首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Scientists formerly assumed that coral populations remained stable, dead polyps being replaced by now ones that build on the "sk
Scientists formerly assumed that coral populations remained stable, dead polyps being replaced by now ones that build on the "sk
admin
2017-05-11
47
问题
Scientists formerly assumed that coral populations remained stable, dead polyps being replaced by now ones that build on the "skeletons" left behind. Recent investigations, however, reveal more dynamic processes. Whole sections of a colony may die and not be replaced. This process, known as partial colony mortality, is evident in a series of photographs over time, but often impossible to detect in site because "skeletons" bared by the death of overlying tissue are readily overgrown by other organisms or abraded by grazers. Partial mortality can produce fission the process of a large colony splitting apart into two or more adjacent colonies that presumably have identical genetic makeup. Subsequent lateral growth may unite these colonies in a process called fusion. As a consequence of these three processes, estimates of coral ages based on size are Partial mortality and fission, which reduce colony size, occur more frequently than fusion, and thus estimates of coral age based on colony size are probably far too low.
Which of the following best describes the organization of the passage?
选项
A、An assumption is stated, processes that undermine that assumption are explained, and an inference is drawn from what has been explained.
B、A scientific problem is examined, reasons why the problem has remained unsolved.
C、Several processes are mentioned, different possible interpretations of those processes are presented and assessed, and a choice of the most satisfactory interpretation is made.
D、Several recently observed natural phenomena are described, their effects on various scientific theories are explained, and the possible consequences of these affects are presented.
答案
A
解析
文章结构题。文章开头先指出科学家以往对珊瑚礁的认识,接着指出最近的研究所揭示的以往想象的更复杂的过程,并由此得出结论称通过珊瑚礁的大小来判断它的年龄并非可靠的方法。由此可知A选项(先陈述假设,解释假设的不足,从已有假设中得出推论)最为符合文章结构。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/sCFO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Writeacompositionofatleast250wordsonthegiventopic"Myideaofthefutureworld’withthefollowingoutline.Presenty
Howmenfirstlearnttoinventwordsisunknown;inotherwords,theoriginoflanguageisamystery.Allwereallyknowisthatm
Birdwingshaveamuchmorecomplexjobtodothanthewingsofanairplane,forinadditiontosupportingthebirdtheymustac
Theuniversityhassoughtto_____aspecialfundforphysicallydisabledstudents.
Developingapeaceful,understanding,andsupportiverelationshipbetweenparentsandchildrenisnotaneasytask.Failurescana
TheheadoftheMuseumwas_____andletusactuallyexaminetheancientmanuscripts.
ToproducetheupheavalintheUnitedStatesthatchangedandmodernizedthedomainofhighereducationfromthemid-1860’stot
Alimitednumberofbooksonthissubjectareinthelibrary.
Toourgreatdelight,yesterdaywereceiveda(n)______donationfromabenefactor.
Grantwasoneofabodyofmenwhowereself-reliant______,whocaredhardlyanythingforthepastbuthadasharpeyeforthef
随机试题
用阴阳来概括疾病的临床表现,属于阳的有:()
A.羊肠线B.丝线C.组织黏合剂D.不锈钢丝E.尼龙线膀胱缝合最合适的材料是
某工业染料职业暴露与膀胱癌的病例对照研究,结果汇总如下:病例与对照均有职业暴露史共30对;病例与对照均无职业暴露史共60对;病例有职业暴露史,对照无职业暴露史共50对;病例无职业暴露史,对照有职业暴露史共10对。工业染料职业暴露与膀胱癌相关联的OR值为
下列哪项属于非感染性发热的疾病
下列关于个人信用贷款的表述,错误的是()。
破产案件的诉讼费用包括()等。
1,5,11,20,34,56,()
嵌入式系统使用的存储器有多种类型,按照其存取特性可分为随机存取存储器(英文缩写为RAM)和【57】_______存储器(英文缩写为【58】_______)。
设—线性表中有a1,32,…,a500个元素按递增顺序排列,则用二分法查找给定值K,最多需要比较【】次。
Whatwillthewomangivetheman?
最新回复
(
0
)