遇暴雨损坏而返工,下列关于该损失赔偿的说法中,正确的是()。
同行拆借市场的特点有()。
艺术中的“模仿说”最先是由()提出的。
科技始终是与人们日常生活休戚相关的社会事业,公众既是科技福利的享受者,也是科技风险的承担者。科技传播任何时候都不能仅限于对科技知识和方法的普及,更应将目光转向科技的不确定性、风险以及科技与社会的关系。只有如此,才能真正实现公众的理解和参与,并在公众和专家之
在刚刚闭幕的高科技交易会上,无话费手机项目正式签约。这种新型的智能广告手机有望年内面世,“打手机不花钱”将不再是梦想。以下哪项断定,最不可能与上述无话费手机的功能和特点相符?
设随机变量X和Y同分布,概率密度为f(x)=,则a的值为().
A、TheUnitedStatesCopyrightOfficecreatedit.B、Itdoesnotprotectartists’techniquesandprocedures.C、Ithasnotbeencha
最新回复
(
0
)